Aysu Türkoğlu, Manş Denizi'ni yüzerek geçen en genç Türk yüzücü olarak rekor kırdı. Milli yüzücümüz Manş Denizi'ni 16 saat 28 dakikada geçerek bizi gururlandırdı. Kendisine büyük tebrik yok mu?

Aysu Türkoğlu, Manş Denizi'ni yüzerek geçen en genç Türk yüzücü olarak rekor kırdı. Milli yüzücümüz Manş Denizi'ni 16 saat 28 dakikada geçerek bizi gururlandırdı. Kendisine büyük tebrik yok mu?
Sporda, sanatta, siyasette ve hayatın diğer tüm alanlarında Türk kadınlarının başarılarından gurur duyuyorum. Onlar bizim ülkemizin azim gösteren kıymetli hanımefendileri... 👏👏👏 Hepsinin başarıları daim olsun... 🙏🙏🙏 Bu ülkeyi genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle her alanda omuz omuza zirveye çıkacağız. ☝👍👆
Bir başarı görüldüğü zaman bunu hemen cinsiyete indirgemeniz yok mu? Beni bitiriyor işte bu...
Bi erkek bi başarıya imza attığı zaman "erkekler başarır, erkekleri kimse tutamaz, erkekler çok güçlü, erkekler bir adım öne" dendiğini düşünsene. Sizinki de o hesap ve aynı derecede absürt oluyor.
Cevap
20Cevap
Tebrikler
Kadınları tutacak tek şey ailelerinin geri kafalı olması olur. Ne cevherler var ama aileleri yüzünden keşfedilemiyorlar. Kadınlar ne yapsa gurur duyuyorum bu yüzden.
Bu arkadaşı namık ekin isimli emekli sat komandosu ile tanıştırmak lazım... Namık ekinde mersinden kıbrısa yüzmüştü... Birlikte çok değişik başarılara imza atabilirler
Tebrik ediyoruz kendisini👏 olay cinsiyet değil emek.
bize fiziksel ispatlar değil bilimel ispatlar sunacak adımızı duyuracak okuyan bilm peşinde koşan nesil lazım. elbet spor da önemli ama önce bilim.
Aysu gururumuz gerçekten ilk gördüğümde de gurur duydum tebrik ediyorum onu
Tebrik ederim bence bir kadının başarısı bizi daha da mutlu eder başarılarının devamını dilerim
Kadınları, onların aşık olduğu erkekler heder eder sadece
8 saati aşkın yüzebilmek yabana atılamayacak bir başarı. Gerçekten tebrik ederim böyle azimli insanları. Kadın erkek ayrımı yapmaya gerek yok. Başarıyı kim olursa olsun görmemiz lazım
Kadınları esir eden erkeklerdir. Hepsi kapatılmalı.
Tebrik ederim böyle girişimler başarılar takdir edilmeli.
Ben tutarım fjfjjfjf
Tebrik ederim :) umarım daha da başarılı olur
Neden kadın erkek diye ayırım yapıyoruz? Erkek geçmiş olsa erkek mi diyecektik? Hepimiz insanız. Kim neyde başarılı ise onu yapsın.
Ciao
Harika gerçekten harika bir başarı soruyu okurken yaktığı kalorileri hesapladım
Bir Türk'ün Manş denizinde ne işi var? Gelsin Kıbrıs'a yüzme rekoru kirsin
Helal olsun. Tebrikler
Tebrikler başarılarının devamını diliyorum
Helal olsun kadınlarımıza ♥️♥️
Tebrikler Türk kadını...
Tebrikler başarılarının devamını diliyorum.
Tebrik ediyom köpek balıgı yememis iiki
Tebrikler benide öğretse😂
Helal olsun kıza yeni gurur kaynağımız ⭐⭐
köpekbalığı falan çıkmıyor mu
Iyi savaştan kalma mayına denk gelmemiş
Özgür güçlü istikrarlı kadınlar 🌹
Ne gerek vardı Kendini okadar yormaya
Kadınları elbette kimse tutamaz
Hiç kimse tutamaz
Biiyoruz tebrikler tekrardan
Tebrikler bence harika olmuş ♡
Harika