Kızlar Bir Adım Öne Üniversite okumazsam ve meslek sahibi olmazsam ne kaybederim? (Sayfa 3) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 812 Yapay Zekaya Sor Üniversite okumazsam ve meslek sahibi olmazsam ne kaybederim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
biSİKlet_69 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Doktor hanımlar 500 bin kazaniyo ayda 2 1 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Emin miyiz? Yorumla
Alins82 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl BİM bir personel kaybeder 2 7 Yorumla Soran 1 yıl CGİXİFGİXGİ Yorumla Alins82 1 yıl Turkcen çok kötü ne yazdin Yorumla Soran 1 yıl Bunu bana diyenin Türkçesi daha kötü nedense Yorumla Alins82 1 yıl Yani dikkat çekeyim dedim Yorumla Soran 1 yıl S. lak saçma yorum yapmada git biraz akıl al gel ya Yorumla Alins82 1 yıl Senin yaşın kadar tecrübem var. Yorumla Soran 1 yıl Tecrübe de önemli değil olgunluk çok yönlü bakış açısı olması çok daha iyi Yorumla
Sılaygenecous Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Tam doktorların istediği kadın tipi aw 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende doktor istemiyorum aldatılirim diye kskdjdj Yorumla
Viscara Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Sorun karşıma çıkıp duruyor siler misin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl sileceğim sjkdjd Yorumla
vampircarmillaaa Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Paran varsa bir şey kaybetmezsin hayatimm 0 3 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Kıza yürüme, hetero olabilir Yorumla Soran 1 yıl @NickBırakmadınız kdkdkd olm ne alaka ne yürümesi Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl Ben niye suçlu oldum ya. Ben sana 2 m ile hayatımm desem yürümek sayılmaz mı 😂 Yorumla
Boranza500 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Lise diplomasıyla yine de bir şeyler yapabilirsin. 0 0 Yorumla
BenGeldim01 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Kafanı yorma üniv okuyanda meslek sahibi olamiyor 0 0 Yorumla
TheMurad Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çok şey 😒 0 2 Yorumla Bunalmaktanbunaldım 1 yıl bir demet gülü müdüre unutursak ne kaybederizz Yorumla TheMurad 1 yıl 🥺🥺🥺 deme öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Alt takımı kazanirsin
Özgürlüğünü kaybedersin
muhtaç olursun
Ekonomik ozgurlugun ve kisisel haklarini..
Doktor hanımlar 500 bin kazaniyo ayda
Emin miyiz?
Hicbirsey
Oku ve kendini geliştir
Hicbise ben okumadim
Onu bende düşünüyorum ya fvuhthujhdrhjk
Oku yinede
BİM bir personel kaybeder
CGİXİFGİXGİ
Turkcen çok kötü ne yazdin
Bunu bana diyenin Türkçesi daha kötü nedense
Yani dikkat çekeyim dedim
S. lak saçma yorum yapmada git biraz akıl al gel ya
Senin yaşın kadar tecrübem var.
Tecrübe de önemli değil olgunluk çok yönlü bakış açısı olması çok daha iyi
Küfür etmeseydiniz iyiydi
Saygınlık, itibar neyse sonra anlarsın
Tam doktorların istediği kadın tipi aw
Bende doktor istemiyorum aldatılirim diye kskdjdj
Sorun karşıma çıkıp duruyor siler misin
Nasıl sileceğim sjkdjd
Paran varsa bir şey kaybetmezsin hayatimm
Kıza yürüme, hetero olabilir
@NickBırakmadınız kdkdkd olm ne alaka ne yürümesi
Ben niye suçlu oldum ya. Ben sana 2 m ile hayatımm desem yürümek sayılmaz mı 😂
Hiç bişe aksine çok şey kazanabikirain
Yanlış bir evlilik yaparsan muhtaç kalırsın
Herseyi
Evlilik marifet değil
Çok şey...
Zaman gösterir kayıpları
Hayat
Hiçbir şey
4 yıl kazanırsın kendine kaybetmezsin
Lise diplomasıyla yine de bir şeyler yapabilirsin.
Hiç bir şey
hayatını kaybedersin..
Nasip kısmet 😅
Kafanı yorma üniv okuyanda meslek sahibi olamiyor
Geleceğini.
Zengin koca bulur evlenirsin bacım
Çok şey 😒
bir demet gülü müdüre unutursak ne kaybederizz
🥺🥺🥺 deme öyle
okuuuu
Çok şey
Özgürlüğünü kaybedersin