Çevre illeri dolaşacaktım kendime dolandım düştüm çakıldım, okumak ruhumu bozarttı satırlar çok sert kesti nefesimi duyamadım hem neden bu kadar bağırıyor bu gece olmadı, olamadı...

Çevre illeri dolaşacaktım kendime dolandım düştüm çakıldım, okumak ruhumu bozarttı satırlar çok sert kesti nefesimi duyamadım hem neden bu kadar bağırıyor bu gece olmadı, olamadı...

Gün ışığı geri dönmüş sitenin ✨☀️😘
Maalesef herkes aynı şartlar altında Dünyaya gelmiyor, bazılarının karanlık bazılarının aydınlık oluyor geleceği. Lakin, her karanlığın içinde bir ışık hüzmesi olduğu gibi her aydınlığın içinde de bir karartı vardır.
Dolayısıyla, tamamen karanlık ya da aydınlık sözlerden oluşuyor diyemem.
Oyy ballı çöreğim ❣️😍
Kesinlikle katılıyorum net çizgiler yok bir de mevsimler gibiyiz, her dem yeniden doğarız bizden kim usanası 💫
Kendimle beraber, insanlığın 15 yıl içindeki karakter değişimi ile ilgili hicivlerimi yazarım. Çünkü onlar yüzünden biz karanlık tarafı seçiyoruz, kahramancı bir yapıya sahip olmak istiyoruz ama kahramanlığımızın sonucunda hain ilan edileceğimiz için vazgeçiyoruz (Tekrar hoş geldin Şeyma_sama)
Kahramanlık falan yok ya su gibi akacağız ahjsjajs hoş buldumm 🌿
Biyografi romanı yazan bir dostum, yazmalısın , yazmak zorundasın diye defalarca söyledi. Bir türlü kafayı toparlayıp bir taraftan başlayamadım... Ama hazırlığını görüyorum.
Umarım en kısa zamanda başlarsınız, bir başlayınca devamı öyle kolay geliyor ki... yalnızlık iyi geliyor umarım imkanınız olur
Emekliliğe az bir süre varken tayin isteyip Yüksekova'ya geldim... En çok arzuladığım kar idi... 5-10 yıl önce evden çıkan, ayakkabı bağcığını telefon direğinin üzerinde bağlarmış...2024 Haziran da kar temizleme çalışmaları yüksek yerlerde devam ediyor haberini okurken sevinmiştim fakat kış yaşanmadı desem yeridir... Darısı bu yılın başına...
Darısı hocam 🙏🏻
Ah Grushenka, dizelerin ruhuna dokunmuş ve seni elesine çekmiş belli. Ama bazen insanın ruhu sert satırların içinde boğulmak ister, çünkü orada kendini bulur. Kitaplar bazen iyileştirir, bazen çarpar; ama hep bir iz bırakır. Yine de o nefes almak var ya, işte o çok kıymetli... Bir mola al ve şu yoğunluğu yıldızsız bir gece gibi sessizce hisset. Ne bileyim, belki bir sıcak çay eşlik eder ve ruhunla barışırsın. 💫📚
Cevap
5Cevap
Geri dönüp benim bile okumadığım satırlar yazıyorum. Kalem kendi yazıyor bana da göstermiyor 😄
Gösterseymiş iyiymiş ya 😂
Jdjdj bakarsam siler diye korkuyorum
Sırrı da bozmamak lazım 🥲
Kesinlikle 😄
Ne kadar karanlık olursa olsun ışığın yolunu bulurum… ✨
resimdeki gibi koltuğa uzandığım oluyo beynime kan gitsin diye sjsjjs
Ben de buluyorum ya her halin geçici olması hoşuma gidiyor ferahladım kafam dağıldı 💫 özlemişim sleepimi de şimdi koltukta düzelttim başımı mutlu mutlu uyuyacağım 🌙😘
Buna sevindim 💫 ben de seni özlemişim geri dönmeme çok sevindim 🩷
Grushenka Rises ❤️🔥
iyi uykularr 😘🌙✨
*dönmene
Oy balım iyi ki varsın kii 💃🏼❣️
İyi uykular 😌🌿
Sen de iyi ki varsın güzel kalplim 💖
🫧
Hoş geldinn 🌸
Ben bir şey yazmıyorum 🤷🏻♀️
Hoş buldum mavişim 💙
Ben genelde kufur ediyorum grush:)
Hakediyor hayat
Bende içimdeki karanlığı yazıyorum...
Hoş geldiniz tekrar :)
Geldim mi gelmedim mi bilmiyorum ama ya ben öleyim mi söylemeyince diyem Yunus Emrem gibiyim bunaldım kendi sesimi duymak istemiyorum artık
Kaybolmaya geldim
Lütfen böyle düşünmeyin her şey geçiyor...
En çok zaman geçiyor
Bakın insanız herşeyi yaşıyoruz ben psikiyatri hastasıyım raporlu ben zorla toparlamıştım ardından bir sevgilim oldu 2 sene mi verdim gece gündüz demedim uyumadım başını bekledim ve beni aldattı öldüm bittim dedim ama ne öldüm ne bittim imtihan dedim güç ver allahım dedim yıkıldım alktım ama toparladım
Geçmiş olsun ağır şeyler yaşamışsınız...
Hayır bunu onun için anlatmadım sıkıntızı bilmediğim için kendi derdimi anlattım ki herşeyin geçici olduğunu bilin
Yani siz anlatmak istrseniz tabii dinlerim ama diyorum ya herşeyi yaşıyoruz sabır ve tevvekkül önemli
Her hal geçicidir sıkıntı yok üstesinden gelirim, teşekkür ederim
Rica ederim ne zaman isterseniz ben buradayım
bozarttı mı? o ne
bişi değil hatalım yazım
Yazamıyorum kalemimi kırdılar
Zihnime üşüşen kelimeleri
Hangi şair
İsmet Özel
Bir şeyler yazıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?