bir şey kaybetmezsin evinin hanımı olur mutlu olursun mutlu evliliğin sırrı budur zaten hem erkek hem kadın dışarda çalışsın eve gelsin uyusun bunlar ne zaman birbirine vakit ayıracak
Cırt üniversitesi vırt bölümünü okuyacaksan boşuna vakit kaybetme ama iyi bir üniversite iyi bir bölüm kazanırsan oku
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Kazanmasina kazanırım iyi bir bölüm ama okadar kafam karışık ki hangi bölümü okusam elimde kalacak gibi geliyor herkes her mesleğe zaten çamur atıyor ne yapacağım bilmiyorum okumuyorum desem neden okumuyorsun der cahil muamelesi uygularlar
Mesleklerin itibarı kalmadı, üniversite mezunları a101 de çalışıyor, villaları yatları olan bakanlar kızlarına memuriyet iş ayırıyor böyle bir ortamda 4 5 sene sırf birileri sana cahil demesin diye çabalama ya değmez
Ondan da değil bende isterim elimde bir meslegim olsun üniversite ortamı göreyim tecrübe olsun benim için iyi ya da kötü ama yoruldum artık hangi mesleği seçeceğim konusunda kararsız olmaktan neyse hayırlısı sanırım okumamak benim için
Bir şey kaybetmezsin iyi gelirli birini bulursan özellikle
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Sporla aran nasıl bilmiyorum ama 3 sene önce bakıyordum Pilates eğitmeni olabilirsin onlar için üniversite gerekmiyor hem. Sadece kurslarına gidip sertifika alman gerekiyor
Zor biraz jsjdjd ama güzel olduğumu çoğu kişi düşündüğü için zor değil de aklını almak ama ben öyle istemiyorum birlikte gerçekten buna isteyerek karar verelim
En güzeli ev hanımı evde çamaşır bulaşık kahvaltı çocuğu okula gönder sonra sabah programı yaprak dökümü akşam yemeği hazırlık akşam dizi anca bunları yaparsın calışmaya fırsat kalmaz gerek yok çalismaya kocanın maaşı varsa
Kaybetmezsin. Ancak kazanamazsın da. En azından okuyup atansan kendi maddi özgürlüğün olur. Kendi ayaklarının üzerinde durursun. Kimseye boyun yemek zorunda kalmazsın. (Bunu evlenince çok daha iyi anlarsın)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
önce gitmek istediğin üniversiteye git sonra yine ev hanımı olursun, en azından çocuğunun derslerinde yardımcı olur😉
Emin ol başkasının eline bakmak çok kötü kocanla yaşadığın en ufak kavgada sana para desteğini keser sakın öyle bir hata yapma annem yaptı senelerdir mutsuz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Hiç birsey kaybetmezsin valla daha mantıklı , ben kadın olsam ev hanımı olurdum kesin
Gidip evlenmek istiyorsan üniversite okuduktan sonra da evlenebilirsin, üniversite çok farklı bi dünya herkesin deneyimlemesi gerekiyor 4 yıllık da olsa 2 yıllık da olsa
Bir öğretmenim vardı lise sonda, sınıfta çalışkan bir çocukla dalga geçiyolardı inek diye erkekler. demiştiki ; okul bitip iş hayatına atıldığınızda ve o inek dediğiniz arkadaşınızın çayını götürüp masasını sildiğinizde anlayacaksınız kimin inek olduğunu.. Şimdi sen kendine hedef koyup okuyup ve o hedefe ulaştığında, işe girdiğinde kariyerin açık olacak ve kimseye muhtaç olmadan paranı kazanıp yaşayacaksın. Ama şimdi yazdığın gibi düşünüp yaşarsan kim olursa olsun seni ezdiğinde ses çıkaramayacak kendine güvensiz ve başkasına bağımlı yaşayacaksın. Türkiyedeki çoğu çalışmayan kadın kocasının vereceği ya da verdiği harçlıkla geçinmek zorunda kalıyor. Koca aldatıyor boşanamıyor çünkü gideceği yer ve yapacağı bir şey yok… Kendin için yaşa sözün özü oku kendini geliştir meslek sahibi ol.. Benim tavsiyem, tabi ki kendin için en iyisini sen bilirsin sevgiler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
bir şey kaybetmezsin evinin hanımı olur mutlu olursun mutlu evliliğin sırrı budur zaten hem erkek hem kadın dışarda çalışsın eve gelsin uyusun bunlar ne zaman birbirine vakit ayıracak
Erkeklere güvenip yola çıkmanı tercih etmem kendi ayaklarının üzerinde dur
Bime gitmek için kocasından para isteyen biri olursun
Kocam para verir misin jsjdjfjf
Cırt üniversitesi vırt bölümünü okuyacaksan boşuna vakit kaybetme ama iyi bir üniversite iyi bir bölüm kazanırsan oku
Kazanmasina kazanırım iyi bir bölüm ama okadar kafam karışık ki hangi bölümü okusam elimde kalacak gibi geliyor herkes her mesleğe zaten çamur atıyor ne yapacağım bilmiyorum okumuyorum desem neden okumuyorsun der cahil muamelesi uygularlar
Mesleklerin itibarı kalmadı, üniversite mezunları a101 de çalışıyor, villaları yatları olan bakanlar kızlarına memuriyet iş ayırıyor böyle bir ortamda 4 5 sene sırf birileri sana cahil demesin diye çabalama ya değmez
Ondan da değil bende isterim elimde bir meslegim olsun üniversite ortamı göreyim tecrübe olsun benim için iyi ya da kötü ama yoruldum artık hangi mesleği seçeceğim konusunda kararsız olmaktan neyse hayırlısı sanırım okumamak benim için
Okuyabilirsin, dediğin gibi yapmasan bile bir mesleğin olur, hiç bir şey için geç değildir yani sadece zamanı gelmemiştir
Sanırım öyle düşünüyorum düşünüyorum da hangi meslek bana uygun olur onu da bulamıyorum sanırım bunu zamanla anlarım
Bir b*k kaybetmezsiniz sonuçta Lise mezunuyum ben bile.
Bence hiçbir şey kaybetmezsin Hatta üniversite okuyunca kaybedilen birçok değeri de kaybetmezsin
Ne kaybedersin bilemem ama kazanırım diye soracak olursan zaman ve para.
Bir şey kaybetmezsin iyi gelirli birini bulursan özellikle
Sporla aran nasıl bilmiyorum ama 3 sene önce bakıyordum Pilates eğitmeni olabilirsin onlar için üniversite gerekmiyor hem. Sadece kurslarına gidip sertifika alman gerekiyor
Üniversite okumadan da iş sahibi olabiliyorsun benim gibi engelli değilsen her türlü iş açık sana
Üni olarak bakma hayatta bir şey yapmazsan benliğini kaybedersin dostum.
hiçbir şey kaybetmezsin hayat senin hayatın karar vermek de sadece sana düşer
Korkutucu yaaaa düşünemiyorum
Ndjdjfj neden
Ne bilim yaa çıkış yokmuş gibi
Universite okumazsan illa meslek sahibi olamazsın diye bi şey yok okurken de meslek sahibi olunmadigi gibi
Hicbirsey. Zengin koca bul senden iyisi yok
Doludur sanki zengin koca olsa güzel olur da işte bilmiyorum
Fiziğin iyiyse bulursun. Ev hanımı ol kocanı mutlu et
Görücum çok var zaten ama yaşım küçük diye annem hemen vermek istemiyor
Yasin kaç.. belli ki sen niyetlisin
21 sayılırım
Çıtır dönemdesin.. doğru yoldasın devam. Kocanın aklını al
Supersn
Zor biraz jsjdjd ama güzel olduğumu çoğu kişi düşündüğü için zor değil de aklını almak ama ben öyle istemiyorum birlikte gerçekten buna isteyerek karar verelim
Ev hanımı ol kocana ilgilen işte.
En güzeli ev hanımı evde çamaşır bulaşık kahvaltı çocuğu okula gönder sonra sabah programı yaprak dökümü akşam yemeği hazırlık akşam dizi anca bunları yaparsın calışmaya fırsat kalmaz gerek yok çalismaya kocanın maaşı varsa
Yaprak dökümü 😂
Ben okudum da pek de bir şey kazanmış hissetmiyorum kendimi
Hayırlısı olsun inşallah senin için
Hepimiz için inşallah
Aminnn
Kaybetmezsin. Ancak kazanamazsın da. En azından okuyup atansan kendi maddi özgürlüğün olur. Kendi ayaklarının üzerinde durursun. Kimseye boyun yemek zorunda kalmazsın. (Bunu evlenince çok daha iyi anlarsın)
önce gitmek istediğin üniversiteye git sonra yine ev hanımı olursun, en azından çocuğunun derslerinde yardımcı olur😉
İleride çok pişman olursun. Ama iş işten geçer maalesef
Bence okumalısın kendi ayaklarininin üzerinde durmalisin hiç kimseye kalma en iyisi
Emin ol başkasının eline bakmak çok kötü kocanla yaşadığın en ufak kavgada sana para desteğini keser sakın öyle bir hata yapma annem yaptı senelerdir mutsuz
Hiç birsey kaybetmezsin valla daha mantıklı , ben kadın olsam ev hanımı olurdum kesin
Erkeklerin kesinlikle çalışıp evine bakması gerekli ama kadınların çalışmasa da kendisini geliştirmesi gerekiyor. Dünyanın binbir türlü hali var
Gidip evlenmek istiyorsan üniversite okuduktan sonra da evlenebilirsin, üniversite çok farklı bi dünya herkesin deneyimlemesi gerekiyor 4 yıllık da olsa 2 yıllık da olsa
birgün çalışmak zorunda kalırsan sağda solda asgari ücrete çalışırsın
Bekarken ailenin evlenince kocanın elşne bakar durursun
Okusam da okumasam da bu olacak bakmak zorundayım
Bir öğretmenim vardı lise sonda, sınıfta çalışkan bir çocukla dalga geçiyolardı inek diye erkekler. demiştiki ; okul bitip iş hayatına atıldığınızda ve o inek dediğiniz arkadaşınızın çayını götürüp masasını sildiğinizde anlayacaksınız kimin inek olduğunu.. Şimdi sen kendine hedef koyup okuyup ve o hedefe ulaştığında, işe girdiğinde kariyerin açık olacak ve kimseye muhtaç olmadan paranı kazanıp yaşayacaksın. Ama şimdi yazdığın gibi düşünüp yaşarsan kim olursa olsun seni ezdiğinde ses çıkaramayacak kendine güvensiz ve başkasına bağımlı yaşayacaksın. Türkiyedeki çoğu çalışmayan kadın kocasının vereceği ya da verdiği harçlıkla geçinmek zorunda kalıyor. Koca aldatıyor boşanamıyor çünkü gideceği yer ve yapacağı bir şey yok… Kendin için yaşa sözün özü oku kendini geliştir meslek sahibi ol.. Benim tavsiyem, tabi ki kendin için en iyisini sen bilirsin sevgiler..
Kendi hayatını, belki hayallerini
benim gözlemlediğimömür boyu bir kocaya bağlı kalırsın. daha basit bir hayatın olur. ev işi, çocuklar... bunlar senin için sıkıntı değil ve
herhangi bir hedefin yoksa büyük bi kayıp olmaz senin için...
Ömür boyu bir adama parası için katlanacaksın finsal özgürlüğünü kaybedeceksin DHA ne kaybetmeyi bekliyorsun
Sen nasıl mutlu olursan öyle yaşa
Hiçbir şey olmaz canın ne istiyorsa onu yap
İnsan bunları yaşamadan bilemez
Gebel kulturu yuksek olsun gerisi onemli degil otursun evde nolcak
Ev hamimliği en iyisi boş ver
Kendi tercihin nasıl mutlu olacak isen öyle yap
Hayatını kaybedersin boş gelip boş giden cahil olursun
Evinde otururur Eşine Yemeğini Yapar temizlik yaparsın...
bir şey kaybetmezsin bence ev hanımı ol keyfine bak
Ekonomik özgürlüğünü kaybedersin ömür boyu kocanın eline bakarsin.
Özgürlüğünü. Elin adamının eline bakarsın sana 3 kuruş versin diye. Razıysan sorun yok.
Hayatı kaybedersin tabi müthiş bir girişimcilik fikrin yoksa
Bir şey kaybetmezsin ama kitap oku kulturlen
Bende öyle düşünüyorum
Kac yasindasin
21 sayılırım
Hangi sehirdesin
Hatırlatın cevapları okicam
Neden sende mi öyle düşünüyorsun
Yok ama okiyasim geldi..
Aferinn
Oku kız
Maddi olarak sıkıntı yaşarsın bir gelirin olmazsa.
Bu soru neden hâlâ ana sayfada 🤦
Neden kskdjd
Çok uzun oldu sanki 😂
Benim ana sayfa açılmıyor
Ev hanımı da olamazsın. Ekonomi bozuk erkekler parası olmayan kadınla da evlenmiyor bu zamanda 😂
Evleniyorlar
En kötü bime gir iyi misin?
Özgürlüğü, bağımsızlığını, gücünü
Finansal özgürlüğünü kaybedersin
Çok şey oku sosyalles
Meslek kaybedersin :)
Üniversite meslek kazanma yeri değildir
Çok şey kaybedersin
Önce oku
Bir şey kaybetmezsin ama hiç bir şeyde kazanamazsın bilmem anlatabıldım mı
Geçim sıkıntısı çekersin
Çok şey kaybedersin ev hanımlığıyla ömür mü geçer
Zengin koca bul. Kaybetmezsin kazanırsın.
Hiç bişey kaybetmezsin doğru adamı bulursan
Ezik bir yaşam sürersin