Kızlar Bir Adım Öne Kadınların daha çok siyasette rol almasını ister miydiniz? (Sayfa 2) BenİknaOldum Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 78 Yapay Zekaya Sor Kadınların daha çok siyasette rol almasını ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
arzularımvar Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ülkenin Tansu Çiller deneyimi var ders alınması gerek 0 0 Yorumla
Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Başarılı olan herkes siyasete atılabilir 1 0 Yorumla
mutluluksenincom Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 94% +1 yıl Her alanda yer almaları daha doğru 1 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Siyaset adamı yorar. Kadını daha da çok yorar. 0 0 Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Buna bir engel yok zaten ama etkisizler 0 0 Yorumla
zPSiCoPaTa Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl evet erkekler siyaset işini beceremiyor 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Olabilir süslü Pakize hiçbir yerden eksik kalmayın 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Tabii ki isterdim Kadın, medeniyet demektir 0 0 Yorumla
Sevimsizpamukşeker Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Hayır 0 1 Yorumla Sevimsizpamukşeker +1 yıl Çünkü siyaset ciddi iş bu ciddi işi yapabilen girsin şahsen şimdiye kadar pek becerebileni görmedim bu zamanda Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Ülkenin Tansu Çiller deneyimi var ders alınması gerek
Istemem. Kadınlar bu işi beceremiyor
Erkekler daha uygun bu işe
aslinda bu soru sorulmamali bile..
Başarılı olan herkes siyasete atılabilir
Şu kadın aman aman uzak olsun da..
Her alanda yer almaları daha doğru
Güzel yöneteceklerse neden olmasın
Siyaset adamı yorar. Kadını daha da çok yorar.
Evet evet evet eveeettt
Buna bir engel yok zaten ama etkisizler
evet erkekler siyaset işini beceremiyor
kim daha iyi ise o kazansın.
Meral mommy gibi olacaksa isterim
Olabilir süslü Pakize hiçbir yerden eksik kalmayın
Meral gibi saçmalamayacaklarsa olabilir..
Bunun gibi konuşacaklarsa hayır tabii ki!!!
Laa bi durun zaten ortam gergin skdjsjs
Tabii ki isterdim
Kadın, medeniyet demektir
Soru bile cinsiyetci geldi bana su an
Tabiki
Evet 🧸😇
Zerre umrumda değil
isterdim
almamalı
İsterdim
İsterdim
Kadınlar saç baş girmekten konuşamaz
Evet neden olmasın
Evet isterdim
evet tabiki
Bilmiyorum
İsterdim ama hakkını verirse
Evet isterdim.
Hakkını veriyor sa
Evett
Evet kesinlikle
Hayır
Hayır
Çünkü siyaset ciddi iş bu ciddi işi yapabilen girsin şahsen şimdiye kadar pek becerebileni görmedim bu zamanda
evet i
Kesinlikle.
Herkes hak ettiği yerde.
Evet ama Meral gibi olmasınlar.
Hayır Tabikide
İsterdim
Evet hemde cok
İsterdim.
Hayır
Evet isterdim
Evet , keşke
Kesinlikle