Magazin Sarp Levendoğlu'ndan Arda Kural'a "Özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulüm" göndermesi! En son kime gönderme yaptınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor İnstagram'dan story paylaşan levendoğlu ayrıca, İsmail yk'nın bas gaza adlı şarkısını da paylaştı.Arda kural "beni hep dışlıyordu, kıskanıyordu dedi. Sarp Levendoğlu'ndan Arda Kural'a "Özendiğiniz hayatı yaşamakla meşgulüm" göndermesi! En son kime gönderme yaptınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sarp Levendoğlu denilen adam hiçbir zaman Büyük biri gibi davranamadı zaten hala çocuk gibi iyeşme peşinde Bir de ben küçükken Sarp Levendoğluna aşıktım vallahi ben bu adama nasıl aşık olmuşum jxjxjjd 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İkisini de lise defteri dizisinden tanırım bu hale gelmeleri üzücü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya bende üzüldüm valla Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Bi emret komutanım dizisi milletin başına neler getirdi dizide oynayanların bazıları öldü bazıları hasta oldu bazıları aldı başını yürüdü gitti 😅 Yorumla
niceness Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kimseye gönderme yapmam. Çoluk çocuk işleri bunlar. 0 0 Yorumla
Tekrarbengeldi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gönderme vb şeylerle işim olmaz. Ayrıca Arda Kural adamdır kraldır 😎 1 0 Yorumla
bazen_ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl bu tarz atışmalar her gün hayvanat bahçesinde yaşanıyor, sadece izliyoruz. 0 0 Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Magazin konusunda 978 cevap paylaştı. Şu Sarp Leventoğlunu hiç sevmiyorum ya 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl bu arda nın son halini koyun evrim geçirdi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. Boş işler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sarp Levendoğlu denilen adam hiçbir zaman Büyük biri gibi davranamadı zaten hala çocuk gibi iyeşme peşinde Bir de ben küçükken Sarp Levendoğluna aşıktım vallahi ben bu adama nasıl aşık olmuşum jxjxjjd
İkisini de lise defteri dizisinden tanırım bu hale gelmeleri üzücü
Evet ya bende üzüldüm valla
Bi emret komutanım dizisi milletin başına neler getirdi dizide oynayanların bazıları öldü bazıları hasta oldu bazıları aldı başını yürüdü gitti 😅
Kimseye gönderme yapmam. Çoluk çocuk işleri bunlar.
Gönderme vb şeylerle işim olmaz. Ayrıca Arda Kural adamdır kraldır 😎
bu tarz atışmalar her gün hayvanat bahçesinde yaşanıyor, sadece izliyoruz.
Şu Sarp Leventoğlunu hiç sevmiyorum ya
bu arda nın son halini koyun evrim geçirdi
Herkes gündem peşinde
ne güzel atışıyorlar işte..
Boş haber
Boş işler
Daha büyümemişler