Tayyip böyle uluslar arası bir alanda canlı yayında içki içmez bu foto gerçek değildir ama gençken rakı içtiği fotoğrafı var arşivlerimde de olması lazım.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erdoğan kadeh diye arat çıkar hepsi. Abdullah gül de var.
Mecburi içmek zorunda değilsin. Sapıkça şiirleri mevlana da yazıyordu. Araştır. Tüm şairler o tarz şiir yazar. O kültürü bilmiyorsan normaldir. Tayyip bunlarla uğraşırken kendi de içiyor bilin yani :)
Birde Mustafa Kemal Atatürk içiyordu diye adamı kötülüyordu. Kişi kendinde bilir işte.👏👏👏
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Atatürk içtiğini saklamadı ki zaten. Kendisi şöyle demişti hakkında.
Benim adım 'çok içer' diye çıkmıştır. Filhakîka ben, öteden beri içerim. Fakat istediğim zaman bunu keserim; karıştırmam. İçki, sâdece benim keyfim içindir. İçki yüzünden vazîfemi bir an geri bıraktığımı hatırlamıyorum. Daha gençken, manevralara çıkılmadan önce, muhabbete dalarak sabaha yakın zamanlara kadar içsek bile ben, bazen uyumadan saatinde vazîfem başına gider ve görülecek işi bir dakika geri bırakmazdım. İçki ve vazife, iki ayrı şeydir. Birbirine dokunacak yerde vazifeyi elbette keyfe tercih etmeli, içkiyi behemehâl kesmeli.[4]
elinde rakısıyla fotosuda var ama hepsi shop bunlarlamı dini kesimin oyunu kesmeye çalışıyorsunuz? seçime 2 gün kala yeni taktik bu sanırım ama yemezler
öf siz bakın dalganıza ya o muharremde şimdi dini kesimen oy almak için nemülümancık rölü oynamaya başladu ama geçen ramazan sahilde bira içerkn ftosu vrdı bu ramazan isme özel ramazan imsakiyesi çıkrtmalr baiörtlüleri mitinge çıkrtmalar ki geçtigimi yıllrda başörtsü meclisten geçmesin diye imza topluyordu şimdide ben şöyle namaz kılarum her gn cuma namazına gidsrim diyor erdogan yapsa dini siyasete alet ediyor primci falan derdiniz
Muharrem ince yıllar önce umreye gitmiş birisi. Bakabilirsin. Kız kardeşi anası ve akrabaları başörtülü. Seçim için yapmadı zaten öyleydi. Ramazanda içtiğini ne biliyorsun? Yanında mıydın? Şop demiyorum bak ben. Aramızdaki fark bu
e n olmuş umreye gttiyse umreye giden herkes çok iyi sanki b futbolcuda gitmişt sonra ardından bir kızla 10 defa ilişkiye girdigini itiraf etti hayır yani nasıl savunuyorsunuz ya bir insan neden yptıgı ibadetleri mitinglerde üstüne basa basa anlatıe? neyi knıtlamaya çalışıyor ne olmuş annesi başörtülüyse zaten vüyüklerimizin çogu kapalı sen gidiceksin bşörtüsü serves olmasın dye imza verixeksin bir progradada akp kalırsa 2018de başörtüsğ zorunlu olucak demiş annesini düşünüyırmu sence? şimdi mitinglere başörtülüleri çıkartıyor reklamlara ta ne zaöan erdogan toplu açılış törenlerini duayla açıyor diye twitterdan bunda dolyı rahatsızlıonı dile geteen muharrem şimsi kendsi duayla açıyor resmen insalrı kndırıyr ya sizde inanın bunlarave Allah fırsat verirmi böyle insanşara senxe? kılıçdaroglu kaybedecegini bildigi için muharremi çıkrttı kurtulucak ya ondan bide bu muharrein şiir kitabındaki abaza sözlerini okumuşsundur herhalde adam traktörü arka arkaya sürmekle övünüyor bumu ülke yönetcek
Dini alet eden erdoğandı. Oyunu ince bozdu. Şiir kitabının geliriyle fen bilgisi sınıfı yaptı. Ayrıca mevlana dahil birçok kişinin bu tip erotiğe kaçan şiirleri vardır. aşık mahsuni şerif mini etekli kızımız yaz çıkar. mevlana erotik yaz çıkar. Belge aşağıda.
En İyi Cevaplar