Kızlar Bir Adım Öne Sizce kadın, çocuğu olunca işi bırakmalı mı? (Sayfa 2) blackburnayse Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Sizce kadın, çocuğu olunca işi bırakmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl evet çalışacaksa çocuk filan yapmasınlar 0 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendi bilir, düzgün beslensin yavrucak da. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet kadın hiç çalışmamalı bence 0 1 Yorumla 1Ardasorsun +1 yıl Sabaha karşı linç başlar Yorumla
bulutlugece Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Hayır çocuğuna bakıcı bulman yeterli 0 1 Yorumla SirinTavsan +1 yıl Bakıcı senin baktığın gibi bakabilir mi evladına? Yorumla
GamZze07 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Belli bir süre evet ben 2 yıl çalışmamıştım. 0 1 Yorumla GamZze07 +1 yıl Ve 16 yıllık çalışma hayatımın 2 sene yıllık izin ibaresi gibiydi. Diğer yandan ekonomik açıdan kadın her zaman kendi gelirini elde etmeli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
evet çalışacaksa çocuk filan yapmasınlar
Bir süre ara vermeli bence
Herhallde çocuk ga kim bakacak
Kendi bilir, düzgün beslensin yavrucak da.
Çocupu yapmasın o zaman
Ara vermeli istiyorsa bırakmalı bence
Evet kadın hiç çalışmamalı bence
Sabaha karşı linç başlar
anası çalışsın babası emzirsin o zaman
Belli bir sure evet
Hayır bence
Hayır bırakmamalı
Hayır
Bence bırakmalı
Hayır çocuğuna bakıcı bulman yeterli
Bakıcı senin baktığın gibi bakabilir mi evladına?
Bi anne çocuğuna bakmalıdır
Evet kadinin çocuğu olunca bırskmalı işi
Zor tabi ya 3yıl gitmemeli aynen
Belli bir süre evet ben 2 yıl çalışmamıştım.
Ve 16 yıllık çalışma hayatımın 2 sene yıllık izin ibaresi gibiydi. Diğer yandan ekonomik açıdan kadın her zaman kendi gelirini elde etmeli
Ara verebilir sonra tekrar calismali
Hayir Tabiki
Hayır bırakmamalı
Evet bırakmalı
İşe göre değişir ama genel düşüncem hayır.
yok canım calışşsın hep sıkıntı yok
Çocuğa daha çok vakit ayırmak lazı mm
Belli bir süre evt
Hayır
Tabikide hayir
Evet
Bence birakmalı
Hayır tabi ki
hayır