Hazır hissettiğimde baslamayi düşünüyorum hiç bırakmamak üzerine ama şu an ki yaşam tarzimda kendime layık görmüyorum. Ya tam dine yonelcekmisim gibi geliyor. Alkol kullanıyorum zina var namaz kilip Allah'ın huzuruna çıkacak yüzüm yok
Tövbe edince de tovbemden dönmek istemem. Mükemmelliyetci bir insanım olcaksa tam olsun isterim. Yarın bir gün namaza başlayıp aman bir şey olmaz diyip dağıtmak için alkol alırsam olmaz. Dozunda eğleniyorum şu an her gün içmiyorum dağıtımıyorum ama namaz olursa bu da kalmaz bırakmam yani. Kafam çok karisik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Everste tırman
Aslında aktivite gezilecek yer vs olablir ama yeni tatilden geldim
Daha ne yapacan bir bizi * kalmış
Hahahahaha
Kaç yaşındasın
18
Gayet iyi yoldasın başarılarının devamını dilerim
Boş yapmak istersen burdayım:)
Tesekkurler
Miss daha ne olsun
Yetmiyor
Einstein mı Olcan kral
Umut olayim
Bak birisi demiş namaz kıl
Ben kılıyorum çok da güzel hissediyorum gel sen de başla bu arada şov olsun diye demedim
Mantıklı
Miss
Allah bereket versin bu kadarı yeter hdjdh
Dini ogren
Ablam daha ne yapacan
Başka neye Ilgın var
Sakin ol şampiyon.
Rusça seviyen nedir
Daha napcan be kadın bide uzaya çık istersen 😂
Fiziğinide geliştir
Birde vatan kurtardın mı tamam
Rusça pek işine yaramaz Antalyada değilsen
Antalya Kaştayim
O zaman yarar
Namaz kıl 😜
Hazır hissettiğimde baslamayi düşünüyorum hiç bırakmamak üzerine ama şu an ki yaşam tarzimda kendime layık görmüyorum. Ya tam dine yonelcekmisim gibi geliyor. Alkol kullanıyorum zina var namaz kilip Allah'ın huzuruna çıkacak yüzüm yok
Tövbe et her şeye yeniden başla, yarına çıkmaya garantimiz yok
Tövbe edince de tovbemden dönmek istemem. Mükemmelliyetci bir insanım olcaksa tam olsun isterim. Yarın bir gün namaza başlayıp aman bir şey olmaz diyip dağıtmak için alkol alırsam olmaz. Dozunda eğleniyorum şu an her gün içmiyorum dağıtımıyorum ama namaz olursa bu da kalmaz bırakmam yani. Kafam çok karisik
İnşallah en kısa zamanda başlarsın
Almanca öğren
Dil öğren
Kur'an oku