Aşk İlişkileri "Nikahın imamını da kıyarım, hükümetini de, sabrına başlarım sükunetine de!" diyen sevgiline ne derdin 🤵♂️👰♀️? SmellSmoke Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Hayatındaki insan "yeter ulan evlenelim artık" moduna geçse ne tepki verirdin? 😜😄👰♀️🤵♂️🥂 Keyifli günler.. ❣https://m.youtube.com/watch?v=GyRd3NNSqcoşarkının ritmi çok güzel 😂#smellsmoke "Nikahın imamını da kıyarım, hükümetini de, sabrına başlarım sükunetine de!" diyen sevgiline ne derdin 🤵♂️👰♀️? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Ben daha evlenmek için çok küçüküm derim🤣🤣https://www.youtube.com/embed/e85arjilgKw 3 3 Yorumla SmellSmoke +1 yıl ahaha :D inanamam ki hayki AşkıÖldürmek +1 yıl Çocukluğumuzun bunlar unutulmaz🤣 SmellSmoke +1 yıl :D :D ahsha aynen ya ne dinleyip gülerdik eskiden
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl o son kadehi içmeyecektin şu kelimelere bak der katıla katıla gülerim 😀 1 0 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sen bana nikah kıy, bende sana kıyarım derdim 😬😬🤦♀️😂 1 10 Yorumla SmellSmoke +1 yıl Piiiüü caniiii 😂😂😂 Yorumla 54srp +1 yıl Çok caniyim hemde acımak yok 👿👿😂 Yorumla SmellSmoke +1 yıl ahaha kahrol düşman al sana bombe diyosun 😂😂 Yorumla 54srp +1 yıl Tabikide öyle diyorum 😎😎yaşasın kötülük 👿👿😂😂😬🤦♀️ Yorumla SmellSmoke +1 yıl 😂😂 kim tutar seni be aslansın Yorumla 54srp +1 yıl Bırakın tutmayın beni 😬😬😂aslansın kaplansın yaparsın aşkım😬😬🤦♀️ Yorumla SmellSmoke +1 yıl 🤣🤣 ahahaha durum iyi yerlere gitmiyor sanki ahshh Yorumla 54srp +1 yıl Hepsi uykusuzluktan nasıl uykum var şu an 😴😴😂😬 Yorumla 54srp +1 yıl Teşekkür ederim canım benim ♥️♥️☺️☺️ Yorumla SmellSmoke +1 yıl Rica ederim canım 💕💕 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Sen bana nikahı kıy bana bugünleri göster daha sonra istersen beni öldürebilirsin kfjfjf derdim kfjfjfj 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Napak başa gelen çekilir deyip hadi derdim. 1 0 Yorumla
yaren____ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Host, benimle düzgün konus almayim ayagimin altina derim. Tekrar emreder gibi degilde, normal bir sekilde demesini isterim. 😅 2 0 Yorumla
_Nağma_ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evlenmek istiyorsam seviyorsam o kisiyi hosuma gider sevmiyorsam uzaklasirim. 1 0 Yorumla
Hassanporcu Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı. Heralde tepki değil bı yüzük ve bi teklif vermek lazim 1 0 Yorumla
OnuR3916 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Eminsem hadi gidiyoruz nikah tarihi almaya derim. 😂😂 1 0 Yorumla
SirJorah Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl E iyi söyle sizinkilere de gelelim isteyelim derdim 1 0 Yorumla
NeSenSor_NeDeBen Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Keşke herkes yürekten istese. Niyet halis olduktan sonra nasıl söylerse söylesin. 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Evlilik hem güzel hemde korkutucu.Hayırlısı be gülüm derdim 😅 1 0 Yorumla
delicate_ Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yani uygun bir zamanda had evlenelim derim yani ne diyim jdhhshs 1 0 Yorumla
hayatkaradag Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Beyni çalışmaya başladı. Lokma dağıtın! 😂 4 3 Yorumla balkız0108 +1 yıl Güzeldii Yorumla balkız0108 +1 yıl 😂😂 Yorumla hayatkaradag +1 yıl 😂😂 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. “Gel evlenelim ulan, boy boy çocuk yapalım” derim 3 0 Yorumla
mmsaci Takip Et Guru Yaş: 53 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Haydi o zaman ne duruyoruz derdim... 1 0 Yorumla
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Basarım nikahı fjsknfd 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Sakin ol şampiyon.. Benden olmaz derdim.. 1 0 Yorumla
TurcoNapolitan Takip Et Xper 5 Yaş: 52 +1 yıl bravo böyle kıza... her zaman hür olmalısın 0 0 Yorumla
alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. hiçbiri derim 1 0 Yorumla