Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın #Rizeli hemşehrisi Araştırmacı-Yazar Fatih Sultan Kar, Erdoğan'ın bilinmeyen fotoğraf ve belgelerini ''Uzun ince bir yol, Bir uzun ada'' isimli kitap çalışması ile bir araya getiriyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu fotoğraflarını daha önce gördünüz mü?
Bir iddiada bulunabilmen için onu kanıtlayabilmen gerekir mantık 0. Peki senin gibi iq'su sınırları zorlayan birisi böyle basit cümleleri nasıl kuruyor?
İdda değil bu gercek ispata gerek yok uzayan bu konusmada bunun ispatı zaten- basit bir seyi bile anlayamıyorsunuz beyin yokki terk — bos bos duruyor orda calısmıyor
Senin bana cevap yazman beynim olduğunun kanıtıdır, şunu demek istiyorum söylediklerinin hiç birinde mantık bulamadım, her cümlenin altında yatan temel düşünce: insanlar benim gibi düşünmüyosa beş para etmezler. sana göre senin düşüncende olmayan insan, insan bile değildir bu ne kadar doğru? İnsan dediğimiz canlı etrafa ve herkesin düşüncelerine saygılı olmalıdır yoksa hayvanlar dan bir farkımız kalmazdı değil mi?
Farkında mısın söylediğin cümleler hep aynı, bir tane mantıklı cümle kuramıyorsun çünkü davanda haklı değilsin, kendi düşüncende olmayan insanları aşağılıyosun, sürekli hakaret ediyosun ve seni gördükçe ne kadar doğru bir yolda olduğumu anlıyorum, neyse ben seninle konuşmayı kesiyorum çünkü aklı başında tek kelimen yok , kanıt yok, sadece aşağılama ve iftira var, o yüzden bana müsade sende bu kafayla devam et 👍👍👏👏👏
Recep Tayyip ERDOĞAN'ı anlayabilmek için bu toprakların has çocuğu olmak gerek, İslam davasını sahiplenebilmek gerek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir insan bu kadar mı itici olur ya
4
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@Schöne sen bir haddini bil Mustafa Kemalin adını ağzına alırken destur çekeceksün önünü ilikleyeceksin sonra bir de aynaya bakacaksın bende Mustafa Kemalle uğraşacak had var mı diye
😆😂 Hiç kendi el yazması haliylede bulunan medeni bilgiler kitabına göz gezdirdinizmi? Onunla alakâlı kaç belge incelediniz? Okullarda dayatılanlar artık insanların bilinçlerine işlemiş. Araştırıp sorgulayanlarsa Atatürkün nasıl bir İslam düşmanı olduğunu bilmekte. Trabzon-rize bombardımanı, Tekke-zaviye olayının gerçek yüzü, 1931 tarih kitabı, Şamdan kaçışı, Kıpkızıl diniz olma gayreti, Kimsesizlere kabir merasimi yapılmaması, osmanlı hanedanın kemiklerinin çıkartılıp yakılması teklifi, abdülhamite darbe yapan masonların arasındaki fotoğrafı, nutkta İslama ettiği hakaretler, baş örtüsü ve locaların kapatılmamasi ile ilgili gazete kayıtları devlet başkanlığı arşivi kendi ağzıyla gökten indiği sanılan kitaplar ve chp... o kadar şeye rağmen Canım atam güzel atam Milleti taptırıyorlar, Askerler heykellerin önünde garip garip hareketler yapıyor sorarsan saygı merasimi... vay be! Bu millet, bu Ümmet İnşallah uyanacak!
Sensin cahil reis tüm dünyada tanınır herkes tanır onu siz pkk swvicisininiz hdpye yanaşın siz anca Atatürk sizi görse yüzünüze tükürür yattığı yer sızlar seni boş adam seni bide atatürkçüyümdiye gez sen hiçbişeyden memnun olmassınız siz ve sizin gibiler biraz objektif ol be amca kaç yaşına gelmişsin
Ben A partisinide tutmuyorum B de C de değil asıl swnin reise nasıl bir kinin varsa artık kabullenemiyosunuz kıskanıyosunuz çatlayın o lider herkrs tüm islam devleteri örnek alıyo onu
En İyi Cevaplar