Öff tam bi boş ergen feminazi beynine sahipsin ya.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederim, alakalı alakasız feminazi kelimesini kullanan biriyle aynı görüşte olmak istemezdim zaten. boş bir ergen tamlamasına da katılmıyorum :)) 20 yaşındayım ergen sayılırım ama çok eminim senden daha fazla kayda değer işim vardır. feminizmin neyinden rahatsız oluyorsanız zaten orası da apayrı konu...
Feminist demedim ergen feminazi beyni dedim, sen ilk önce bunu anla sonra atıp tut :D ayrıca ergen derken de yaşına bakmadım bile, çünkü bu boş kafa da olan yaşı 30 larda bir sürü kadın da var. O yüzden yaş farketmez her türlü ergen feminazi beyni yani boşşş
Ben cinsel olarak demiştim. Arzu, şevk, ihtiras gibi duygular. Normal bir erkek eril görüntüsü olan birine bu duyguları hissetmez. Dişil enerjisi olana böyle şeyler hisseder.
Yani bazı kadınlar yapıları itibariyle eril gözükür. Bu kadınların kesinlikle kilo vermesi hep zayıf görünmesi gerekir. Hem sima olarak da erkeklere benzer yüz hatları vardır. Giyimlerinde de pantolon gibi erkek orijinli kıyafetler onları eril gösterir ki bazı kadınlar iş hayatında erkeklerle sidik yarıştırmak için bilinçli olarak böyle maskülen kıyafetleri tercih edenler de vardır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Hayır kadınlığından vazgeçmek resmen heriflik olur tavsiye etmem
Hic bisey olmak zorunda dwgil
Kendi gibi olsun yeter
Öff tam bi boş ergen feminazi beynine sahipsin ya.
teşekkür ederim, alakalı alakasız feminazi kelimesini kullanan biriyle aynı görüşte olmak istemezdim zaten. boş bir ergen tamlamasına da katılmıyorum :)) 20 yaşındayım ergen sayılırım ama çok eminim senden daha fazla kayda değer işim vardır. feminizmin neyinden rahatsız oluyorsanız zaten orası da apayrı konu...
Feminist demedim ergen feminazi beyni dedim, sen ilk önce bunu anla sonra atıp tut :D ayrıca ergen derken de yaşına bakmadım bile, çünkü bu boş kafa da olan yaşı 30 larda bir sürü kadın da var. O yüzden yaş farketmez her türlü ergen feminazi beyni yani boşşş
yazım yanlışlarından gözüm kör oldu ama zaten eminim kayda değer bir şey yoktur. keşke birine boş diyebilmek için en azından imla bilseydin
İşte klasik ergen beyni şaşırmadım. Sen devam et bu mankafanla 😂😂
tabii ki hatan yüzüne vurulunca böyle komik bir cevap verecektin
Cevap verecek beynin olmadığı için böyle boş boş şeyler yazıyosun işte. Senin gibi dolu var emin ol her yerde 😂😂
insanlar başka insanları genelde en çok kompleksli hissettiği yerden vururmuş, bi düşün bunu
Aynen canım hadi 😂
Kadın dediğin erkeğini taşıyabilmeli
ay üf
Ney üf niye suratıma üflüyon , maskeni tak
Kesinlikle hayır bu saçma düşünce de nerden çıktı.
toplum ve ana akımdan
Hayır tabii ki bu bir şart değil
Hayır kadın kadın gibi olur.
Hayır tabi ki illa bir kalıba girmesi gerekmez.
Hayır kendine saygı duyması yeterli
Ay nefret edilesi tipler oluyorlar
Erkeği çekmeyen kadın tipi
Yalnız, kedi köpekle sevişen kadın tipi
Genel görüş bu evet maalesef.
Ornek Kayserispor başkanı. Hani bir erkek onan baksa asla bir şey hissedemez. İmkanı yok. Diye düşünüyorum.
@skidji Bence güzel bir kadın. Saçları falan hoş. Ama bir erkek gözünde nasıldır bilemem
Ben cinsel olarak demiştim. Arzu, şevk, ihtiras gibi duygular. Normal bir erkek eril görüntüsü olan birine bu duyguları hissetmez. Dişil enerjisi olana böyle şeyler hisseder.
@skidji anladım. Peki bu kadına eril görüntü veren, dişil enerjisini düşüren şey nedir sizce bir erkek olarak?
Yani bazı kadınlar yapıları itibariyle eril gözükür. Bu kadınların kesinlikle kilo vermesi hep zayıf görünmesi gerekir. Hem sima olarak da erkeklere benzer yüz hatları vardır. Giyimlerinde de pantolon gibi erkek orijinli kıyafetler onları eril gösterir ki bazı kadınlar iş hayatında erkeklerle sidik yarıştırmak için bilinçli olarak böyle maskülen kıyafetleri tercih edenler de vardır.
@skidji evet haklısınız. Aslında etek elbise kombini seviyorum ama sektör dolayısıyla pantolon daha rahat benim için.
Zorunda olmasada buna itiliyor bilinç altında
Hayır, zorunda değil.
Aklınız sağlam olsun görüntü her şey değildir
Kapitalist zihniyetin uydurdu bir şey bu.
Biraz daha düşünürsen saksı yanacak
Hayır kendi olsa yeter
Değildir tabii ki.
O ne öyle erkek fatma gibi
iğrenç bi düşünce
Teşekkür ederim
Güç = maskulen olmak demek değildir.
Ne alaka
Hayır ruhen maskülen olunabilir.
hayır tabi
Hayır
Yok. Kim nasil istiyorsa oyle yaşasın