O kadar çıkmazdayım ki. Lisans bölüm bitirdim hiç sormayın güzel bölüm ama istemiyorum ilerlemek. Kendime anaokulu açmak istiyorum, çocuk gelişimine başladım açıktan, daha diplomaya 2 senem var diye iş yok. Ücretli öğretmenlikte tık yok. Torpil var. Sıkıştım kaldım. Hayalim için para biriktirmek istiyorum maalesef ki imkan yok. Farklı mesleğe yöneleyşm diyorum işimden de uzaklaşmak istemiyorum.
1 sene sigortasız 3 kuruşa çalıştım, sigorta yapmadılar dşye çıktım şimdi pişman olcam gibi ☹️ en azından tecrübe edinşyordum işim hakkındaaaa yarddddııımmmm immmdaaat 😢
1 sene sigortasız 3 kuruşa çalıştım, sigorta yapmadılar dşye çıktım şimdi pişman olcam gibi ☹️ en azından tecrübe edinşyordum işim hakkındaaaa yarddddııımmmm immmdaaat 😢

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapmak istediklerin çok karmaşık sadece bir şeye odaklan
Ablamın da anaokulu var. Çok da hayal edilen gibi değil aslında
Nasıl yani?
Öğrencileri geçtim, velilerle uğras, gelirle uğraş, giderle uğraş, maaşlarla uğraş derken pişman oldu açtığına. Cok fazla sorumluluk gerektiriyor. O sorumluluğu ablam kaldıramıyor
Yaa ☹️ başkalarının emri altında çalışmak istemiyorum ben, kendi yerim olsun ufak beni geçindirsin yeter. Evet sorumluluğu büyük, ki zaten hayalde kalacak gibi
Nasibinizde varsa hayalinizde kalmaz inşallah. Hayırlısı olsun 💜
Teşekkür ederim 🥰
Umarım hayallerine kavuşursun
Umarım 😢
Üzülme. Hedefine ayakların acısa da koşmalısın.
Bunu bende çok istiyorum. Şuna kızıyorum işletmelerin devletin ya da buna fırsat vermemeleri. Sermaye ve en çokta tecrübeye ihtiyacım var ve elimden bir şey gelmiyor
Bende aynı dertten muzdaribim. şu an fabrikada birilerini dengin etmek için çalışıyorum
*zengin
Ne kadar üzücü. Başkaları için zamanını harcamak, değse keşke
Hayalin için mücadele et eminim kacuşacaksın
Sermayen varsa gir o işe
Sermaye olsa 1 sn durmam ama kredi borcum var onu zor ödüyorum birikim ile babama yük olmayayım diye
Birikimde kenarına 2 3 bir şey attım o oda kaç ay idare ederse
ne bitirdin
Farsça ☹️
Güzellik merkezi aç
Hanhi bolum