Bir röportajında “bir erkek aldatıyorsa, inanın kadını yüzünden aldatıyordur. Evinde huzurlu, mutlu, her açıdan tatmin olan erkeğin gözü dışarı kaymaz” diyen Kaynarca haklı mı? Bir erkek aldatıyorsa bunun sebebi kadın mıdır? Aldatmanın bahanesi olabilir mi?
“Bir erkek aldatıyorsa kadını yüzünden aldatıyordur” diyen Oktay Kaynarca haklı mı?
Al işte, böyle şeyleri gördükçe sinir oluyorum. Bir de sanatçı olacak, örnek olacak birisi bunu diyor. Abi ne kadar salakça sözler bunlar. 1- Aldatmak, kişinin kendi ayıbıdır. Karşısındakinde asla suç olamaz. 2- Kendince ilgi görmediğini, artık isteklerinin karşılayamadığını düşünüyorsa ayrılır. 3- Aldatan şu sebepten ötürü aldattım diyemez, ağzına dahi alamamalı o sebebi.
Oktay Kaynarca da amma saçma bir adam çıktı ya. Adriana Lima nasıl aldatılmayı hak etmiş olabilir, mesela ya da şöyle diyelim: Her aldatılmayan kadın çok mu iyi? ya da Aldatılan kadın, başka bir adamla olduğunda her şey güzel gidiyor da kadının bir tek eski eşine/sevgilisine mi garezi var ki adama kötü davranıp aldatılıyor?
Bunu aynı eşten defalarca yaşamış biri olarak kabul etmiyorum. Başlarda öyle düşündüm, sürekli hata aradım kendimde.. Harika yemek yaparım, çok başarılı bir iş kadınıyım, evimde inanılmaz titiz ve temizim, gayet bakımlıyım, gittiğim her yerde giyim ve tarzımla dikkat çekerim... Ben daha ne yapabilirim diye sordum kendime.. ve yanıtı da buldum.. Sorun bende değil, onda, yetinmeyi bilmiyor erkekler demek ki 🤷🏻♀️
Hatırlıyorum Adanalı dizisi bittikten sonra bunu demiş idi. Ama o zamanlar çömez idi ama laf atmak olmaz. Özgü gibi kadın ile yaşar ise bu düşünde olması normal karşılanır. Burada çoğu kadına erkeğe sorsan 8 yıl önce bu görüşte olduğunu anlardın. Şimdi bu karalama gibi oldu. Şimdiki Oktay Kaynarca çok farklı.. Hele ki 2012'den sonra büyük bi' devrim oldu.
Hep gozu disarda olanda varda kadinada bagli bu yani ya hersyi sonuna kdar kabulenilmisttir kendini ispatlamistir erkek ve artik baska birine ispatlamk ister kendini yeni seyler arar bu sebeplede hic biseyi tam deyip bitormeyin hep elsik kalabilsin tamamlanmak kendini gostermek icin bence en buyuk hata burda sebep bu
Aldatmaninda bahanesi yoktur ilskiyi buraya getirmeyin olduysada devam etmez. bu sebeplerden olmustur ama aldatmak sonucta bunu yapana kadar kendine guveniyosa ayrilip yapsin erkek.
Evde mutsuz erkek aldatmaya daha meyillidir. Bu gerçekten yola çıkarak bakarsak küçük bir parça haklı olabilir. Ancak bu doğru yapıldığı anlamına gelmez! Haksızlık burada başlıyor! Aynı kadında mutsuz olduğunda aldatmaya başvurursa diye hesaplanmıyor! Haklı denemez! Net
haklı değil oktay diyoki karımsa ne zaman istesem veresin her gece sabaha kadar kabul etsin demeye çalışmıştır oda insan yani her erkek sabaah kadar sanki potansiyel var haklı falan değil o erkeğin sıkılmasından kaynaklı o sıkılmanın sebebide evliliğe hazır olmadan evlenen insanın suçudur
Bence haklı halamdan biliyorum kadın kendine bakmaz yemek yapmaz çocuklarıyla ilgilenmez kocasina laf dedirtmeden virvir kafasini utuledigi için adam onun ustune 2. Kuma almıştı bizde de hatalar oluyor yani orta yol bulununca her şey çozulur ama zamanindan önce olmazsa sa da bu durum engellenemez
Oktay Kanarca öyle birsey mi demis? Hayretler icerisindeyim. Aldatmak bir karakter bozuklugudur. O kadin ona ne kadar iyi davranirsa davransin, eger bir adamin karakteri bozuksa, o her sekilde aldatir. Ayrica evlilikteki sorunlari o kadinla konusabilirsiniz. Cözüm yollarini beraber arayabilirsiniz. Ve cözüm kesinlikle baska bir kadinin yatagina girmek degildir, bundan emin olun!
Ozaman kadinlar aldattiginda da erkek her acidan karisina erkeklik yapmiyo tatmin etmiyo gibi duzmantikla onune gelenin kadinligini erkekligini yargilayabiliriz.. oh ne guzel.. kesinlikle alakasi yok nefis meselesi..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne alakasi var aldatacak kadar dusuyorsa kadinda suc buluyorsa bosanir ne halt yerse yer ozaman bizde aldatalim kısasa kısas deyip sonucta bizde onların o yüzünü görmek istemiyoruz eve geldiği zaman erkek konusmaz sohbet etmes kahveye gider kadina iki guzel kelime etmez esi onu bekler yemek hazirlar cocuklarina bakar evi temizler esi gelcek diye suslenir gel gelelim erkegin gozu hala doymuyorsa o erkegin karekterinde olan birsey o kadar mutsuzsan cinselliktten okadar yakınıyorsa bosansin
Kadınlar aldattığı zaman ; “ Ama benimle hiç ilgilenmemişti :s “ , “Bir kadın aldatıyorsa haklıdır” , “ benimle ilgilenseydi bende aldatmasaydım” ya da “ Bana kendimi çok özel hissettirmişti ben de kandım :s” diyenler ve bunları savunanlar haklıysa, Oktay Kaynarca da haklıdır
Kısmen doğru olsa da erkeğin de nefsi vardır. Kadın sorumsuz ilgisiz biriyse, kadınlığını yerine getirmiyorsa boşanılır ve aldatma olmaz. Her şeyin bir usulü vardır.
Bahanelerin arkasına saklanmak doğru değil ama heyecan bağımlılık yapıyor ayarlayana kadar sonra yatıyosun sonra bir başkası yatmak ta zevkli değil ayarlamak kadar ve bir hata yapması Ayrılmam için yeterli o hatalarıda kadın yapıyor zaten
Tamamı ile kadınsal demeyelim. Birazda karakter meselesi. Ayrıca tek taraflı olarak kadına mal etmekte haksızlık. Daha da ötesi ilişki tek taraflı yaşanmıyor. Erkeğinde bu duruma gelmesinde %50 payı vardır. Kendini de sorgulamalı.
Eger bir kadın aldatiyorsa etmediginiz lafı bırakmazsınız. Kadının aldattığı durumlarda Kİm der ki bu erkeğin suçu diye? Aldatmak kişiye özgü bir karaktersizlikdir eşinin ya da sevgilisini karıştırmayın
Merhaba 🙋♂️ Hayır katılmıyorum. Haklılık payının olduğu nokta şudur ki erkek için de kadın için de aynı şey söz konusu. Ama her zaman karşı taraf suçlu olmaz.
Çok ayıp. Böyle şeyler aldatmaları daha da teşvik ediyor. İnsanların konuşmalarına bin defa dikkat etmesi gerekir. Zaten ataerkil bir toplumuz kadın daha ne yapabilir?
Aldatmak yerine ortak karar da verebilir. Aldatmak çare mi ki. Saçma.. sevmeyen insan aldatır. Çünkü gözü körelmiştir acaba nasıl mutlu olurum der bu yola başvurur gereksiz. Cahilce..
Bu şekilde sığ bir düşünce örneği sergilediği için üzüldüm. Hayır efendim , aldatan kişi karaktersizin önde gidenidir, türlü bahaneler ardına gizlemeye çalışır pis doyumsuzluğunu.
Aslında bu kadının suçu değil kadınların suçu. Fazla güzel oluyorlar bazen e erkeğin de aklı gidiyor. Sonuçta her zaman beyinle yönetilmiyoruz bazen yönetim başka organ tarafından ele geçiriliyor 😂
Bahane laflar, bos laflar... Vicdansizlik ya bu sonrasinda nasil rahat ediyorlar anlamiyorum.. Allah'a haval hepsi..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kim ki o pez... oynadığı dizileri görüyoruz evli adam aldatabilir, istediği kadını hamile bırakıp soyunu devam ettirebilir imajı veriyor. Bizim aptallarda ağız suları akarak izliyor onu.. lütfen itibar etmeyiniz
Kimi evlilikler var, erkek eşiyle sorun yaşamasa bile aldatıyor. Bu kişinin karakteri ve psikolojisi ile ilgili. Kadını suçlamaktan vazgeçin. Eğer haklı olsaydı kadının aldatması da geçerli sayılmalıydı.
eksiklik ya da fazlalıkla alakalı değil. Karakterlede nefisle alakalı. sadece aldattığı kadınların farklılığını görüp onların iznini almış olması yeterli. Tektaraflı değil ama eşinin suçu olduğunu sanmıyorum
Değil. Aldatmanın hiç bir haklı sebebi olamaz. İstemiyorsa, tatmin değilse ayrılsın. Çözülebilecek şeyler için erkeğin gözü dışarı kayıyorsa hiç evlenmesin.
bir erkegin icinde varsa yapar adam olan erkek sevmese bile karisina saygi duyar yapmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öyle birsey yok bence. Bir yerde okumuştum erkekler kadınları aldatirken nedensiz aldatabiliyormus. Ayrıca çok s*refsiz erkekler var yani sapık erkekler. O yüzden katilmadim
Kişiliğe bağlı bir şey ama kadın da yüz vermiyor ise her gece başım ağrıyor derse kötü davranır ise yani olabilir ama samimi davranıyor ise bana bende aynı şekilde bağlılık gösteririm
Aldatmanin asla bahanesi olmas, suclu herzaman aldatan seref ve karakter yoksunu erkektir , oktay kaynarca da kendi karakterini ve serefini gostermis oldu bu sozuyle.
En İyi Cevaplar