Dün bütün gün yazmadı bıktım artık amacı ne bende böyle birşey yazdım niye diyor bide görüldü attım sizce birşey yazayım mi görüldü atmam daha iyi mi merakta kalır tartışıyoruz onu bile takmıyor yazdığıma görüldü bile atmadı yani yazmasam yazicagini yok bir süre sessizce beklesem birşey değişir mi 🙄
Güncellemeler
+1 yıl
Ve yine dayanamadım yazdım ağa ben niye böyleyim bfhhyg😂 cidden morelim bozuk bıktırdım adamı
Sevgilime bidaha sana yazarsam Allah benim belamı versin dedim şimdi niye diyor?
Erkeklere bazi seyleri dan dan anlattigin zaman anliyorlar. Yani ima o bu i-ih anlamiyorlar. Simdi sana tavsiyem, arama sorma yazma ama sabret. Yemininide geri al nasil aliyosan, baktin ondanda ses seda yok. Bosver gitsin. Ama baktin soruyor ediyor. Gonlun ne istiyorsa onu yap 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka yeter ne bu sende bu kadar cabaliyorsun millet yksye bu kadar azimle girmiyor fjfjdjdjdjfjrjr ciddiyim yeter yani kasma kendini
Morelim bozuk gfgu🤣🤣
Shdhfbfjdjdjd az sal ya ama ciddiyim yazik gunah
Salamiyorum bggf😂🙄 napcam ya
Rjrurjdjjdhd haydaaa nasıl bir aşktır bu hocam
Hayır yazma ya Allah belanı verirse?
He verir mi🙄😅
Belli olmaz. Yazma yine de bekle🙂
Yazmicam zatan ya niye diye soruyor birde merak eden birdaha yazar
Aynen hiç yazmazsan kaybetme korkusu yaşar belki yazar.
Hep ben yazıyorum kızgın olsamda seven yazar her türlü,🙄
Yani bir de o haksız. Hatasını anlasın.
Yazma seven ilgilenir
Dimi yazmicam ondan beklicem yazmazsa yolu açık olsun
Cidden sadece yipranirsin
Yoruldum zatan ya
Birak gitsin
Yumusatiyor havayi iste : )
Çok değişti artık hiç anlamıyorum
Erkeklere bazi seyleri dan dan anlattigin zaman anliyorlar. Yani ima o bu i-ih anlamiyorlar. Simdi sana tavsiyem, arama sorma yazma ama sabret. Yemininide geri al nasil aliyosan, baktin ondanda ses seda yok. Bosver gitsin. Ama baktin soruyor ediyor. Gonlun ne istiyorsa onu yap 😇
Aynen canım sağol güzel görüşün için öyle yapıncam
😇💙
Mağarasından çıkmayı bekle.