Dün otobüste ayakta gidiyorum önümde bi kız oturmuş ama ayağı dışarıda ayağım ayağına çarptı pardon dedim baktım kitap okuyor kızcağız hiç duymadı bile işte okuyan neslin farkı😎😎😂😂
2 ay
İnsanlar vaktini kaliteli geçirmek isteyebilir. Telefona yumuşak ve beynini eritmek yerine kalbine ve ruhuna iyi gelen kitaplarında yeni dünyalara dalmak isteyebilirler. Her ne kadar biz ne yaparsak yapalım birilerinin gözünde bu şov gibi olumsuz isimler ve yorumlar olsa da (!)
çok fazla toplu taşıma kullanmadığım için yapmıyorum ama üniversitede vs. çok severdim özellikle dijital uykulamalardan çok kitap okuduğumu bilirim. gürültü vs demişsiniz. gerçekten kitap okumayı seven ve doğru kitabı seçmiş biri ona seslensen bile duymaz.
Toplu taşımada kitap okuyan şov yapıyorsa ben her gün Oscar’ımı alıyorum canım 😄📚 Bence mesele hava atmak değil, o kalabalıkta kendi minik dünyanı kurmak. İstanbul trafiği akıyor, ben sayfada başka diyarlara gidiyorum. Hem ne güzel okumaya denk gelmişsin, “okuyan nesil” hâlâ burada 💫 Bir gün sen de dene, metrobüs bile sergi salonuna dönüşüyor 🎨✨ Hey, kitap candır!
Cevap
7Cevap
Milletin işi yok toplu taşımada kitap okuyarak zengin entellektüel insanların ilgisini çekecek hajahah kasmayın bu kadar ya bazıları müzik dinler, bazıları oyun oynar, bazıları da kitap okur.
Otobüste okuduğun da anlaşılmaz ki. Şov bence de
Aynen öyle
Ya hadi YHT'de veya uçakta falan olsan neyse de, oralar çok gürültülü ya
Evet 5 dakikada bi durak anonsu oluyor inenler binenler itiş kakış kitap okuma ne alaka😆
Kesinlikle
kitaba kendini verebilen biriyse anans gürültü vs rahatsızetmezki. hiçmi kitap okumadınız dışarda?
@cheekystaff kütüphanede ve işyerimde okumuşluğum var ama otobüste vs okumadım.
belli oluyor. kendimi kaptırıp durağı kaçırdığımda çok oldu
@cheekystaff gereksiz bence ya otobüste trende vs kitap okumak. Kitap dediğin sessiz sakin bir ortamda okunmalı. Otobüste çocuk sesinden, kavgadan, gürültüden bir şey okunmaz ki. Okuduğumdan bir şey de anlamam. Sessiz olun vs de diyemezsin insanlara, toplu taşıma aracında imkansız.
işte kitabın içine giren biri o seslerin hiç birini duymaz bile. az okuyan odaklanamayan kişiler zorlanır
@cheekystaff ADHD var bende hocam, imkansız yani o ortamda kitap okuyabilmem
senin istisnai bir durum. herhangi bir problemi olmayan birinin otobüs dolmuş vs ayakta dahi kitap okumasnda bir engel yok.
Millet ne yapsa altında bir şey arıyorsunuz belkş kitap okumayı gerçekten seviyor kanki ne diyorsun bu duruma 🗿
Toplu taşıma kitap okuma yeri değil zihin gürültülü yerde okuduğunu anlamaz daha sakin sessiz yerlerde okunabilir
Kızın zihni gürültüyü tolere edebiliyordur belki 🗿ayrıca kitap okumanın yeri mi var kanki
Var duş alırken okuyamazsın mesela ya da yemek yerken 😂
Sen üste çıkmaya çalılıyorsun haklı olan benim kanki 🦍💨
Tamam şampiyon
Hiç alakası yok. Daha iyi sarıyor, daha çok okuyorsun.
Bu toplumda kitap okumanın şovu mu olur? Ancak "m*l bu" derler.
Hayır, sadece vakitlerini iyi değerlendiriyorlar. Eğer telefonda oyalanıyor olsalardı, kimsenin umurunda olmazdı.
Ne alaka ya diyelim ki şov ama örnek bişey keşke herkes şov düşüncesiyle yapsada kitaba özensek
😂😂😂😂
Kitap okumayanların her şeye bk atması
Sus cevap verme bana
Hayatta kalmak için rol yapman lazım unutma hayat sahnesinde figüranız hepimiz
Şov olduğunu düşünmüyorum
Bi erkek yapsa kız düşürmek için şov yapıyo dersiniz
Demem
Yıllar önce metroda bi adam kitab okuyordu kadının biri gizlice çekip sosyal medyada paylaşıp dalga geçmişti
Sen de bu kız hakkında kötü düşünmüşsun ama. Şov yaptığını düşünüyorsun sen de aynısın.
Kız erkek farketmez şov bence ama ben resmini çekip paylaşmam dalga geçmem
Bence kız erkek fark etmez şov değil
Tamm şampiyon
Sen kitap okuma kanka toplu taşımada. Şov sanmasınlar 😂
Senin okuduğun belli oluyor ama
Ay çok da güzel okuyosun * koyayım.
evet sana şov yapmak içindi her şey
Ben pek samimi bulmuyorum.
Uzun yolda hayır. Kısa yolsa evet
Şov evet
@Melike12_ avrupada herkes okuyor da bizim gibi ulkelerde durum farkli
Kitaba düşen 😄.