Kendimi gelistirip lisansimi tamamlasam bulurum aslinda evet ama ulkenin genel durumu vs kotu olunca genel olarak depresifim biraz ve bulamicam sanki hissi var tavsiyeniz var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize şunu söylemem de fayda var üniversitede verilen eğitim ile asla bir yere gelemezsiniz kendinizi geliştirip boş zamanlarınızda projeler üretmelisiniz sürekli tekrar etmelisiniz ve lisans yapmanıza gerek yok zaman kaybı olur bol bol yazılan projelere bakın içeriğini, işleyişini anlayın tekrar edin
01 Yorumla- +1 yıl
Kendimi gelistiricem lisans tamamlamana gerek yok diyen ikinci kisisiniz ama muhendislige tamamlasam ayni anda kendimi gelistirsem daha iyi olmazmi bilemedim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılMühendisliği tamamlamana bile gerek yok ben geçen yıl tamamladım sırf zevkine bilgisayar programcılığı mezunuydum kendini geliştirmen lazım yoksa o diploma bizim sektörde bir halta yaramıyor şu anda bölümün müdürüyüm 5 yıldır ve sadece tecrübemle altımda bilgisayar mühendisi arkadaşlar var aldığım maaş yetiyor.
07 Yorumla- +1 yıl
Kendimi zaten gelistiricem ama muhendisligin statusu var yinede is yerinde bi kac muhendis arkadasa sordum tamamlasan daha iyi statu farki maas farki olabilir dediler bilemiyorum ama tamamlarkende gelistircem kendimi pazartesi baslicam sektoru tanidikca izlicem yol belli olur die dusunuyorum internetten kurs almayi dusunuyorum
- +1 yıl
Yeni kazandim bolumu o yuzden cok fikrim yok 😕 ilk dersim pazartesi
Cevap sahibi+1 yılMaaş farkımı evet oluyor 14 yıllık tecrübem var bölümün müdürüyüm onlar benden 5 bin az alan var aynı yaşta olduğumuz halde neden tecrübe yok uniyi gitmiş 26 yaşında anca bitirebilmiş
Cevap sahibi+1 yılAlgoritma geliştirmezsen o bölüm bitmez mühendislikten tek farkı onlar 4 yılda mufredat okurken bu bölüm sıkıştırılmış halde 2 yılda okuyor zaten bu zamana kadarda o diplomada bi halta yaramadı sektör sonuç odaklı hareket ediyor bunu unutma adam senin beynini satın alıyor kara kaşına kara gözüne para ödemiyor
- +1 yıl
Maas farki icin belki tamamlarım devam sorunu yapmayan bi universte kazandim muhendislik bolumunde devam sorunu yok ama benim bolumu bilmiyorum belki burada tamamlarsam hem calisir hem okurum eger bu sene yaza kadar belli bi seviyeye gelirsem ise girmeye caliscam bakalim nolcak 😅
- +1 yıl
Haklisiniz dediklerinizde yorumunuz gorusunuz icin tesekur ederim kendimi gelistirmeye caliscam
Cevap sahibi+1 yılKafa yorman lazım algoritma oturmazsa anca bilgisayar toplarsın ve onu herkes yapıyor server yönetmen lazım sql bilmen oracle bilmen lazım bizim sektörde bir konuda uzman olman lazım herşeyden azar azar bilirsen sadece bilişimde sekreter olursun bazende işte fotokabi çektirirler yazıcı kurdururlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
10Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence mühendisliği tamamlerken aynı anda kendinizi geliştirmeye devam edin. iş bulabilirsiniz
10 Yorumla Bilgisayar prog. ile ülkenin durumu ne alaka. Ekonomi okumuyorsun, işletme okumuyorsun, Politik ve sosyolojik bişey okumuyorsun.
Sadece kod yazıcaksın, evden taa japonya ile de iş yapabilirsin brezilyayla da iş yapabilirsin.01 Yorumla- +1 yıl
Yani Şu an benle yasit olmadinizi bildimden size gore haklisiniz ama benim oldum yas grubunda herkes baski yapiyo is bulabilcenmi suda okudu issiz kaldi falan yurt disindan is bulabilceim garanti dil sektoru fazla tanimadim icin belirsizlik var kafamda yeni kazandim ilk dersim pazartesi hicbir bilgim yok ama biseyler orenip kendimi gelistirmek icin tabiki cabalicam urascam Şu an kendi kendime nasil orenebilirim onu arastiriyorum kurslarla falan
+1 yılIssız kalmazsin, ilk yıllar sürünürsün.
Hizli yükselirsin.00 YorumlaDgs ile mühendisliğe tamamlayın ve kendinizi gelistirin
00 YorumlaBwn o bolumu 15 sene once okudum is yoktu Şu an bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBulursun bilgisayar konusunda rahat iş bulursun hiç canını sıkma. Hatta iş hayatında 1-0 öndesin programlama, kodlama bildiğin için.
00 Yorumla
+1 yılKendini geliştirirsen bulursun evde iş imkanın bile var
00 Yorumla
+1 yılSen bu kendini gelistir onlar seni bulur merak etme
00 Yorumla
+1 yılEvet önü açık bir bölüm
00 Yorumla
+1 yılBulursun önü açık ama kendini geliştirmelisin
00 Yorumla
+1 yılBoşta kalmasın emin ol
00 Yorumlabulursun bence
00 Yorumla
+1 yılBulursun ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki yıllık değilmi?
04 Yorumla- +1 yıl
Evet
Cevap sahibi+1 yılO zaman önlisans yazmaliydin
- +1 yıl
2 yilliklar on lisans olarak sayilir ve dgs sinavina girip 4 yilliga tamamlayinca lisans tamamlamiş olurlar ben doru yazdim sen yanlis anladin
Cevap sahibi+1 yılOhoo o uzun is
+1 yılKendini gelistir
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam