siz nedersiniz aynı mı? farklı mı?
sizce aynı mı?
sizce farklı mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabiki farklı. Bir erkek eşi ne kadar mükemmel olursa olsun (her konuda) yine aldatır.(akrebe niye soktun diye kızamazsın.) Ama bu erkeğin eşini sevmediği anlamına gelmez. hala seviyordur. Ana bir kadın aldatıyorsaesine sevgisi bitmiştir. Erkek ilgisizdir. Kadın ya paradan, ya mahalle baskısı ya da alışkanlık nedeniyle ayrılmıyordur.
ayni ama ulkede kadin aldatinca afedersin namussuz, haysiyetsiz oluyor ama erkek aldatinca kimse bir sey demiyor ben bir erkek olarak sahsen zoruma gidiyor aldatan her kim olursa olsun kadin erkek namussuzdur kimse yorumuma yorum yapipta artislik yapmasin
Aldatma aldatmadır bunun kadını erkeği yok çok kötü bir şey kimsenin yaşamasını istemem
Cevap
12Cevap
Aldatma aldatmadır ikisi de aynı
Cinsiyet ayrımı yapmaksızın aldatan insanların ruh bozukluğu vardır.
Aldatmanın nesi savunulacak ki? olmaz tabii ikisi de kötü
Hic bir olurmu arada fark var erkek aldatınca belli eder yakalanır kadın aldatınca belli etmez yakalanmaz😂😂
nasıl bir fark olabilir ki aldatma aldatmadır ben sedece espri yapmıştım😀
Neden farklı olsun adı üstünde aldatma
Kadın aldatma
Erkek aldatma diye ayrılmıyor
ALDATMA deniyor
Ne farkı var ki, ihanet ihanettir.
Aynen erkeği kadını olmaz haketmiş demek
@Ferhat0380 aynen yani
@Ferhat0380 haketmek?
Aldatilmayi yani o kadar ilgilenmezse eşiyle oda ilgilenen bulur l acıdan
@Ferhat0380 aldatmanın haklı yanını göremiyorum. Aldatacak cesaret varsa ayrılacak cesaret de olmalı kişide
Sende haklısın ama kimisi cocuk ya da eve donemediginden kimiside yasak ask zevkli geliyor demek
@Ferhat0380 galiba
@Ferhat038 sağlıksız bir ailede çocuk büyütmek daha mı güzel 💁 aldatanların vicdan rahatlatma yöntemi, çocuk
Çok evli kadınla yattım öyle isteklerine rastlamadim aylarca eşleri dokunmamışlar bile
@Ferhat0380 özelden konuşun.
nasıl bir fark olabilir ki aldatma aldatmadır
Haketmiştir demek aldatilmayi
@Ferhat0380 aynen ya
Etmezsen ederler diye boşuna dememisler
Aynı aslında ama toplum on yargıları erkeği yetmiyorsa oda başkasıyla olur
Kadın aldatınca genelde şiddet ve cinayetle son buluyor. O haberlerde gördüğümüz kadın cinayetlerinin ve şiddetlerinin %98i aldatmadan dolayı oluyor.
Eşit fark yok
Tabi
Jimin bts den
Aynı tabiki
size bıraktık
Aynıdır
Tabiiki aynı.
Aynı olur
Aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?