Rapçi Murda ile "Aya" isimli bir şarkı yapan kısa sürede dinlenme rekoru kıran Ezhel, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatını konuştuğu anlarda yaptığı paylaşımla sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı. Ezhel, Instagram hesabının hikaye kısmından yaptığı paylaşımda şarkı sözleri "Gel savaşma, sevişelim tüm gün canla başla" notunu paylaştı.
Takipçileri yaptığı bu hadsiz paylaşımdan sonra takipten çıkmaya başladı ve karşıt tweetlerle tepkilerini gösterdi.
"Gel savaşma, sevişelim" diyen rapçi Ezhel, Twitter'da gündem oldu
Ünlü rapçi Ezhel'in NATO müttefiki ABD ile anlaşamayan Türkiye'nin Suriye'ye tek başına operasyon gerçekleştirmesiyle alakalı yaptığı paylaşımda "Savaşma, se...
Ezhel gelsin bu insanların arasında 1 hafta kalsın bakalım ne diyecek. Bu halk bu topraklara gerçekten çok bağlı. Askerlere bizi de götürün, bizde savaşalım diyorlar. Ezhel evine havan değil taş atılsa ordu göreve der.
Norm Ender iyi ki patates etti bunu ve bunun gibi özentileri. Hümanistiz özgürlükçüyüz diye gezip tek bildiği ot çekmek olan tiplerin önü kesilsin artık.
şimdi bende savaşlara karşıyım savaş nedir öncelikle onun kavramını öğrensinde gelsin Bir Ülkenin Ulusal Güvenliği Tehdit altında olmadıkça yapılan her savaş Cinayettir ama bu çocuk Ulusal Güvenliğimizin Hassasiyetlerini Bilmiyor Heralde açık açık Türk askerine İşgalci demiş kibarca Savaşa Hayır Sloganı ile üstünü örtmeye çalışmış Şunu Bir kere Bilin ki Şanlı Ordumuz Türk Silahlı Kuvvetleri Suriyeye Yönelik Barış Pınarı hareketını Silahlı Terör Örgütlerine Yönelik Yapmaktadır Bölge de Yuvanlanmış PYD-PKK Silahlı Terör örgütü ile DAEŞ Silahlı Terör örgütüne yönelik bir Operasyon vardır Sivil Halka zarar vermeden hassasiyetler sağlanarak yapılmaktadır KS Üyeleri Belki Aramızda Terör örgütü sempatizanları ve Terör Örgütü Fetö üyeleri olabilir Buradan KS yönetimine de sesleniyorum Provakatif Paylaşımlara Lütfen Dikkat ediniz, PYD-PKK nın Ssözcülüğünü yapanları Engelleyin Paylaşımlarını Kaldırın Aksi Halde Sizde Zor durumda kalabilirsiniz. Öncelikle Şunu Söyleyeyim bizim Askerlerimiz İşgalci değildir Ne Rus askerine Ne Amerikan Askerine benzerler Rus, Amerikan, İngiliz Askerleri Türk Askeri kadar merhametli olamaz biliyorsunuz ki Suriyedeki Sivillere en çok zarar veren Ülkeler Amerika ve Rusyadır Bu ülkeler de Terör bahanesi ile girdikleri Topraklar da Suriyeli Sivil Halkı Katletmiştir ama PKK-PYD Terör örgütü sempatizanları ise Sosyal Medya üzerinden bu Katledilen sivil Halkı Sanki bizim askerlerimiz yapmış gibi göstermektedir Sizde Bu Oyunlara Ortak Olmayın Bu KS de Üyelerin çoğu Türkdür. Aksi Halde bunlar Yasal Suç Teşkil Etmektedir.. Bir kez Daha Şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye de Allah Yardımcısı Olsun diyorum
Bukadar hassas olmayın, ciddi söylüyorum. Ben Ezhelin şarkılarını sağda solda duymuşumdur ama açıp hiç dinlemedim. Bu dünyada herkes herşeyi söyleyebilir, bundan daha doğal ne var? Üstüne mi yürümek lazım? Ben inançlıyım diye ateist birinin üstüne mi yürümem gerekiyor- örneğin. Hoş bu, elbette değil. Ama insanların görüşlerini kontrol edemeyiz ve bu paylaşımının sonucunda tepkiyi takipçi sayısı olarak almış, onun hakkında konuştuğumuzda değil, onun elinden takipçileri kaydığında bir hiçe dönüştürdüğümüzde yeneriz onu, ki kendisi bizden daha fazla uğraşıyor anlaşılan. Gerek yok böyle safsatalara.
Ezhel hiç dinlemedim, dinlemeyi de düşünmüyom ama sanırsın hepsi beş vakit namaz kılan elinden kuran düşürmeyen tipler. Sanki hiç sevişmiyolar, dk başı p*rno açan da kendileri değildir, instada orda burda karı kızlara bakan da kısacası iki yüzlüler bana göre. Kimseyi savuncak değilim ama yaptıkları saçma. Herhalde sevişemeyenlerin zoruna gitmiş cşdkclndld.
Yorumların çoğunu okudum ezeli zerre kadar da sevmem ne tarzım degil ne de ısınamadım adama.. Ama dünyanın hiç bir ülkesinde silahlı müdahale, savaşa tüm ülke halkı destek verecek diye bir mantık yok.. Vermez de zaten karşı cıkanlar olacaktır.. Ama bu adamlara vatan haini, amerikan uşagı, savaşa köstek oluyor gibi ithamlar yanlıs abartilı.. Benim acımdan bugun yapılan operasyon yıllar süren yanlıs dış politikanın sonucu bugun operasyon sart diye at gözlüğümü takamam ordakı mehmetcık haklı ama ölen her askerin vebali yönetimdir.
Kuvette seks ve esrardan başka icraatı olmayan bebe beliğin sözlerine kulak asmayın. Bende bu operasyonun oluş biçimi, süreci hakkında endişeli ve muhalifim , ancak artık müdahale edilmiş, iş işten geçmiştir. Bölgeden TSK en karlı şekilde terör örgütünü silerek geri dönmesi, şehit vermememiz en büyük temennimizdir.
Senin de kim ve ne olduğunu anladık öğrendik sevişmək istiyorsa defol pyd ye gitte bir güzel şey yapsınlar seni sonra ağlayarak sınıra gelirsin korkak k*pek Bu ülke sen ve senin gibi aşağılıkların değil seni dinleyenlerin de Allah cezasını versin i t
Çıktığı bir konserden yüz binleri götüren sanatçı bozuntularının, tavernalarda şarkı söylemekten başka meziyeti olmayan paçavraların ya da kendi sanatçı arkadaşıyla koca kavgası, sevgili kavgası yapan medya maymunlarının ülkesinin millî ve manevi değerleriyle ne işi olur.
Kim ki bu ben tipe bak yoruma bak gayet normaldir. Milli şuur, milli birlik beraberlik boyle birinden beklemek önyargı ise valla kimse kusura bakmasın ben önyargiliyim diyorum. Ben bir asker torunu ve asker evladıyim. Bu ve bunun gibi şuursuzca konusan, sözde demeç veren ve şarkı yaoanlara tema etmem. Rabbim askerimin ve tüm Kolluk kuvvetlerinin yâr ve yardımcisi olsun. Emegine saģlık kardesim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç şaşırmadım Rap söyleyen ve dinleyenlerin zaten ağır zeka sorunları var Metal dinleyenler de aynı şekilde... Eğer savaş çıkarsa önce bu tipleri öldürün. Bunlardan adam olmaz. Bunlardan baba olmaz. Bunlardan vatansever olmaz. Bunlardan bi'bok olmaz.
@mamabiscuit Tüm repçiler bekar ve çocukları yok. Sagopa evliydi o bile boşandı. Bu züppelerden baba olmaz. Buna önyargı deyip geçemezsin bunlar hayatın gerçekleri. Sen 150 kiloluk full siyah giyinmiş uzun yağlı saçlı pis kokan boynuna zincir takan kafa sallayarak metal dinleyen birini, kucağına bebeğini almış olarak düşünebiliyo musun? Ya da herhangi milli bit mitingde?
metal ya da rap dinleyen herkes dinlediği müziğe göre davranmak zorunda değil, hiç kimse evlenmek zorunda da değil. sadece siz dar görüşlüsünüz gerçekler acıdır. benim babam metal müzik ile uğraşıyor, elektro gitar çalıyor gayet mutlu bir evliliği var annemle:) insanlara ölsün vb tabirler kullanmazsanız sevinirim
@mamabiscuit Normal biri değildir kesin. İnanların dinlediği müzikler karakterini yansıtır. Mesela "ankara havası" olarak bilinen müzikleri dinleyen biri krodur. Muhtemelen içki de içiyordur. Eşini kesinlikle aldatır. Hayattaki tek amacı kadınlardır. Tofaşı çok sever. Genç yaştaki bir erkek ağır slow dinliyorsa veya gitar çalıyorsa kadın yalakasıdır. Ortamlarda feminizmi savunur. Konuşması yumuşaktır. Herşeye karşı çıkarak farklı olmaya çalışır. Marjinal görünmeye çalışır. İktidara düşmandır. Kadınlara olağanüstü değer göstererek aslında ben farklıyım mesajı vermeye çalışır. Yalan mı bunlar?
o kadar saçma konuşuyorsunuz ki sizinle uğraşmak bile istemiyorum siz insanları bu kadar iyi tanıyorsanız gidin psikolog olun ne diyim kendi babamdan örnek veriyorum normal değildir diyorsunuz beyin kıtlığınız var sanırım iyi günler
Biz daha öncede bunun ne tür bir pi**ik olduğunu ve bunun gibilerin vatanla ilgili duyar şarkılarının tek amacının prim olduğunu söylediğimizde sitede eksi yağmuruna tutulmuştum ve ne savundular ne savundular bu adamı.
Zaten adamın terör destekçisi olduğu malumdu Amedspordan yani sanki bu adam yeni ifşa oluyormuş gibi davranmamın anlamı yok.
Bu zat bu ülkenin ekmeğini yiyipte yediği kaba tükürenlerdendi her zaman. Şaşırmadım yani ve zaten dinlemiyordum.
Daha öncede amedspor atkısı göndermişlerdi buna. Millet laf edince takipçim hediye göndermiş Red mi etseydim dedi kıvırdı. Pkk sempatizanı o. Bunu dinleyenleri de biliyor zaten ama yinede dinliyorlar bu p.. Norm ender varken rapçi diye bunu dinleyenler zaten çoluk çocuk.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu gibi sessizleri baş tacı edenlerle sormak gerek "mutlumuzsunuz". S'ktirsin gitsin p'c ait olduğu topraklara.
Saçma sapan insanları ünlü yapmaktan bıkmıyorlar ya sarkilari da guzel değil zaten
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hulusi Akar:
Türkiye Cumhuriyeti Devleti asla savaşta değildir savaş devletler arasında yapılır bizim karşımızda bir devlet yoktur, sürüngenler vardır başlarını ezeceğiz.
Bu paylaşımdan sonra hesabının geçici bir süre askıya alınması da manidar!
Kendisi de takipçileri de müzikleri de boş zaten şaşırmamak gerek böyle şeylere. Boş adamdan dolu şeyler beklenemez heralde? Gidip yabancı 80 ler dinlemek varken bunları dinleyip boş yere prim yatırmak bile hatalı bence :D
Stüdyoda sesine salak saçma efektler vererek şarkı söylediğini sanan, ilkokullu veletler tarafından ünlü edilen saçma sapan birinin yorumu. Dikkate almaya değmez.
Ezhel görevini başarı ile yerine getiriyor örnek aldığı vatan ve milletin takdirini de alıyor. Eğer burda buna rağbet gösterip, konser yaptıran, prim yaptıran kim varsa bu ihanete ortaktır.
kendisini kışlaya sokmak lazım:D orda sevişir. ya bunlara takılmayın reklam amaclı hepsi. amaç gündem olmak. tanınmak. ezhel diye şarkıcı mı varmış ben yeni öğrendim şimdi. beni rahatsız etmedi. zira tersini de se de etmezdi. hiç konuşmasa da.
Bunun gibiler ülkenin terörü temizlemek gibi kararına karşı çıkıyorsa sürgün edilmeli. Ciddiyim sürgün edilsin, ne faydası Türkiye’ye? Bir iki repini dinlerdim, inşallah dinlemeyeceğim.
Gereksiz kişileri ünlü ederseniz sonucu bu olur. Eskiden ünlü olmak büyük bir şeydi, önemliydi şimdi bakıyorsun önüne gelen tabiri caizse müptezeli ünlü yapıyorlar.
Bu şekilde bakmak yalnis olaya ki sevişmek seks manasında değil sevmek manasında ki savaş olmasın tabi askerlerimiz boşuna şehit olacak kendi vatanımızı savunmuyoruz ki suriyeden bize ne bize olsa aynısı kimse kolunu kıpırdatmaz
Dinlerler hatta destekleyenler bile olur savunanlar siz konuyu oraya çektiniz adam şarkı sözü paylaşmış ezhelin harekat ile alakası olmaz gündemi bile değildir bla bla bla derler nankörler
Savaşma kelimesine hak veriyorum kısmen ama sevişelim ne demek ya yani bu kelimeden türk askeri ile teröristler şey mi yapsın demek istiyor yani ne kadar saçma bir laf
Ortada Savaş diye birsey yok bunu savaş olarak algilayan herkes Vatan hainidir, Savaş devler arasi olur, ortada terorist p. cleri var böyle zavalliları dikkate almatun beyinleri otda tozdan duman olmus zavallilar
hiç dinlemedim oyle bırı varmıydı onuda bılmıyordum, onun varlıgından yoksun olmaya devaaammmm
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ezhel gibi adamlar yerine Norm Ender gibi adamları dinlemekle bir kez daha hakli olduğunu anladim. Norm Ender askerin yanında kendisi de askerliğini yapmış.
En İyi Cevaplar