Erkegin karaktersizligi bile kadinin suçu oluyor. Kadin olmak boyle bir sey iste. Kadin hep suçlu erkek dokunulmaz. Aldatmak isteyene bahane cok. Her turlu aldatır. Adriana limayi koy önüne yine aldatir. Ki adriana lima da aldatildi. Bunun bakimla, onunla bununla ilgisi yok. Sadik olan erkek esinin her haliyle yaninda oluyor, destekliyor ve oyle seviyor. Ama o karaktersizlige sahip erkege de mukemmel kadinda olsan bahane bulur aldatir. Takma o yuzden nasilsan oyle ol. Surekli kocam beni aldatmasin diye yasamak zor degil mi? Aman gozu disariya kaymasin, aman baska seylere heveslenmesin, aman aman aman... bu yorar insanı. Kadinlar erkegi hep kaybetmekten korkuyor ama erkeklerde bu korku yok. Surekli erkek icin cabalamak zor degil mi? Bakimli olayim, tüyüm olmasin, inancıma ters, canim aciyor zevk almiyorum ama kocam istiyor diye arkadan yapıyorum. Bunlara ne kadar gerek var? Bir kul icin bu kadar alcalmaya gerek var mi gercekten? Bu kadar kendine yuklenmeye gerek var mi? Biraz da suçu erkekler de arayin. C*kune sahip cikmasi gereken o. Biraz da erkekler fedakarlik etsin. Kaybetmekten korksun. Gozleri fıldır fildir olan erkekler hanimlarini begenmiyor, senin niye belin ince degil, senin niye bacaklarin puruzsuz degil, neden selilutin var, goguslerin kucuk diyor. Neye gore diyor bunlari? Gozler fildir fıldır cunku. O gozlerine sahip ciksa hanımını karşılaştıracak, eksik bulacak bir taraf bulabilir mi?
Bunun benimle değil de daha çok ailesinden aldığı edep ve ahlakla alakası var deseydin. Yok ama annesi sonuçta demediğin iyi olmuş. Ama desen de yani kendi istemiş bunu böyle laf denir mi. Her şeyi anlatmanın düzgün bir yolu var
Öncelikle bakım güzel olmak koca için çok güzel birşeydir. Kocanı çok güzel hissettirir eğer bakım yaparsan kendine bakarsan. Kocan söyler benim için yapıyor çok özel hisseder ama böyle yapmak için uğraşmak istemiyorsan sorunların varsa yapmak zorunda değilsin. Kocan gerçekten sana aşıksa bunları umursamaz. Seni gene sen olduğun için sever ama dediğim gibi bakımı şiddetle öneriyorum.
Sevdiğim için evlenirim. Aşık olduğum için. Ama karşımdaki kişinin bakımlı olmasını isterim. Tabii ki bende bakımımı eksik etmemek lazım evlendiğim kişiye saygı bakımından.
Merhaba. Kaynanız öyle diyor diye bu olmak zorunda değil. Sadece kişisel bakım ve hiyene dikkat etmek hem kendimize lan öz saygımız hemde temizlik ve sağlık açısından gerekli olup güzel görünmemize etki eden bir faktördür.
Kocan içim değil kendin için bakımlı ol. Kaynanan boş konuşuyor ayrıca geride kalmış kafası. Ona ne, o mu yargı dağıtıyor? Başımıza kaynana the yargı machine kesildiler aw
Kendine saygın için bakımlı olmasın. Adamın karşısına sakallı bıyıklı çıkarsan, yüzün kevgire dönerse maalesef bu durum kaçınılmaz olur. Aldatmak hiç bir şekilde mazur görülemez ama hazin son maalesef bu. Aynısı erkek için de geçerli. Pis, ter kokan, temizliğine dikkat etmeyen, dişlerini fırçalamayan bir adamla kadın ne yapsın? Maymunla mı evlendi insanla mı belli değil. Yani kalp güzelliği falan ikinci plan. Materyalist dünya da önce dış güzellik önemli.
doğrum demiş Erkek kadın kim olursa olsun karşındakinden beklentisini karşılayamaz ise sonuçları az, orta, çok dercesine bağlı olarak az, orta, çok olur
Kayınvalide biraz patavatsız konuşmuş seni güzel bulmuyor anlaşılan. Eşin sevmiş almış kimseye laf düşmez fitne sokmaya çalışıyor bence araya kafanda kurma böyle şeyleri..
E sende cevabi yapistir. Ben bi bakim yaparsam etrafimda erkekler fir doner. Sonra pzz. Annesi olursun kiyamam o yuzden boyleyim de. Bak bi daha laf atiyormu
Kaynanalar kendi işine baksın bi zahmet lütfen yeter ya kendi hayatınıza bakın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Geçen bana da benzer bir şeyi ima etti. Sinir oluyorum. Bana kendine bak diyeceğine oğluna nasihat ver. Ya da gel bir isin ucundan adam akilli tut da bende araya bakımı sıkıştırayim.
@SosyoPsikopat 4 yıl seni seks kölesi yapmış çiçeğini yalıyor sana bagırıyor kim bilir vurmuşta sen dur seni aldattaçak senle evleneçek mi senle evlenirse gel bana de evlendi evlenmezse en aşağılık insan olarak çehnenemde yan.. pislik... hayatın boyunça sevilme..
sen haklıysan bana bacım dek ğeldin sana en ğüzeli ben haklıysam sana itler seks şehvetli insanlar gelsin ben haklıysam bana ğüzeller güzeli ğelsin hakaret etmeyi keselim lanetleşelim var mısın
Çünkü artık erkeğin beğenmediği bir kadın tipine dönüşmeye başlarsın. Gözü dışarı kayar daha doğrusu o beğendiği tipteki kadınlara gözü kayar. Kocanın aldatmasını da geçtik kendin için bakımlı olmalısın zaten