Kızlar Bir Adım Öne Çalışmamam şartıyla benimle evlenmek isteyen biri var. Sizce evliliği mi seçmeliyim, kariyeri mi? (Sayfa 3) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 69 Yapay Zekaya Sor Çalışmamam şartıyla benimle evlenmek isteyen biri var. Sizce evliliği mi seçmeliyim, kariyeri mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Karaoglan-01 Takip Et Bilge Yaş: 66 +1 yıl Elinden bu firsati kacirma 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Bilemiyorum Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Bilemiyorum deme Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Burdamisin Yorumla Soran +1 yıl Evlilikle bitmiyor sonrası var ya yürümezse ya ayrılırsak ya aldatırsa bunları düşünüyorum Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Sen bunlari düsünsen o zaman hic bir zaman birak evlemeyi sevgilin bile olmaz Yorumla Soran +1 yıl Hayır sadece evlilik olsa bunları düşünmem çalışmamı istemediği için ister istemez düşünüyor insan boşanma olursa ne yapacam diye Yorumla Karaoglan-01 +1 yıl Cok korkuyirsun Kapalimisin Yorumla
Kralınızgeldi25 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kariyer önemli evlilikde ben kararsız kaldım 0 0 Yorumla
Banamibakiyon Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Evlilikte şart olmaz.. Baştan bitmiş Bi ilişki.. 0 0 Yorumla
ezcaanrijwaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kariyerin once gelsin 0 1 Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl Eklwr misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Sen calisirsin kari yer
sana aylık 15 bin verecekse çalışma
Elinden bu firsati kacirma
Bilemiyorum
Bilemiyorum deme
Burdamisin
Evlilikle bitmiyor sonrası var ya yürümezse ya ayrılırsak ya aldatırsa bunları düşünüyorum
Sen bunlari düsünsen o zaman hic bir zaman birak evlemeyi sevgilin bile olmaz
Hayır sadece evlilik olsa bunları düşünmem çalışmamı istemediği için ister istemez düşünüyor insan boşanma olursa ne yapacam diye
Cok korkuyirsun Kapalimisin
Kariyeri seç
kariyeri seç tabikide
Kariyerini secmeli kesinliklee
Kariyer önemli evlilikde ben kararsız kaldım
Kariyeri seçmemek aptallıktır.
Tabiki de kariyer önemli
Gerçekten inandın mı doktora? 😄
ne sınavı
Kimse için kariyer işinden vazgeçme!
Bence çalışmalısın.
Bana pek sağlıklı ilişki gibi gelmedi
Böyle bir şart varsa direk kariyeri seçmelisin
Evlilikte şart olmaz.. Baştan bitmiş Bi ilişki..
Neden çalışmani istemiyor?
Güzel hikaye!
Bence kariyer...
Bence sevgi önemli sevgi olsa her şeyi kapatır
Kariyerin once gelsin
Eklwr misin
Doğru yapmışsın
kariyer
Kariyer aksini sakın yapma
İkisini de yaparım
Evlilik
Kariyer