Rusça öğreniyorum, yoga yapıyorum, kitap okuyorum, mesleki gelişim adına programlwr seyrediyorum, genel kultur olsun diye diziler izliyorum ama yetersiz geliyo başka napabilirim.
26 gü
Rusça öğreniyorum, yoga yapıyorum, kitap okuyorum, mesleki gelişim adına programlwr seyrediyorum, genel kultur olsun diye diziler izliyorum ama yetersiz geliyo başka napabilirim.
Sen hep standart şeyleri yapıyon bunlar fazla geliştirmez.
Yeter bu kadar daha çok şey var neler neler kolay gelsin.
Çok bilen çok sqkilir evlat. Birde felsefeye girip yakmiyim hazirki beynimi
haaa aynen öyle ne kadar bilirsen o kadar skrler. ama git spor yap doğada yürü
Film de izle
Sinemalar. com sitesinden izlediğin filmlerin eleştirilerini de gör ya da izlemek istedigin filmleri araştır yani konusunu oku, oyuncularını gör, film hakkinda olan eleştirilerini gör ona göre izle ya da sonra izlen dizi izlemek de güzeldir ama film izlersen daha kısa sürede bitirin ve daha çok film izleyebilin hem de her tür film izlersen daha iyi olur.. İngilizce de öğrenebilin eğer bilmiyorsan..
İlgi alanların ne ise o konu üzerinde derin araştırmalar yapabilin..
Merhaba! 🌟 Kendini geliştirmek için şimdiden harika adımlar atıyorsun, tebrik ederim! Her zaman yeni şeyler denemek ve ufkunu genişletmek önemlidir. Belki de kadın hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği ya da ilgini çeken başka bir sosyal mesele üzerine online kurslara katılabilirsin. 🌍 Ayrıca gönüllü projelerde yer almak, topluluğa katkıda bulunmak ve insanlarla bağlantı kurmak seni farklı perspektiflerle buluşturabilir. Belki bir mentorluk programına katılarak gençlere ilham verebilir veya onlardan ilham alabilirsin. Unutma, her keşif seni daha da güçlendirecek! ✨ #BirAdımÖne
Cevap
54Cevap
Sertifikalı eğitimler al ve artık para kazan..
Çalışıyorum zaten üni de okuyorum
Spor müzik resim gibi neye ilgin varsa bir sanat dalından ilerle yeni yemek tarifleri ingilizceni geliştir maddi imkan varsa yurt dışına çık
Yurt dışına iş için cikmayi düşünüyorum şu an gerekli donanımda değilim
Amacın ne? Kendini o amaca uygun geliştirmelisin. Yoksa önüme ne gelirse yapayım dersen hiçbir konuda kendini tam olarak geliştirmiş olmazsın. Kendini yorduğunla kalırsın.
Başka napacan, sitede ki dangalaklara da akıl ver de, s. kişe ara verip azcık senden örnek alsınlar. Güzel valla, tebrik ederim
baya şey yapıyorsun ama farklı bir şey arıyorsan mesela spor yapabilirsin
Belgesel izle, tartışma programları takip et, bilimsel makale oku..
Ön yargılı olmayı bırakınca devamı otomatik geliyor
Çok güzel ilerliyorsun ama gelişmede en önemli şey insan ilişkileri kurmaktır
Spor yap tiyatro, resim, el işi, dans bunlardan birinin kursuna git meslek öğrenmek için kurslara git
Seramige ilgim var workshoplarina katıldım. Gerçekten çok zevkli 1 buçuk saat elime telefon almadım hem kafam dağıldı hem üretkenlik harika bisey
Ne güzel harika
Bunları hepsini yapıyorsan helal olsun daha ne olsun
Kişisel gelişim, insan ilişkileri, din, felsefe, astroloji konusunda çok okuma yap
Mesleki gelişimin için kurslara katılıp sertifika olabilirsiniz. İleride işinize yarayabilir.
Ve işsizin sanırım zaten Türkiye'de kendini geliştiren değil bipleyen iş sahibi oluyor üzülme bence hazır dil bilmisken ülkeyi terket aşkım bu ülkede yaşanmaz
Ovdun mu gomdun mu anlamadim
Bu ülkede kendini geliştirmek birşeye yaramaz onu dedim git buradan aklın varsa
Bu ben resmen, bende öyleyim. Diğer türlü sıkılıyorum. Başka diller, yazılım, kodlama öğrenebilirsin. İlgini çeken bir müzik aleti çalmakta olabilir. Spor yapabilirsin. Hangisi ilgini çekiyorsa. Alan çok
Yaptığın iyi hoş da ama Rusça neden öğreniyorsun?
Davay/kakdila demek için mi?
Turistik bölgede yaşıyorum ve turkten çok Rus var hem iş için hem kişisel gelişim
Yaş aralığın doğru ise eğer, tebrik ederim seni. Kitaba yakın, insana uzak ol...
19um henuz
Ne güzel
Rusça neden peki
Geliştirip napacaksin ki en önemlisi zevk alabilmek git evlen kocanla fantezi yap
Hayat amacın üremek mi senin köpekten fsrkin ne
Köpek zevk alarak yapmıyor fark bu sen zevk alıyorsun yaparken fantezi ile üreme farklı
Çok bilmekte iyi bir şey değil, bu benim fikrim. Bence iş odaklı şeylere yönelin. Çok bilmek araştırmak karın doyurmuyor maalesef. Çok bilip, maddi anlamda zorluk yaşarsan hayat acı verir.
dinleri araştırabilirsin, tarikatları vs., bilimi benim böyle şeylere çok ilgim var mesela
Banada öğretirmisin rica etsem nerelerden başlamaliyim
Yoga yapmanın kişisel gelişimine ne katkısı var? Mesela tuvalette de rahatlıyor insan. Meditasyon diyorsan git ibadet et inancına göre tabi...
Denemeden bilemezsin... Fiziksel aktivite ama daha çok ruhla bağlantılı yogayi bağdaş kurup oturmak saniyosan araştırmanın öneririm gerçekten güç esneklik isteyen pozisyonlar var ve yoruyo
Yeni kişilerle tanışıp network edinebilirsin, müzik aleti çalmayı ogren, farklı şehirlere seyhat edip yeni kültürlerle tanış
geliyo yerine geliyor yazmaya dikkat etmekte bir kişisel gelişimdir
Dizilerden genel kültür mü öğrenilirmiş, dizi dışında diğer yaptıkların yeter de artar bence daha ne yapasın
Courserada kurslar var sertifikalarıda çok etkili onları yap ingilizce zaten en onemlisi bu devirde
eğer çıkabiliyorsan sabaha karşı koşu hergün belli aralıklarla spor yap
Rusyada yaşadım daha önce Rusça ve birkaç dil biliyorum
Ben de kitap okuyorum çok işe yarıyor şarkı söylüyorum 🎤 📚 😘
Rusça ögreniyosan Rus edebiyatı oku süper gelişim sağlar
Podcast dinleyebilirsin. Yapay zeka öğrenmeye başlayabilirsin.
abla öncelikle tavsiyem kısa az sayfalı kitaplar okuman kitap okumaktan az sayfalı kitaplar okuyup seri seri bitirmek 1-2 günde aşırı kafa geliştiriyor saygılar kolay gelsin
Ruşca için özel bir kursa mı gidiyorsun bende yabancı dil öğrenmek istiyorum nasıl ve nerden başlamamı tavsiye edersin
Duolingo süper aldım onu kullanıyorum 2 yıldır. Dinleme konuşma hataları düzeltme kelimeler vs hepsine ayri alıştırmaları var. Daha önce de Rusça denemiştim ama hiç bilmedigim için alfabe yazılışı ve okunuşu üstünde durdum buna gerek yokmuş. Aşina olmak gerekiyomus. şu an Rusça yazı gördüğümde az çok ne anlatıyor anlayabiliyorum ve okuyabiliyorum
Uni mezunu olup elinde diploma ve bir de dil bildiğine dair seviyeni gösteren belge olması lazım. Yoksa bunlar hobi gibi bişey
Üni okuyorum zaten 2. Sinifim
Coğrafya ve dünya siyasi haritasını ezberleyebilirsin
Harika fikir farklı varyasyonlarini deniycem. Başkent ezberleme her gün bir ulkeyi araştırma gibi. Hadi bir ülke sec
Mesela Rusya hem dilini hem coğrafyasını bilmiş olursun, bildiğim kadarıyla Avrupa tarafı hariç dağlık buzul ve az nüfuslu. Ondan sonra İsviçre gelebilir mükemmel bir coğrafyası var
Adını ilk kez duycagim abidik gubidik bir yrr yok mu ya
Tenerife
Sertifikalı eğitimler ve her şey yapa bilirsiniz
Santranc ögren oyna emin ol zekaya iyi gelir
Ahiretin için ne yapıyorsun ah ah ahiretini kurtar bunların hepsi bos
Bende bodygard oldugum icin spor yapiyorum Aksam eglence gunduz 2 spor
ruşcayı kolay kolay oğrenemissin herkeste o dşassak yoktur
İslam ile aran nasıl İslamiyete giriş yap cidden öğrenilecek o kadar çok şey var ki ömrün yetmicek
ikili iliskilere yatirim yap. önemse
Faydasını görmedim
Ruscayi nasıl öğreniyorsun dizi film mı kurs mu
Hem dizi hem online Duolingo bide Instagram sayfalari
mesela neden rusça?
Turistik yerde yaşıyorum ve çok Rus var
Esnaf olup domaltcam onlari yaşasın
Hahahahaah ya Rus karının biri hediyelik eşya dükkanı açmış çok koydu. Şehir dışından arkadaşlar geliyo rustan alışveriş yapiyo...
Yetinmeyi kabullen. Aşırı yüklenme kendine
En iyi halimde olmak isterim. şu an öyleyim ama daha da iyisi
En diye bir şeye takılırsan çıkamazsın işin içinden. Yetinmek, kanaat etmek, kendini bilmek güzeldir.
Atomu Parçala😅
Kegel egzersizi.
Belki müzik aleti calabilirsin
Ne gerek var memleketi senmi kurtarcan mkkk
Daha ne yapacaksın ki
Yoga yerine namaz kıl zikir yap
Ne güzel bende dil öğrenmeyi düşünüyorum
normal zamanlarında hareketlı bırı mısın?
Hayır
burcun ne
Dövüş sanatlarından birini öğren örnek
Muai tai ya da wrestling
Çok iyi fikir teşekkürler
Rica ederim efendim bol şanslar
Tarih oku ne kadar eskiye gidebilirsen git
Farklı ülkeleri gezmeyi deneyebilirsin
her gün hoparlörü aç klasik müzik dinle
Yatmqdan önce açınca iyi oluyor sabah ilk alarmla uyanıyorum
Tarih öğren..
Kürt tarihini daha çok irdeleyip bütün Kürtleri popo etmek adına bunu yapicam.
Kürt tarihi yok ki. Onların tarih dediği CIA bağlantılı kaynaksız birkaç tarih yazarı ve bölgede yaşayan Ermeni, Süryani gibi milletlerin eserlerini çalmak.
😆😆😆😆 esekten gelme diye boşuna demiyorum
Yaaa evde kızına bacısına tecavüz etmeyi gelenek haline getirmiş bir toplumdan ne beklersin. Abartmıyorum. Burada en az 5-6 tane kızdan dineldim bunu. Hele bir tanesi var ki, doktor raporu ile belgelenmiş ve kız evi terk etmiş. Belgeyi ben gördüm. Şu an babasını tecavüzden mahkemeye vermek üzere hazırlık yapıyor. En kötüsü de çoğunun bunu normal karşılamaları.
@Mahşerin_Yakışıklısı ciddi böyle bir şey ölmuş mu
Everste tırman
Aslında aktivite gezilecek yer vs olablir ama yeni tatilden geldim
Daha ne yapacan bir bizi * kalmış
Hahahahaha
Kaç yaşındasın
18
Gayet iyi yoldasın başarılarının devamını dilerim
Boş yapmak istersen burdayım:)
Tesekkurler
Miss daha ne olsun
Yetmiyor