Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında şu an bile arka sokaklar izliyorum, severim o diziyi, hem çok severim, hem nedense sevmem, en sevdiğim tabiki Rıza baba, "görüşleri güzel" mesut, hayır şu var ki, güzel bir meslek, kadınlar en iyisini yapar. Ben öyle düşünüyorum. Ama ortalama bir yaklaşımım var polisler ile ilgili. Suçsuz yere bir kere kovalandım silah çekti, geri soktu tabi silahı yerine tanıdık gördüm o sıra beni kaçırıyorlar falan dedim durdum, kimlik göstermiş tanıdığa, ben o heyecanla bir şey görmüyorum, geldi aldı arabaya bindirdi götürdü , polis olduğunu bilmiyorum, sivil geldiler ve sonradan polis araçlarını gördüm rahatladım, eşgal verdirdiler. Suçsuz olduğum anlaşılınca bıraktılar ama 500 m yürüyerek eve gittim. Şuçlular yakalandı. Olan bana ve iki arkadaşa oldu. Üçümüz suçsuzduk bıraktılar. Bir çocuğa bu kadar basit davranılmaz. Dizilerde de var. O tanıdık olmasaydı durmayacaktım hatta baya zorladım polisi, barikatın üstünden atladım tutamadı. Polis olduğunu anlasam neden kaçayım, yok şunu biliyormusunuz diyor sonra inip kaçmayın lan diyorlar, ben yukarı doğru şaşırtmalı kaçtım. Zor yakaladı, Kafaları baya karıştı yani. Sporcuyum ama şu an lisans falan yok maalesef , her gün koşardım eskiden. Sonra gitmiş sporcuyu yakaladım demiş. Terfi de almıştır belki. İnsanlar böbürlenerek de yaşıyor işte bir şekilde. Sorun meslekte değil ki.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende sağlık problemlerim var diye dışlanıyorum. Özellikle sevgi aşk konusunda ! Erkekler kaçar senden.. Nedeni hapis yatmak istemedikleri için.. Temiz kalpli biri olduğun belli. Şimdi diceksin ne alaka? Sana bir şey yapsalar en bir yanllışlık geçmiş olsun. Halledersin iki dkda :)
00 Yorumla
+1 yılBir mesleği sadece bir cinse aitmiş gibi görmek ya da gostermek bence aptallık. Sevdiğin işi yapmalısın. Tüm dünya sana karşı olsa dahi sen bildiğin gibi yapmalısın. Herkes dünya düz dese de sen yuvarlak diyebildigin zaman kendine olan saygının farkına varır din.
00 Yorumla
Kadınlar her işi yapabilir diyeceksin. Hele de bunu bir kadın söylerse, üstünü erkek polis arasın diye mi öyle söylüyorsun de bence.
15 Yorumla- +1 yıl
Baba sağlam saçmalamışsın, bravo
- +1 yıl
Yorumları silebilirsiniz ancak size olan fikrimizi değiştiremezsiniz. Bu zihniyetle gidiniz, köy kahvesinde dama oynayınız. Fazlası sizin için uygun değil diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Açıklama için teşekkürler, yanlış anlayıp hakaret ettiğim için de kusura bakmayın 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
150Cevap
+1 yılBu ne saçmalık ya böyle. Ülke iyice 1 milyon yıl öncesine dönmüş.
Kadın erkek işi mi var? Ya bu ülkede gördüğüm cahilliği Afrika da görmedim ben. Müslüman ülkeler gerçekten cahil toplum. Ülkeyi uçuruma sürüklüyorlar. Cahillikleri ve kaba davranışları ülkeyi pisletiyor. Bunun en büyük örneği Arap ülkelerin yapmış olduğu hainlik ve pisliklerdir.
Dünya'nın %80'i Müslüman ama hiç bir işe yaramıyor. Kadın erkek işi olarak ikiye ayıranların beyninde sorun vardır.
10 Yorumla
+1 yılFiziksel aktivitesi yüksek bi meslek ve pms regl dönemleri yani nerdeyse ayın yarısında fiziksel olarak aktif olmanın zor olduğu bir cinsiyetle zor evet ama cinsiyetçilik yapmaya gerek yok. Kadın eğer fizyolojik olarak buna uygun olduğunu düşünüyorsa buna kimsenin yorum yapma hakkı olamaz
00 Yorumla
+1 yılBen çok severim bayılırım yaa kadınlarada yakışıyor polislik şimdi daha bir tatlı oluyorlar bunun kadını erkeği yoktur isterse bir kadın da yapabilir sen kimseye aldırış etme salla gitsin konuşanları hatta kelepçe tak o zaman anlar bir daha konuşmaz
00 YorumlaNe alakası var ailede ki ilk polis sensin galiba. Polislik bu tabuyu yikalı yıllar oldu senin çevren biraz geride kalmış. Benim mesleğim daha zor orada bile kadın var. Meslek ayrımı olmaması lazım
Kadın generalimiz var bu arada bilmeyenlere duyrulur.
Ne güzel kızsın sana kolay kolay yavsamazlarda korkudan ama ben yavsayabilirim.
Yeni mi mezun oldun iki yıllık mi akedemi mi mi00 Yorumla
+1 yılNe alakası var be? Kadın polisler olmalı. Biz kpssye üniversite sınavlarına girerken erkek polis mi mıncıklasın bizi? Yine kadınların yaptığı protestolarda erkek polisten ziyade kadın polislerin müdahale etmesi lazım.
00 YorumlaHayır mesleklere cinsiyet üzerinden bakmak çok yanlıştır. Başarılı kadın generaller subaylar ve polislerimiz var. Bence kimseyi umursama ve mesleğine odaklan senin gibi başarılı polislere çok ihtiyacımız var
00 Yorumla
+1 yılHayır ya neden kadın kısmı küçümsenir ki , alakasız ve saçma. Ne güzel , başarılı bir polis olabilirsiniz. Kutsal ve hakkı ödenmeyecek bir meslek. Ne lisanslar ne de zenginlikler Polisin hakkını ödeyemez :)
00 Yorumla
+1 yılBu meslek şu meslek tek erkek işidir diye meslekler var olmasınada kadınlar da çoğu erkek işlerinde çalışabilir hemde polislik ise herhalde kadında polis olabilir
00 Yorumla
+1 yılPolis olmanın erkeği kadını diye bir şeyi yok, çok saçma konuşmuşlar. Hatta gurur duyuyorum tüm polislerimizden Allah başımızdan eksik etmesin.
00 Yorumla
+1 yılÇevren cahil insanlarla dolu olabilir önemli olan sevdiğin mesleği işi yapıyor olmandır polis üniforması kadınlara çok yakışıyor mesleğinde başarılar ve güzel huzurlu bir emeklilik dilerim
00 Yorumla
+1 yılGuzel bir hatuna benziyorsun, isin zor :) benim uniforma fantezim var bana siyah sacli afet bir kadin polis yanassa cezama razi olur sonra da numarasini isterim haha
00 Yorumla
+1 yılBence nesleginden ötürü gurur duymaları gerekiyor çünkü kutsal bir görevin var ben seni ayakta alkışlıyorum ve başarılarının devamını dilerim 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
00 YorumlaTepki verenlere şüphe duy ne mutlu ki devlete millete hizmet ediyorsun birde kadın olarak bunu başarmış birini daha çok taktir etmek lazım bizim milletimiz de başarıyı kıskanma ön yargı var.
00 YorumlaBu meslek kadınlarda daha rahat bir meslek erkeklerin ki kadar ağır değil ayrıca mesleğin cinsiyeti yok günümüzde otobüs şoförü olan kadınlar da var artık aşın bunları aşamayanları da takmayın
00 Yorumla
+1 yılOnlara kalsa kadın hep evinde otursun çocuk baksın kocasını memnun etsin, kadın isterse her şeyi yapabilir, sen onları boş ver gayet güzel bir mesleğin var ne mutlu sana:)
00 Yorumla
+1 yılBir tane kötü erkek yorumu yok ohaaaa ülke seviye atlamış yemin ederim
Ve evet tüm erkek üyelerin dediği gibi kadından polis OLUR kadından her şey olur.00 Yorumla
+1 yılheycainli waww ve hayir kadin erek diye yok bir ayrimi suc isleyen kadin varsa asayis kadin da olur ama sana cok sey istersim sormak da neyse şansiz gununmdeyim gizmisn
00 YorumlaGezi direnişinden sonra polislere karşı antipatim oluştu. Sevip saygı duyamıyorum. Polise ihtiyaç duymaktansa kendi meselelerimi kendim çözüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir.
Kişilerin bakış açısına göre modunuzu düşürmeyin. İnsanlar her şeye konuşurlar. Başka iş yapsanız orada da konuşurlar emin olun.00 Yorumla
+1 yılNedense Polis bayanlar bana çok sempatik geliyor. Keşke biraz karizmam olsa da bir polisle evlenebilsem... Soruna gelince Hiçbir mesleğin kadını erkeği yoktur. Kadınlara her iş yakışır.
00 Yorumla
+1 yılaynı sorun bende de var emniyette teknisyen yardımcıyım adamlara polis değilim diyorum adam ne fark eder sonuçta emniyette çalışıyorsun diyor beni de polis sanıyorlar
00 YorumlaCinsiyetten öte, sıkıntı meslegin kendisinde.
Ailemde bir polis var, sokakta görsem selam dahi vermem.
00 YorumlaBunu da ilk kez duyuyorum. Allah aşkına milletin söylediğine ne bakıyorsun sen. Sen yapmak istedikten sonra kim ne karışır boşversene..
00 YorumlaPolislik erkek mesleği diynler cahil, mağara insanı ve ataerkekligi savunur ve canım sen devam et mesleğine ve gurur duy mükemmelsinn
00 YorumlaHayır cinsiyet ayrımı yapılmamalı. Ona bakılırsa şoförlük yapanda bir çok kadın var ve gerçekten iyi, rahat otobüs ya da tır kullaniyorlar.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka yav? Asil kadınların olması gereken bir alan. Çünkü üst aramada bile kadın suçluları erkek polisler elleyemez.
00 Yorumla
+1 yılAsla öyle düşünme bu meslegin kızı erkegi yok bence gurur duymalısın kendınle onlar hasetinden çatlıyodur ondandır bakma sen onlara
00 Yorumla
+1 yılPolislik mesleğinin tek erkeklere özgü olduğunu düşünmüyorum. Hiçbir mesleğin cinsiyeti olmaz yeterki helal lokma boğazdan geçsin. Gerisi mühim değil.
00 Yorumla
+1 yılOzel kuvvet olsan kadınlara gore degil derdim ama normal polis olduğun icin yapabilirsin kadınlara göre bi meslek bence
07 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar genel de fiziksel olarak erkekler kadar güçlü çevik degil ruh olarak da çok erkekler gibi gözü kara degil. Kadınlar olamaz demiyorum tabi burada eğitimi alsınlar olsunlar ama kadınlara göre degil bence
- +1 yıl
Ayyy yeter kadın güçsüz de güçsüz erkeğe bakış diye duymaktan bıktım yapabilen yapsın susun az
- +1 yıl
Fikrimi beyan ettim burada seni ilgilendiren bi durum yok
- +1 yıl
Fikir değil bu herkesin söylediğini yazmışsın
- +1 yıl
Demek ki herkes benimle aynı fikir de
+1 yılPolis olan kızları görüyorum gurur kaynağı ama yorucu bir meslek kabul etmek gerekirse her türlü pislik insanla muhatap olmak zorunda kalıyorsun
00 Yorumla
+1 yılkolluk kuvvetlerinde olunca toplum üzerinde bir kadın bu işi yapamaz imajı var. kadın isterse her işi yapar.
00 YorumlaNiye öyle bir tepki alıyorsun anlamadım?
Sadece cahilliktir bence
Kimi ne alaka eder
Mutluysan huzurluysan sorun yok
00 YorumlaBence artık alımlarda 1 dönemde olsa kadınlara öncelik versinler bence çok yakışıyor kadınlara hatta çok asil duruyor üniforma
00 YorumlaHayır tabiki kadın polisleri her zaman desteklemişimdir. Kimseye aldırış etmeden görevine devam et hayırlı görevler 🌹
00 YorumlaPolis kendi imajını bozdu maaşını devletten alıyor ama halktan çok iktidarın polisi konumundalar , ondan iyi gözle bakan çok az.
00 Yorumla
+1 yılNe alaaksi var.. kadın polis sayısı da artıyor.. ayrıca. gecen de. karakolda isim. oldu.. baktim da. cok. yakisiyor bir iki bayan vardi
00 YorumlaYani çoğu çatışma olaylarında falan kadınların geriden izlediğini görüyorum saha için uygun değiller bence ama ofis içinde iş yaparlar
00 Yorumla
+1 yılBu iş cinsiyet meselesi değil vatan sevdası ile yapılan Asenaların ve bozkurtların işidir it ürür kervan yürür sen doğru bildiğin yolda devam
00 YorumlaPoza gerek var mıydı biz polis olduğuna inanırdık zaten 😄
12 Yorumla
+1 yılBence çok güzel bir meslek. Keşke zamanında babamı dinlemeseydim de polis olsaydım
10 Yorumla
+1 yılAksine her meslekte %50 kadın olmalı. Nede olsa eşit nüfusa sahibiz.
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Polis bi ablam vardı çok iyiydi işinde
10 Yorumla
1 yılAlakası yok kadin da polis olmak şereftir. Bu meslek de cinsiyet ayrımı yoktur. ❤️👮♂️👮♀️
00 YorumlaHayır kesinlikle hayır. Hiçbir işi, mesleği kız erkek diye ayıramazsınız.
00 YorumlaÇok daha ılımlı cekici ve sözü dinlenir oluyorsunuz belki ondandır
00 Yorumla
+1 yılYoo kadın polislerde var senin gibi, bence normal
00 Yorumla
+1 yılmesleğin süper çevreni boş ver sen kıskanıyorlar seni
00 YorumlaAlakası yok. Üniforma da yakışmış hem baya. Koy g*tüne olumsuz yorum yapanların
00 YorumlaNe alakası var, Saçmalığın daniskası, Sen bakma onlara
00 YorumlaOlur mu öyle şey, keşke daha fazla kadın polis olsa
00 YorumlaTürbanlı olmadığı sürece sorun yok. İslama göre ben kafirim, beni öldüreceğinden çekinirim.
00 Yorumlakadınlara da yakışıyor. polisleri kadın erkek fark etmez severim.
00 YorumlaHayır, kadın erkek farketmez. İyi görevler :)
00 Yorumla
+1 yılCahildir onlar, uzak dur. Nasıl bir tepkidir bu ya. Var mı polislik gibi güzel bir meslek..
00 YorumlaHayır görevini hakkıyla yaptıktan sonra cinsiyet meselesi değildir
00 YorumlaOlmadı şöyle polis bir manitamız be , asalet gayet güzel ☺️
00 Yorumla
+1 yılHayır kadın polisler olmasa kadınların üstünü kim arayacak
00 Yorumla
+1 yılNeden tepki veriyorlar anlamıyorum
Ne güzel üniforma sana çok yakışmış00 Yorumla
+1 yılŞu anda polisin mesleğini ne karakterde olduğunu o yönetim belirliyor
00 Yorumla
+1 yılBiraz öyle geliyor bana askerlik polislik eril meslek
00 Yorumla- Devamını Gör (164)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Polisim diye çevremden çok tepki alıyorum, sizce polislik erkek mesleği midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat