tabiki kabul etmeyeceksin yarın bir gün o adama bir şey olduğunda tek başına ne yapacaksın? Eş aile bunlar gelip geçici şeyler ölümlü dünya yarınımızın garantisi yok. Kendi paranı kazanabiliyor olmalısın
O kadar emek vermişsin tabiki de kariyer. O da çalışmanı istemiyorsa yoluna baksın sende kariyerine odaklan. Zaten içinde de kariyer yapma isteği varsa o adamı çok sevsen bile evlendiğinde mutlu olamazsın.
Onunda düşüncesine saygı duymak gerekir. Ama sevdiysen oda seni gercekten seviyorsa belki çalışmana rıza gösterebilir. Şu da varki istemediğin ya da kararsız kaldığın şeyi yapma, ilerde keşke dememek için.
Askm hayırrr hoşlanıyo olabilirsin ama seni kısıtlayan biriyle asla olma o sana saygı duymuyosa sende ona saygı duyma sakına peşinden de koşma ya o sana geri dönücek kabullenicek ya da zaten yanlış kişi olduüunu anlarsın
Tabiki kariyeri seçmelisin ne kadar iyi olursa olsun maddi açıdan bir insana bağlı olmak cok zor kendi ayaklarının üzerinde durmalısın ekonomik özgürlük her şeydir çalışmayı seçmelisin
Sen gel yıllarca emek ver mesleğini eline al sonra hayatına girecek kişi sana çalışma desin. Yerinde olsam kariyerimi seçerim hem gerçekten seven biri olsaydı senden bunu istemezdi.
Kesinlikle öyle bir hata yapma uzun uzun yazmak isterdim nedenlerini ama biraz düşünürsen hepsini anlayacaksın sakın kendini bir erkeğin insafına bırakma.
Kariyer kariyer 😊 Çalışıp emek verdiğin sınavına odaklan ve hayallerinden kimse için vazgeçme.(Bugün çalışmanı istemeyen yarın kim bilir başka neler ister bunu da aklından çıkarma)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Önce eline bileziği takacaksin sonra tekrar düşünürsün.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sacmaliyosun Şu an sevmiyorsun sırf. Evlenmek için mi evlenicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
İyi ve zengin bir eş kadının en büyük başarılarındandır
Seni kendine köle yapmak istiyor, kabul etme
Okuma cakismada ebeni gor bosanacagin zmn oturursun geri gtnun uzerine
Adamın durumu iyiyse sıkıntı yok. Bir kadın bana benzer teklifle gelse üstüne atlardım heralde :D
Evlilik bitmesi an meselesi olan bir şey ama kariyer öyle değil
Kanma ona avrat mı yok
Hastane hemşire ile dolu
Kariyer fırsatları her vakit denk gelmez, önce eğitim ile ilgili halletmeli, kazanacağınız eğittimlerle daha sonra devamlılığa karar vermelisiniz.
Hangi devirde yaşıyoruz hala kadına çalışmama şartı koşanlar var, ilginç
Dunyada en önemli şeydir kariyer
Sen çalışırsın karı yer
Eğer doğru kişi ve geçimizde problem yoksa evliliği tercih etmelisin
Eğer maddi zorluk çekmeyecekseniz çalışma zaten çocuk olunca evde olman çok daha iyi olur
Net kariyer derim. Git kendi parani kazan bu pahalılıkta hayat standardını bir nebze de olsa yükselt
Sen mesleğine eline al sonra onun gibi beğendiğin erkekler sıra olur
Seven sevdiğine destek olur köstek değil Kariyerini seç...
tabiki kabul etmeyeceksin yarın bir gün o adama bir şey olduğunda tek başına ne yapacaksın? Eş aile bunlar gelip geçici şeyler ölümlü dünya yarınımızın garantisi yok. Kendi paranı kazanabiliyor olmalısın
Bir ilişkide herkes birbirinin kararlarına saygı duymalı bence çok saçma istekleri
O kadar emek vermişsin tabiki de kariyer. O da çalışmanı istemiyorsa yoluna baksın sende kariyerine odaklan. Zaten içinde de kariyer yapma isteği varsa o adamı çok sevsen bile evlendiğinde mutlu olamazsın.
Onunda düşüncesine saygı duymak gerekir. Ama sevdiysen oda seni gercekten seviyorsa belki çalışmana rıza gösterebilir. Şu da varki istemediğin ya da kararsız kaldığın şeyi yapma, ilerde keşke dememek için.
Askm hayırrr hoşlanıyo olabilirsin ama seni kısıtlayan biriyle asla olma o sana saygı duymuyosa sende ona saygı duyma sakına peşinden de koşma ya o sana geri dönücek kabullenicek ya da zaten yanlış kişi olduüunu anlarsın
Tabiki kariyeri seçmelisin ne kadar iyi olursa olsun maddi açıdan bir insana bağlı olmak cok zor kendi ayaklarının üzerinde durmalısın ekonomik özgürlük her şeydir çalışmayı seçmelisin
Sen gel yıllarca emek ver mesleğini eline al sonra hayatına girecek kişi sana çalışma desin. Yerinde olsam kariyerimi seçerim hem gerçekten seven biri olsaydı senden bunu istemezdi.
Kesinlikle öyle bir hata yapma uzun uzun yazmak isterdim nedenlerini ama biraz düşünürsen hepsini anlayacaksın sakın kendini bir erkeğin insafına bırakma.
Kariyer kariyer 😊 Çalışıp emek verdiğin sınavına odaklan ve hayallerinden kimse için vazgeçme.(Bugün çalışmanı istemeyen yarın kim bilir başka neler ister bunu da aklından çıkarma)
Önce eline bileziği takacaksin sonra tekrar düşünürsün.
Sacmaliyosun Şu an sevmiyorsun sırf. Evlenmek için mi evlenicem
Bence gitme yarının ne getireceğini bilemezsin her ne olursa olsun emeklerini çöpe atmamalısın
ailede önemli çocuklar mesela istediklerinde anne şefkati göremezse ne kadar sağlıklı psikolojik gelişimi olabilir ki?
Bence en iyisi çalışmamak başkasının sana para getirmesi ama sen kariyer yapmak istiyorsan evlenme
abi hayir ya emek verdigim sey once gelir calismak icin yillarimi veriyorum sonra bi adam calisamazsin diyosa silerim onu zor olur ama yine yaparim
Güçlü kadınlar her şeyi başarır evliliğide işide ama sana bu denli karışan bir erkek ileride evden dılarıda çıkarmaz benden demesi
Hayır tabiki kocanın eline mi bakıcaksın sen git çalış sınavına gir mesleğini eline al kimseye muhtaç olma
Sınavına emek verdiysen kariyerine devam et bi çocuk beğenmiş olabilir sevgili ol öyle devam ettir hayatın devamına göre ileride karar verirsin
Öncelikle çok küçüksün bu yaşlardaki evlilik 30 lu yaşlarına geldiğinde pişmanlık olur. Önce eğitim önce kariyer..
Bak bu adamın niyeti buysa bunu senden başka birsürü kıza da söylemiştir söyleyecektir, izle ve gör. Laflarına aldanma sakın
Çalışsan iyi olur ama Türkiye'de eş çalışmasını pek istemez
kendi paramı kazanıp mutlu olmak varken neden el cebine bakıp mutsuz olayım
Kariyer yarın bıraktı gitti ayrıldınız ne olacak ya da hergun birinin eline bakmak muhtaç olmaktan rahatsız olmuyorsa kabul et ama büyük hata soyluyim
Kölesi mi olacaksınız, calisip para kazanip ayaklarinizin yere saglam basmasi varken?
Aranızda güven varsa bence olabilecek bişey ve erkeğin de gücü yetiyorsa olabilir
Wattpad mi yazıyorsun hastaydım doktorum bana aşık oldu evlenmek istedi
Sinavina gir ama ayagina doktorda gelmiş bilmiyorum rahat hayat yaşarsın
Seni gerçekten seven sana zor gelecek bir seçenek sunmaz çok kötü bir yaklaşım bence
daima kariyeri ön planda tutmalısın ki yarın bir gün insanlara muhtaç kalmamak için.
kariyer tabiki? kimse calismana karışamaz? yks ye gir iyi bir uniden mezun ol daha iyisini bulursun ustune calisirsin
Kolaydı öyke üniversiteye girip çalışmak iki yıllık saöma sapan bir şey okuyup aç mı kalsın
bu dünya da bir kadın için daha gurur kırıcı bir şey varsa o da birinin cebine bakmaktır
Saçmalama hayat arkadaşın o senin sahibin değil
sahibim değilse neden çalışmama izin vermesin :)
Ben hepsini okumamıştım emek verdiğin bir şey varsa tabi ki onun peşinden koş saçmalama
ben soruyu soran kişi değilimm. tabi ki peşinden koşsun. bu devirde kendi maaşı bile yetmiyor kimseye. bir de başkasına muhtaç kalmak daha kötü
O adamı hayatından çıkar
Kariyer yap.. o zaman kimseye muhtaç olmasın..
Büyüklerine kulak ver derim
Çalışma da al boyunun ölçüsünü
Çalışmak istiyorsan o adamla mutlu olamazsın ,
Trol soru olduğu o kadar belli ki 🤭
Geleceğine odaklan kocayı boş ver
S... tirsin gitsin i... Ne g... veren
😂 Çalışınca noluyomus
düşünmeden kariyer derim ben
Rahat edersin maddi problem de olmaz.
21 yaş evlilik için erken kariyerine odaklan
Önce kariyer sonra hepsi olur
Önce kariyer ne olursa olsun