Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet ve bu hoş değil. Affedersiniz ama sahip köle ilişkisi gibi bişi. Ve bu da çok rahatsız edici. Her insanın kendi iradesi, fikri, zikri olmalı. Kimseye körü körüne inanıp güvenmeyin
Aynen öyle bende sevmem öyle bir erkeği ya. Ya tamam dediğini yaparsın ama diğer türlü bence korkaklara giriyor gibi. O yüzden bence kadının her dediğini yapmamalı.
Hayır, kadının sözünden çıkmayan bir erkeği "kılıbık" olarak adlandırmak genellemeye dayalı ve cinsiyetçi bir yaklaşımdır. Bir kişinin başka bir kişinin sözüne uyması veya onunla işbirliği yapması, cinsiyetle ilgili bir değerlendirme yapmak için yeterli değildir. İlişkilerde, iletişim ve işbirliği önemli unsurlardır ve her iki cinsiyetten de geleneksel toplumsal normlara uymadan bunları yapmak olumlu bir davranış olarak görülmelidir. İnsanlar arasındaki ilişkilerde saygı, anlayış ve işbirliği önemlidir. Bir kişinin başka bir kişinin görüşlerini dikkate alması veya partneriyle uyum içinde hareket etmesi, sağlıklı bir ilişkinin bir parçası olabilir. Cinsiyet yerine, insanların bireysel yetenekleri, tercihleri ve değerleri üzerinden değerlendirilmeleri daha adil bir yaklaşım olacaktır. Özetle, bir erkeğin veya kadının başka bir kişinin sözünden çıkıp çıkmaması, onun kılıbık veya güçsüz olduğu anlamına gelmez. İnsanların bireysel ilişki dinamikleri ve davranışları çok daha karmaşıktır ve cinsiyetçi değerlendirmelerden kaçınılmalıdır.
Kisitlamaya gelemem. Birlikte kararlar almayacaksak birlikteligin de hiç bir önemi yok. Erkek kim ki kadın kim ki sözünden cikilmayacak firavun mu bunlar!
Aynen bende ayni şekilde gelemem asla kısıtlamaya falan. Kimsenin her dediğini yapacak biri değilim yapmam da asla. Yani erkek dediğinde bence öyle olmalı diye düşünüyorum ben..
hayır seven erkek eşine saygı duyan erkek kılıbık mı oluyor, aynı şey kadın için de geçerli. insanlar neden hala 19yy beyniyle düşüüyolar hiç anlamıyorum
Cevap
3Cevap
evcil hayvan gibi bir şey olur bence hiçbir kadın böyle köpekleşmiş bir adama aşık olmaz.
Aynen öyle doğru diyorsunuz. Ama ne yazık ki öyle adamlar var. Sevdiği insanı sırf kaybetmemek için her dediğini yapıyor. Hatta bir dediğini iki etmiyor öl dese benim için ölürler o derece.
@SilverBlooming şahsiyetsizlik ve şehveti uğruna köpekleşmek bazı insanların kadınıyla erkeğiyle karakteri olmuş. Bana uymayan işler uyduranlara hayırlı olsun diyelim :D
hep dinlemesin de akla mantığa uyanı da reddetmesin hani sırf kadının sözünü göz ardı edeceğim diye abuk subuk işler yapan da ahmak olur
Aynen ya. Ama sırf ondan ayrılmasın diye onu kaybetmemek için her dediğini yapan erkeklerde ne yazik ki günümüzde çok fazla. Hatta onun için ölmeye bile razı erkekler var. Belki biz saçma buluyoruz ama böyle adamlar var.
Kılıbık diyemeyiz belki sevgilisini çok seviyordur üzmek istemiyordur
Kılıbık demiyelim tabi ki ama pasif kalıyor yani kendi kararı fikri yok
Ama buda bence bir nevi kılıbıklığa giriyor diye düşünüyorum. Her dediğini yapıyor sanki yapmaya mecbur gibi. Ya tamam hayatındaki insan dinlersin edersin ama her sözünüde dinleyecek değilsin bence.
Fotoğraf hangi dizi-filmden?
Midnight sun
Teşekkürler
Rica ederim. :)
Yok neden olsun sizde acayipsiniz dinlemese ayrı dinlerse ayrı suç
@Kâl-Ell benim kocam kilibik
Hayır çok sevimli 😃
Yok kalbi ılık
Paspastır
Doğru yoldadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?