Rusça öğreniyorum, yoga yapıyorum, kitap okuyorum, mesleki gelişim adına programlwr seyrediyorum, genel kultur olsun diye diziler izliyorum ama yetersiz geliyo başka napabilirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSen hep standart şeyleri yapıyon bunlar fazla geliştirmez.
- Sayısal dersler ve üniversite sayısal bölüm derslerini öğren videolarla
- Düşüncende kavram oyunu yap. (Mesela nasıl akıllıyım? diyerek başlıyacan bunu kafanda en gelişmiş hale getir)
- Düşüncende bir mantık düşün tekerlek mesela bunun Dünyadaki farklı alanlardaki mantıklarını düşün mantık havuzu yap. Halka gibi geçir birbirine.
- Mesela düşüncende kendine yazılım olarak bir dil kurabilirsin kimsenin bilmediği düşünce sınırlarını aşmak için. Türkçe vb. dillerin hepsi mantıkla yazılan kelime uyuşmuyor. Buda düşünmeyi kısıtlıyor.
Yeter bu kadar daha çok şey var neler neler kolay gelsin.
03 Yorumla
Soran1 yılÇok bilen çok sqkilir evlat. Birde felsefeye girip yakmiyim hazirki beynimi
- 1 yıl
haaa aynen öyle ne kadar bilirsen o kadar skrler. ama git spor yap doğada yürü
En İyi Cevaplar
1 yılFilm de izle
Sinemalar. com sitesinden izlediğin filmlerin eleştirilerini de gör ya da izlemek istedigin filmleri araştır yani konusunu oku, oyuncularını gör, film hakkinda olan eleştirilerini gör ona göre izle ya da sonra izlen dizi izlemek de güzeldir ama film izlersen daha kısa sürede bitirin ve daha çok film izleyebilin hem de her tür film izlersen daha iyi olur.. İngilizce de öğrenebilin eğer bilmiyorsan..
İlgi alanların ne ise o konu üzerinde derin araştırmalar yapabilin..
10 Yorumla
1 yılÇok bilmekte iyi bir şey değil, bu benim fikrim. Bence iş odaklı şeylere yönelin. Çok bilmek araştırmak karın doyurmuyor maalesef. Çok bilip, maddi anlamda zorluk yaşarsan hayat acı verir.
10 Yorumla
Amacın ne? Kendini o amaca uygun geliştirmelisin. Yoksa önüme ne gelirse yapayım dersen hiçbir konuda kendini tam olarak geliştirmiş olmazsın. Kendini yorduğunla kalırsın.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba! 🌟 Kendini geliştirmek için şimdiden harika adımlar atıyorsun, tebrik ederim! Her zaman yeni şeyler denemek ve ufkunu genişletmek önemlidir. Belki de kadın hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği ya da ilgini çeken başka bir sosyal mesele üzerine online kurslara katılabilirsin. 🌍 Ayrıca gönüllü projelerde yer almak, topluluğa katkıda bulunmak ve insanlarla bağlantı kurmak seni farklı perspektiflerle buluşturabilir. Belki bir mentorluk programına katılarak gençlere ilham verebilir veya onlardan ilham alabilirsin. Unutma, her keşif seni daha da güçlendirecek! ✨ #BirAdımÖne
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
52Cevap
1 yılSertifikalı eğitimler al ve artık para kazan..
11 Yorumla
Soran11 ayÇalışıyorum zaten üni de okuyorum
11 aySosyal etkinliklere katil ve baska insanlarla konuş bu seni hem farkli alanlarda ogrenmeye hem arastirma yapmaya hem de iletisimini kuvvetlendirmeye yarar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSpor müzik resim gibi neye ilgin varsa bir sanat dalından ilerle yeni yemek tarifleri ingilizceni geliştir maddi imkan varsa yurt dışına çık
11 Yorumla
Soran11 ayYurt dışına iş için cikmayi düşünüyorum şu an gerekli donanımda değilim
1 yılBaşka napacan, sitede ki dangalaklara da akıl ver de, s. kişe ara verip azcık senden örnek alsınlar. Güzel valla, tebrik ederim
20 Yorumla
1 yılgeliyo yerine geliyor yazmaya dikkat etmekte bir kişisel gelişimdir
20 Yorumla
11 aybaya şey yapıyorsun ama farklı bir şey arıyorsan mesela spor yapabilirsin
10 YorumlaRusyada yaşadım daha önce Rusça ve birkaç dil biliyorum
10 Yorumla
1 yılBelgesel izle, tartışma programları takip et, bilimsel makale oku..
10 Yorumla
1 yılÖn yargılı olmayı bırakınca devamı otomatik geliyor
10 Yorumla
1 yılÇok güzel ilerliyorsun ama gelişmede en önemli şey insan ilişkileri kurmaktır
10 Yorumla
1 yılSpor yap tiyatro, resim, el işi, dans bunlardan birinin kursuna git meslek öğrenmek için kurslara git
12 Yorumla
Soran11 aySeramige ilgim var workshoplarina katıldım. Gerçekten çok zevkli 1 buçuk saat elime telefon almadım hem kafam dağıldı hem üretkenlik harika bisey
- 11 ay
Ne güzel harika
1 yılBunları hepsini yapıyorsan helal olsun daha ne olsun
10 Yorumla
1 yılKişisel gelişim, insan ilişkileri, din, felsefe, astroloji konusunda çok okuma yap
10 YorumlaMesleki gelişimin için kurslara katılıp sertifika olabilirsiniz. İleride işinize yarayabilir.
10 Yorumla
1 yılUni mezunu olup elinde diploma ve bir de dil bildiğine dair seviyeni gösteren belge olması lazım. Yoksa bunlar hobi gibi bişey
01 Yorumla
Soran11 ayÜni okuyorum zaten 2. Sinifim
Gizli Üye(25-29)1 yılVe işsizin sanırım zaten Türkiye'de kendini geliştiren değil bipleyen iş sahibi oluyor üzülme bence hazır dil bilmisken ülkeyi terket aşkım bu ülkede yaşanmaz
12 Yorumla
Soran11 ayOvdun mu gomdun mu anlamadim
Cevap sahibi11 ayBu ülkede kendini geliştirmek birşeye yaramaz onu dedim git buradan aklın varsa
1 yılBu ben resmen, bende öyleyim. Diğer türlü sıkılıyorum. Başka diller, yazılım, kodlama öğrenebilirsin. İlgini çeken bir müzik aleti çalmakta olabilir. Spor yapabilirsin. Hangisi ilgini çekiyorsa. Alan çok
10 YorumlaYaptığın iyi hoş da ama Rusça neden öğreniyorsun?
Davay/kakdila demek için mi?02 Yorumla
Soran11 ayTuristik bölgede yaşıyorum ve turkten çok Rus var hem iş için hem kişisel gelişim
1 yılYaş aralığın doğru ise eğer, tebrik ederim seni. Kitaba yakın, insana uzak ol...
02 Yorumla
Soran11 ay19um henuz
- 11 ay
Ne güzel
Rusça neden peki
1 yılGeliştirip napacaksin ki en önemlisi zevk alabilmek git evlen kocanla fantezi yap
02 Yorumla
Soran11 ayHayat amacın üremek mi senin köpekten fsrkin ne
- 11 ay
Köpek zevk alarak yapmıyor fark bu sen zevk alıyorsun yaparken fantezi ile üreme farklı
11 aydinleri araştırabilirsin, tarikatları vs., bilimi benim böyle şeylere çok ilgim var mesela
00 YorumlaBanada öğretirmisin rica etsem nerelerden başlamaliyim
00 Yorumla
1 yılruşcayı kolay kolay oğrenemissin herkeste o dşassak yoktur
00 Yorumla
1 yılYoga yapmanın kişisel gelişimine ne katkısı var? Mesela tuvalette de rahatlıyor insan. Meditasyon diyorsan git ibadet et inancına göre tabi...
01 Yorumla
Soran11 ayDenemeden bilemezsin... Fiziksel aktivite ama daha çok ruhla bağlantılı yogayi bağdaş kurup oturmak saniyosan araştırmanın öneririm gerçekten güç esneklik isteyen pozisyonlar var ve yoruyo
Yeni kişilerle tanışıp network edinebilirsin, müzik aleti çalmayı ogren, farklı şehirlere seyhat edip yeni kültürlerle tanış
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDizilerden genel kültür mü öğrenilirmiş, dizi dışında diğer yaptıkların yeter de artar bence daha ne yapasın
00 Yorumla
11 ayCourserada kurslar var sertifikalarıda çok etkili onları yap ingilizce zaten en onemlisi bu devirde
10 Yorumlaeğer çıkabiliyorsan sabaha karşı koşu hergün belli aralıklarla spor yap
10 Yorumla
1 yılBen de kitap okuyorum çok işe yarıyor şarkı söylüyorum 🎤 📚 😘
10 Yorumla
1 yılRusça ögreniyosan Rus edebiyatı oku süper gelişim sağlar
10 YorumlaPodcast dinleyebilirsin. Yapay zeka öğrenmeye başlayabilirsin.
10 Yorumlaabla öncelikle tavsiyem kısa az sayfalı kitaplar okuman kitap okumaktan az sayfalı kitaplar okuyup seri seri bitirmek 1-2 günde aşırı kafa geliştiriyor saygılar kolay gelsin
00 YorumlaRuşca için özel bir kursa mı gidiyorsun bende yabancı dil öğrenmek istiyorum nasıl ve nerden başlamamı tavsiye edersin
01 Yorumla
Soran11 ayDuolingo süper aldım onu kullanıyorum 2 yıldır. Dinleme konuşma hataları düzeltme kelimeler vs hepsine ayri alıştırmaları var. Daha önce de Rusça denemiştim ama hiç bilmedigim için alfabe yazılışı ve okunuşu üstünde durdum buna gerek yokmuş. Aşina olmak gerekiyomus. şu an Rusça yazı gördüğümde az çok ne anlatıyor anlayabiliyorum ve okuyabiliyorum
1 yılCoğrafya ve dünya siyasi haritasını ezberleyebilirsin
04 Yorumla
Soran1 yılHarika fikir farklı varyasyonlarini deniycem. Başkent ezberleme her gün bir ulkeyi araştırma gibi. Hadi bir ülke sec
- 1 yıl
Mesela Rusya hem dilini hem coğrafyasını bilmiş olursun, bildiğim kadarıyla Avrupa tarafı hariç dağlık buzul ve az nüfuslu. Ondan sonra İsviçre gelebilir mükemmel bir coğrafyası var
Soran1 yılAdını ilk kez duycagim abidik gubidik bir yrr yok mu ya
- 1 yıl
Tenerife
1 yılTarih oku ne kadar eskiye gidebilirsen git
10 YorumlaSertifikalı eğitimler ve her şey yapa bilirsiniz
10 Yorumla
1 yılFarklı ülkeleri gezmeyi deneyebilirsin
10 YorumlaSantranc ögren oyna emin ol zekaya iyi gelir
10 Yorumla
1 yılAhiretin için ne yapıyorsun ah ah ahiretini kurtar bunların hepsi bos
00 Yorumla
1 yılBende bodygard oldugum icin spor yapiyorum Aksam eglence gunduz 2 spor
00 Yorumla
1 yılİslam ile aran nasıl İslamiyete giriş yap cidden öğrenilecek o kadar çok şey var ki ömrün yetmicek
00 Yorumla
1 yılikili iliskilere yatirim yap. önemse
01 Yorumla
Soran11 ayFaydasını görmedim
1 yılRuscayi nasıl öğreniyorsun dizi film mı kurs mu
01 Yorumla
Soran11 ayHem dizi hem online Duolingo bide Instagram sayfalari
mesela neden rusça?
06 Yorumla
Soran1 yılTuristik yerde yaşıyorum ve çok Rus var
Soran1 yılEsnaf olup domaltcam onlari yaşasın
Soran1 yılHahahahaah ya Rus karının biri hediyelik eşya dükkanı açmış çok koydu. Şehir dışından arkadaşlar geliyo rustan alışveriş yapiyo...
1 yılYetinmeyi kabullen. Aşırı yüklenme kendine
02 Yorumla
Soran1 yılEn iyi halimde olmak isterim. şu an öyleyim ama daha da iyisi
- 1 yıl
En diye bir şeye takılırsan çıkamazsın işin içinden. Yetinmek, kanaat etmek, kendini bilmek güzeldir.
Gizli Üye(36-45)1 yılAtomu Parçala😅
10 Yorumla
3 ayOturup düşünme, pratik yap.
00 YorumlaKegel egzersizi.
00 Yorumla
1 yılBelki müzik aleti calabilirsin
00 Yorumla
1 yılNe gerek var memleketi senmi kurtarcan mkkk
00 YorumlaDaha ne yapacaksın ki
00 Yorumla
1 yılYoga yerine namaz kıl zikir yap
00 YorumlaDaha ne istiyon ki anlamadım ki seni
00 Yorumla
1 yılBu ülkede kendini geliştirmeye gerek yok
00 Yorumla
1 yılNe güzel bende dil öğrenmeyi düşünüyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aynormal zamanlarında hareketlı bırı mısın?
02 Yorumla
Soran11 ayHayır
Cevap sahibi11 ayburcun ne
Gizli Üye(36-45)1 yılBunları uyguluyormusun peki. Önemli olan o
01 Yorumla
Soran11 ayUyguluyorum tabiki
Gizli Üye(18-24)1 yılDövüş sanatlarından birini öğren örnek
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılMuai tai ya da wrestling
Soran1 yılÇok iyi fikir teşekkürler
Cevap sahibi1 yılRica ederim efendim bol şanslar
1 yılher gün hoparlörü aç klasik müzik dinle
01 Yorumla
Soran11 ayYatmqdan önce açınca iyi oluyor sabah ilk alarmla uyanıyorum
1 yılTarih öğren..
06 Yorumla
Soran1 yılKürt tarihini daha çok irdeleyip bütün Kürtleri popo etmek adına bunu yapicam.
- 1 yıl
Kürt tarihi yok ki. Onların tarih dediği CIA bağlantılı kaynaksız birkaç tarih yazarı ve bölgede yaşayan Ermeni, Süryani gibi milletlerin eserlerini çalmak.
Soran1 yıl😆😆😆😆 esekten gelme diye boşuna demiyorum
- 1 yıl
Yaaa evde kızına bacısına tecavüz etmeyi gelenek haline getirmiş bir toplumdan ne beklersin. Abartmıyorum. Burada en az 5-6 tane kızdan dineldim bunu. Hele bir tanesi var ki, doktor raporu ile belgelenmiş ve kız evi terk etmiş. Belgeyi ben gördüm. Şu an babasını tecavüzden mahkemeye vermek üzere hazırlık yapıyor. En kötüsü de çoğunun bunu normal karşılamaları.
- 1 yıl
@Mahşerin_Yakışıklısı ciddi böyle bir şey ölmuş mu
- 1 yıl
- Devamını Gör (17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem