Yazı yazıp şiir, hikaye, kısa öykü karalayan oluyor mu, benim yazımı nasıl buldunuz?

• Üzerinde düzeltme yapmadan beğeninize sunup eleştiri ve tavsiye alayım dedim:

Elinde kitapla koltukta uyuya kalmışsın. Perdesi açık pencereden yüzüme vuran ay ışığı saçını ve yüz hatlarını öyle tamamlamış ki, okuduğun o kitabın yazarı bu sahneyi görse "şu kitabı yazmaktansa bu manzarayı uzun uzun anlatan tasvirleri ömrüm boyunca yazmak isterdim" diye düşünürdü.

Benim elimden ise sadece bu güzelliği hayranlıkla izlemek geliyor. Bir ressam veya yazar olmadığım için kendime kızıyorum.

Derken birden seni yerine taşımam gerektiği aklıma geliyor. Sessiz adımlarla yaklaşıp önünde diz çöküyor bir kolumu dizlerinin arkasından diğeriim koltuk altlarından dolayıp sarsmadan kaldırıyorum.

Ne kadar dikkat etsem de birden uyanıp gözlerini gözlerime dikiyorsun. Uyanır uyanmaz gözleri ve yüzü böyle gülebilen biri ancak kanatsız bir melek olabilir diye aklımdan geçerken dudaklarıma uzunca bir öpücük kondurup 'uyuyan insan uyandırılır mı" diye soruyorsun. "Melekler uyumaz diye biliyorum" diye kaşılık verdiğimde ise "O zaman uyumayalım, yatağa daha çok var mı" diye soruyorsun. Yutkunuyorum, günaydın diyemiyorum.

#SymrnaCityStyle #SimirnaSitiSıtayL

Yazı yazıp şiir, hikaye, kısa öykü karalayan oluyor mu, benim yazımı nasıl buldunuz?