+1 yıldediğin doğru, maskülenlik ve feministlik bir kadını güçlü yapmaz ancak özenti yapar sizin gücünüz şefkatiniz de, güzel ahlakınız da, iradenizde, sadakatiniz de, zekanız da, maneviyatınızın kuvvetinde, Allah önce erkeği sonra kadını yarattı ama bir düşünün bakalım niye sizi daha ufak tefek ve daha yumuşak mizaçlı yarattı, 2 bir cins yaratacaksa daha iri yarı ve güçlü mizaçlı olması daha mantıklı olmaz mıydı? asıl olay şu erkekler zaten sürekli rekabette olduğu kendi ırkından bıkmış ve yorgun size dönüp baktığımızda evimizi görmek istiyoruz, sıcak bir yuva, sevgi şefkat anlayış ve ilgi görmek istiyoruz sarıldığımız vakit bütün yorgunluğumuzu, acımızı, korkularımızı, paranoyalarımızı ve geri kalan bütün kötü duygularımızı yok edecek birini istiyoruz, biz erkekler duygusal açıdan size göre daha işlevsiz kalıyoruz çünkü bize taa çocukluktan duygularını sakla kimse görmesin şeklinde bir baskı oluyor bu yüzden bir kadın olduğunda hayatımızda kötü duygularımızla bizim yerimize savaşıp onları ortadan kaldırın istiyoruz biz sizin fiziksel olarak yetersiz olduğunuz yerde sizi koruruz sizde bizi duygusal olarak yetersiz olduğumuz yerde denge bu olmalıydı bu yüzden çoğu erkek anneci oluyor eşi yerine annesinin tarafını tutuyor onun için annesi garantili, şüphe etmeyeceği sağlam doğuştan sahip olduğu bir ev ama hayatına sonradan giren kadın kiralık ev gibi oluyor el de tutması gereken bir şeye dönüşüyor bazen gözünde (hepsi için geçerli demiyorum yanlış anlaşılmasın) onun için siz kaybedebileceği veya kaptırabileceği bir şeysiniz ama annesini ondan ancak ölüm alabilir ve dedim ya duygusal olarak daha zayıf olduğumuz için duygusuz davranmayı tercih ediyoruz bu sebeple hiç risk almıyor, bu biraz çoğu erkeğin olmuş kız isterken kadınların arıza tipleri düzeltme çabasına benziyor. özetle ben maskülen ve sert görünümlü bir kadına saygı duymazdım aksine fazladan harcadığı özentilik çabasından dolayı gülünç bulurdum benim saygı duyduğum kadınlar ne olursa olsun bütün sevdiklerine kalpten bağlı sadık ve kendisine olan saygısından dolayı yapılmayacak şeyleri yapmayan nerde ne yapılır ne söylenir bilen anaç ruhlu şefkatli kadınlar onlar gerçekten saygı duyduğum insanlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılniyetinizin iyi olduğunun farkındayım ama yanlış ifade ediyorsunuz bence. ben maskülen olmayı aşağılamadım elbette olabilir, bazen şartlar insanı daha sert ve sade kılabilir buna toplum maskülenlik diyor bence isim vermek bile yanlış ama bu özentilik değildir
- +1 yıl
bahsettiğim maskülenlik sertlik değil ve kadınlarda sadeliği ve açık sözlülüğü tercih ederim benim bahsettiğim sırf sert görünmek için ukala ve kibirli tavırlar sergileyen kadınlar yanlış izah ettiysem kusura bakma.
Soran+1 yılanlıyorum o bambaşka bir konu ya. olduğundan sert görünmeye çalışan herkes komik oluyor zaten
En İyi Cevaplar
Güçlü olmak sert mizaçlı olmak demek değildir.
Güçlü olmak en zor durumlarda bile doğru karar alıp uygulayabilmektir, hayatın zorluklarıyla sakin kalmayı başararak mücadele etmektir.
Güçlü kadın sert mizaçlı olan kadın değil, en stresli anlarda bile doğru kararlar alabilen kadındır.
Mesela, iş yerinde ayağınızı kaydırmaya çalışan birileri var diyelim, sinirlenip ortalığı yıkmak yerine bu insanlarla sinsi sinsi samimi olup, patronla daha da samimi olup, onlardan önce davranıp onların ayağını kaydırmak ve bunu yaparken son derece sabırlı olmak, her türlü baskıya zamanı gelene kadar ses çıkarmadan alttan çalışmak güçlü olmaktır.
Trafikte panik olmadan araba kullanabilmektir.
Ya da her türlü rezilliğin yaşandığı zor bir gün sonrasından sakin kalmayı başarıp bütün sinirini eşinden, çocuklarından ya da arkadaşlarından çıkarmamaktır.
Yani güçlü olmak hayatın zorlukları karşısından saldırgan bir tavır sergilemek yerine çözüme giden yolu belirleyip her türlü baskı altında o yolu katetip sorunu çözmektir.
Sert mizaçlı insanlar genellikle zayıf insanlardır, o yüzden sert tavır takınırlar, kendilerini diğer insanlardan korumak için.
Yani bu işin kadını erkeği yok, bu anlattığım örnekler hayatta gördüğüm şeyler, benim görmediğim örnek verilebilecek farklı şeyler de vardır mutlaka.42 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederimm güzel bir görüş oldu
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl ki güçlü erkek ayaklarının üzerinde durup çalışıyorsa evine bakıyorsa kadında aynısını yapabilir burdan da anlaşılacağı gibi Güçlü kadın sert bakışlar atan vs gibi davranışlarda bulunan değil çalışan kimseye muhtaç olmayan kadın güçlü kadındır.
Şu demek değildir ki kadın erkek eline bakmasın erkek ailesine bakmakla mükelleftir Allah erkeğin eşinin ve ailesinin rızkını Erkeğin kazanıp bakmasını mükellef kılmıştır.
Batılı İnsanların gittiği yoldan gideceğiz diye İslam'ın yaşantısını unuttuk ve herşeyi eşit görür olduk. Allah erkeği bir basamak kadından üstün ve güçlü kıldı çalışıp ailesine baksın diye. İslam'a göre yaşamıyoruz. İslam'da yabancı kadın ve erkeğin yan yana durması üç beş kelimeden fazlasını konuşmasını ve aynı ortamda yalnız kalmamalarını emretmiştir.
Her ne kadar bazılarının zoruna gitse de Allah'ın buyurduğu İslam yaşantısı budur. Allah ne buyuruyor Erkeklere Kadınlar benim size emanetimdir buyurmuştur hor görülsün ezilsin veya kötü yollarda kullanılsın diye emanet etmedi. Cennet boşuna Annelerin ayaklarının altına serilmedi her Anne içinde geçerli değildir tabi Allah'ın emanetine layığıyla sahip çıkan Allah'ın katında sevilen bir kuldur01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef bu tür konular dinle açıklanamaz. daha rasyonel şeyler gerekir. anlıyorum sizin inancınız bu yönde ama benim ya da başkasının inancına göre bu tabuları kılavuz edinmek zorunda değiliz. yani emek vermişsiniz yazmışsınız ama bu tür bir açıklama pek kabul görmez
+1 yılGüç dediğimiz şeyin farklı kaynakları var. Saygın bir mesleğe sahip olmak ve bu şekilde zengin olmak da bunların başında geliyor. Bu işlerde çalışan kadınlar bulundukları pozisyon gereği jilet gibi giyiniyor, ciddiyet gerektirdiği için de ağırbaşlı olmaları gerekiyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef. ister istemez olmak zorunda kaliyoruz. aslinda disil enerjiyi kullanabilsek daha guzel ama o zaman farkli muamele goruyoruz.
Ben m3sela ozellikle stiletto ve ceket giyiyirum. disil gibi dursa da aslinda erkeksi. o sivri topuklar araya mesafe koymaya yariyor mesela. kimse uzun boylu sivri burunlu ince topuklu kadinla laubali olamiyor ozellikle saclarda koyuysa. sac rengimi ne zaman actirsam o aradaki mesafe azaliyor.
Siyaha donuk sac, uzun topuklu stiletto ve ceket giym3k zorunda hissediyorum kendimi. yoksa siz hemen senli benli olmaya donuyor. yani bende durumlar bu.11 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın, birey olmayı başarmış kadındır.
Giyim tarzına, kariyerine indirgemek yanlış olur.
Kadın kimliği, güçlülük hanesinde bir eksi değildir. Örneklerini hayatın içinde bolca görüyorum. Güçlü kadın demek sert bakan, herkesi tersleyen, dik kafalı olan değildir. Zorluklarla baş edebilen, mücadele edebilen, uğraşabilen kadındır.
cut.10 Yorumla
+1 yılKadınlar sevgi dilinden anlar, erkekler ise dominantlıktan ;) bu yüzden erkeklik hormonu testesterondur ve yağ yıkıp kas yapan bir hormondur. Kas ise güç demektir, östrojen hormonu kadınlık hormonu olup bedene kıvrım verir. Bu bağlamda maskülenlik kadına yakışmaz. Kadın merhameti simgelerken erkekler ailesinin koruyucudur. Kadın merhametli olmadığı zamanlar haberlerde klozete atılan veya çöpe atılan bebek sayısında artış görüyoruz.
20 Yorumla
+1 yılGüçlü kadınların maskülen olmaya çalıştığını pek görmedim ya. Hangisine şahit olsam taş gibi kadın. Maskülen dediklerin bence aynı zamanda feministliğe meyil edenler oluyor, onların da güçlü bir yanını görmedim ya yerli yersiz eleştiri yapmayı güç sanıyorlar o kadar.
010 Yorumla
Soran+1 yılben de bir feministim, feminizmin nesiyle derdiniz var
- +1 yıl
Bir derdim yok. Herkesin görüşüne saygım sonsuz. Farklı görüş nedeniyle kimseyi yadırgamam. Maskülen denilen duruş giyim hareket tarzına aynı zamanda feminist olanlarda denk geldim. Başkası ben öyle denk gelmedim, katılmıyorum diyebilir, sorun yok. Ben sıklıkla nasıl denk geldiysem ona göre inanırım.
Soran+1 yılelini vicdanına koyabilen herkes feminist olmalı :)) feministim diyen insanlardan ziyade ön yargılarınızı bırakıp kendi görüşlerinizi elde ederseniz feminizmin ne olduğu hakkında daha sağlıklı düşünebilirsiniz diye umuyorum
Soran+1 yıltıpkı her insanın maskülist ya da hümanist olması gerektiği gibi demeyi unutmuşum. hiçbiri saf bir görüş olarak ele alındığında bir insan grubunu aşağılamaz. ideolojileri kirleten insanlardır diyip bitireyim
- +1 yıl
Bir kişinin şahsi yaşadığı, hiçbir grubu aşağılamaz. O grubu da hedef yapmaz. Önyargı ve ideolojik düşünce insanlığın önüne geçtiği sürece bireyselliğe tahammül ortadan kalkar. Düşüncemin sağlık seviyesi tarafıma ait, sizi ilgilendirmez. Kendi adıma da nasıl bitirmek istersem o şekilde bitiririm.
Soran+1 yılyazdıklarımda size çıkışan bir ifade yok, öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. sizin özelinizde yazmadım ama öyle yazmış olsam bile biraz yanlış anlamışsınız her neyse
- +1 yıl
Ben yanlış anlamışım öyleyse tamam, dikkate alma. Özür dileriz.
- +1 yıl
Eig seçilen yoruma baktım da, vatandaş güzel internet kitap kasmış ya, vay arkadaş KS nin ders kredisi ne acaba, altı üstü kendinden yorum katacan biz bilmiyoruz sanki en doğrusunun ne olduğunu, sen ne diyorsun onu yazsana koca "Görüş yaz" yazıyor görmüyor musun.
Soran+1 yılyine de okunmaya değer bulduğum bir yazı oldu o nedenle eig seçtim başka bir yerden bulmuştur vesaire orasını bilmiyorum
- +1 yıl
Ya aslında bulmasına da gerek yok, bir kitap bunu yazacak olsa nasıl yazardı en garantili yanıt olarak diye düşünen herkes yazabilir öyle bir yazı. Bir iki ifadeyi de başka yerden alıntılar oldu bitti. Neyse.. sağolun elinize sağlık yine de.
Güçlü olduğumu düşünüyorum, özellikle iş kıyafetlerimde maskülen tarzı kullanıyorum. Güçlü hissi vermek değil amacım, sevdiğim için:)
11 Yorumla
Soran+1 yılolabilir elbette, yargıladığımız şeyler tarzlar değil toplumun belli bir tarzı belli bir karaktere yığması. siz rengarenk kıyafetler tiril tiril elbiselerle de güçlü olabilirsiniz
+1 yılHayır o zaman erkeksilik olur ve bu da güçlüysen sadece erkek gibi olabilirsin algısı yaratıyor. Kadınsı güçlü olmak daha iyi.
12 Yorumla
Soran+1 yılben de böyle düşünüyorum
- +1 yıl
Mantıklı
+1 yılHayır. Güçlü kadın terimi yanlış. Güçlü insan olur, güçsüz insan. Karşımıza çıkan musibetleri savuşturuyorsak, ne olursa olsun yılmıyorsak, sürekli gelişmeye, umut etmeye, mutlu olmaya devam etmeye çalışıyorsak o zaman biz güçlü insanlarız. Bu kişi kadınsa güçlü kadın, erkekse güçlü erkek olmuş olur.
Güçlü kalan insanlara buradan selam olsun.00 YorumlaAslında hiçbir erkek kadının öyle olmasını veya görünmesini istemez sadece bazı kadınlar kendilerini fazla aşağıda hissedip güçlü hissetmek amacı ile erkek gibi davranırlar ve bence bu çok saçma güçlü olmak zorba , kaba veya sert olmaktan geçmiyor nede olsa
00 Yorumla
+1 yılGüçlü insan deseniz keşke her alanda eşitlikten bahsederken cinsiyetçi söylemlerde bulunmanız çok enteresan ve hiç adil değil. Bir erkek cikipta erkekler bir adım önde güçlü erkek vs vs söylemlerde bulunmuyor oysa
13 Yorumla
Soran+1 yıltamam sen öyle yaparsın kendi sorunu açtığında
- +1 yıl
Kendi sorun derken toplumsal bir konu bu. Biz erkekler erkekliği ön plana cikartmadigimiz halde hâlâ sizler her konuda cinsiyetçilik yapıyorsunuz
Soran+1 yılşahanesiniz
+1 yılKesinlikle değil.
Bir kalıba girmeye çalışmaz güçlü bir kadın. O zaten güçlüdür. .
Maskülen, vamp , o , bu, şu... Tanımlar çok önemsiz bence.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir düşünce kalıbı olduğundan haberim yok. Güçlü kadın denince benim aklıma hem bakımlı hem başarılı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendine yetebilen bir kadın geliyor. Hatta bu kadın topuklu da giyiyor. En büyük güç göstergelerinden biri bence. Bir topuklunun verdiği acıya dayanabilecek, buna meydan okuyabilecek kadar güçlü yani. Ben değilim mesela. Topuklu giyemem yani.😂😂
00 Yorumla
+1 yılKadınlar güçlü değildir. Güç kelimesi kadınlara ait değildir. Kadınlar narin, çekici, masum ve kibar olduğunda gerçek kimliğine ulaşır. Saçma sapan feminist triplerine girmeyin. Bu sadece sizi itici yapıyor. Böyle boş işlerle uğraşmayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılfeministim, neyin boş neyin dolu olduğuna karar veren yetkili mercii sen misin?
- +1 yıl
Evet benim.
Öncelikle kadınlığın yumuşak yüzlü olmakla, sürekli gülmekle bir alakası yoktur. Verdiğiniz baskın karakter örneği insan tipleri için geçerlidir kadınlıkla erkeklikle alakası olmaz. Önce bunun bir ayrımına varın. Kadının tanımını öğrenin.
01 Yorumla
Soran+1 yıldemek istediğimin bu olmadığını biliyoruz bence. biyolojik şeyleri de reddetmeye gerek yok, onun dışında tabii ki hiçbir özellik belli bir cinsiyete atfedilemez. buraya sadece bir tartışma konusu açmak istedim
+1 yılHayır, bence saçmalık. Erkekte kadında güçlü olabilir, duruş ve mizac olarak. He ama fiziksel olarak biraz zor. Kemik yapıları farklı, kadın kendini zorlarsa kas falan yapabilir yine ama o zamanda otomatikmen maskülen duruyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ama güç fiziksel güçten ibaret değil tabiki. Duruş, mizac, karakter, irade olarak falanda güçlü olunabilir, bunlarında cinsiyeti yok tabi...
+1 yılToplumdaki algı fiziksel güçse belki ancak güç denildiğinde karakter gücü daha ön planda benim için. Güçlü bir kadın maskülen olmak zorunda değil.
10 Yorumla
+1 yılbakımlı, olgun, cazibesi olan kendini geliştirmiş donanınmlı bir kadın her türlü güçlüdür, değil yanaşmak göz ucuyla bakmaya bile yürek ister
11 Yorumla- +1 yıl
maskulen olmasına gerek yok
u +1 yılHayır maskülen olmak zorunda değil. Gayet güzel feminen güçlü kadınlar var. Sayıları çoğalsın.
20 Yorumla
+1 yılasla, güclü bir kadin ne istedigini bilen ve kendine sagdik kalabilen biridir. duygulardan arinmakla güclü olmak ayni sey degil. misal fotografta olmasa da gercekte cok güler yüzlü ve sakin mizacli biriyim. kendimi asla gücsüz olarak görmüyorum.
00 YorumlaErkeksi giyimli/tavırlı kadından tiksiniyorum
Kadın dediğin anaç ve dişi olur
Bir de vücudu giyimi ve yüzü bunun gibi..
00 Yorumla
+1 yılBöyle olmana gerek yok aslında, kendi ayakların üzerinde durabiliyorsan, bir duruşun varsa ve kimseye boyun eğmiyorsan zaten güçlü bir kadınsındır. Ama ülkemizdeki yetiştirilme yapısından dolayı kadınların çoğu asalak yani erkeğe bağımlı.
00 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum, güçlü kadın nasıl seviyorsa öyle giyendir. Bir de dışarıda sert görünüp evde çocuk sesiyle kedi taklidi de yapabilirler. Kalıplara çok takılıyorsunuz, takılmayın.
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece tartışma konusuuu herkes benim görüşümmüş gibi davranıyor sadece tartışma konusu kardeş
+1 yılben güçlü kadında maskulenlik bağlantısı yapmıyorum, güçlü kadın denince benim düşüncem,özgüvenli açık net basit olmayan dişiliğini olumlu kullanan kadındır.çok sever ilgi gösteririm.
01 Yorumla- +1 yıl
Dişiliğini olumlu kullanmasında yanlış anlama olmasın, güçlü kadın dişiliğini basitliğe, tavize gerek duymadan kulanır
Fiziksel olarak erkeklerden daha güçsüzüz. Ama güç sadece fizikten gelmez diye düşünüyorum. Kadinlar da madem fiziksel olarak güçsüz onlar da başka yönleriyle güçlerini konusturmali.
00 Yorumla
+1 yılGüçlü olmak demek
Erkek olmak demek değil
Benim yengem var güçlü bir kadın
Ve gayet kadın gibi kadın
Feminikelre ozenmemek lazım04 Yorumla
Soran+1 yılfeministim
- +1 yıl
Tamam işte feminikler kadınsal özelliklerinden vazgeçmeyi savunuyorlar
Kadın kadın gibi olmalı
Erkek erkek gibi
Bir çok feminist
Güçlü kadın olmayı
Erkeksi kadın olmak sanıyor
Popülist akımlar
Zaten var olan cehaleti
Daha zararlı hale getiriyor - +1 yıl
https://youtu.be/2qfgvqY7ie0
Kadın dediğin böyle olmalı
Soran+1 yılhayır öyle bir şeyi savunmuyorum benim görüşüm değildi sorudaki. hatta sorum kadınların aksine erkeklerin yoğunlukta söylediği bir düşünce hakkında. ben sadece bunu burada tartışmaya açtım güncellediğim kısımda yazıyor aslında...
+1 yılGüçlü kadınların maskülen olduğu düşüncesine seni kim inandırdı acaba 🤦🏻♀️
14 Yorumla
Soran+1 yılben öyle bir şey söylemedim, genel algıdan bahsettim öyle düşünen biri olsam son cümleyi yazmazdım
- +1 yıl
Son cümlenin öyle olması öncesinde kurduğun cümlelerin anlamını değiştirmiyor.
Soran+1 yılhayatım sadece tartışma konusu açtım kendi görüşlerimi değil ana akımdan duyduklarımı yazdım. demek ki toplumun genelini oluşturuyor ne bu agresiflik neyi savunduğumu çok iyi biliyorum merak etme
- +1 yıl
Agresif olduğum kanısına nerden vardın anlamadım gizli üye. Neyse.
+1 yılHayır. Dişil olarak da başarılı olunur hatt bence asıl böyle başarılı olunur. Eril olmaya çalışmak bi kadının kendini öldürmesinden farklı bişey dğeil
00 Yorumla
+1 yılAlakasi yok. Güç deyince neden erkeksi olalim ki ben belime kadar saclarimla parlak dudaklarim ve topuklu ayakkabilarimds gayet gucluyum
00 Yorumla
+1 yılBomba tespit, 🤣 feministler kadınlıkla çelişir hale geldiler.
03 Yorumla
Soran+1 yılfeministim arkadaşım
- +1 yıl
eleştirdiklerin ana akımla ama sen istisnasın
- +1 yıl
Kadın olarak eşitlikten bahsediyorsun Erkeğe benziyerek yapılmaya çalışılan eşitlikten değil.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüçlü insan tanımınız kas yığını, sert bakışlı, sert mizaçlı ve bir giyim tarzı ise bence güç tanımınız da hata var.
Kendi ayaklarının üzerine durabilen, özgüvenli, zorluklarla baş edebilen, iradeli bireyler güçlüdür.00 YorumlaGüçlü bi kadının bir şey olma zorunluluğu mu var jskfs
01 Yorumla
Soran+1 yılben de zaten neden bir çerçeve çizildiğini soruyorum arkadaşım
+1 yılGüçlü olduğunu yaşadığın hayatla kendine gösterirsin
Başkalarına hayırdır çekmekle güçlü değil ağzı bozuk olursun00 YorumlaGüçlü bir kadın, kadın olarak güçlüdür zaten siz olayı yanlış anlamışsınız
10 Yorumla
+1 yılİster istemez maskülen olmak zorundasın. Toplum ve zaman buna itiyor çünkü yapacak bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yılMaalesef öyle olmak görünmek zorunda
feminen görününce prenses sanıyorlar tepene çıkıyorlar10 Yorumla
+1 yılHayır. Bu tıpkı dominant kadınların dişil enerjiden uzak olduğunu sanmak gibi bir yanılgı.
00 Yorumla
+1 yılAsla gerek yok kendine yet ayaklarin ustunde dur zaten guclusundur
00 Yorumla
+1 yılBence degil birçok nedeni var ama uzun yazmaktan çekiniyorum pek
00 YorumlaZorunda değildir ama her işi kendi yaptığı içi hafif maskulenlik oluyor
00 YorumlaAksine, güçlü Erkek olmak istemiyorsun, güçlü Kadın olmak istiyorsun. Yani Kadın ol, Kadın gibi ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten Türkiye’deki kadınların karakteristik yapıları sert erkeksi modda duruyor. Birde bu kadar erkeksilik az gelmiş gibi mi düşünüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsence öyle düşünüyor gibi mi yazmışım?
+1 yılHayır. Herkes yönelim, görünüm vs. parametreler fark etmeden güçlü olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeksi kadınları çok güzel de olsalar bile sevmiyorum itici buluyorum yani erkek desen erkek değil kadın desen kadın değil kadınsı kalınıp da güçlü olunabilir
00 YorumlaHayır değil herkesin kendine göre tarzı var bir de bir kadını kalıplaştırmanın bir anlamı yok yani
00 YorumlaHayır zekice cevaplarla işi idare edebilen kadınsı davranışlarından vazgeçmeyen insanlar da var.
00 Yorumla
+1 yılHayır değildir feminen olup güçlü olan çok kadın var
00 Yorumla
+1 yılHayır maskülen sevmiyoruz diye zayıf mı oluyoruz, zayıf diyeni bul getir dövcem
25 Yorumla- +1 yıl
Ben zayıfsınız diyorum🥺
- +1 yıl
Sensin zayıf diyorum
- +1 yıl
Şakaydı güçlü olun. Kadınlar artık her işte bizimle beraber çalışıyor.
- +1 yıl
Artık derken?
- +1 yıl
Ben ambulans şoförüyüm. Att'yim şu an 5 tane ambulans şoförü kadın ekip arkadaşımız var.
+1 yılBence en güçlü olan kadınlar dişil enerjisiyle beraber güçlü olanlar.
10 Yorumla
+1 yılEee... Evet. Güçlü olmanin gerektirdiği seyler belli ve bunlar maskülen özellikler genelde.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe giymek ne içmek ne iş yapmak isterse yapar neden illa bir çerçeve sahibi olmalı ki?
00 Yorumlaben ülkücüyüm mongol yaparız mongollar
havaya kalkın ben ırkçıyım diyin dans edin ollleeeyyyyy
yaşasın ırkçı turkıye diyip pop müzik dansı yapın
olllleeeyyy00 Yorumlaneden herkes güçlü birine maskülenliğe bağlamak zorunda? kimse güçlü olmak için maskülen olması zorunda değil
10 Yorumla
+1 yılne alaka ne alaka, guclu bir kadin maskulen olmak zorunda da degil, erkek gibi davranmak zorunda da degil
00 Yorumla
+1 yılErkek gibi kadın iğrenç ötesi iğrenç sen dişiliğin ile zaten güçlüsün ahmak ne diye erkeksi olup erkekle rekabete giriyorsun?
00 YorumlaHayır böyle bir kural yoktur toplumda o gözle bakılır ama kadının dış görünüşü çok da önemli değildir
00 Yorumla
+1 yılçünkü kadınlar güçle ilgili ortamlarda erkeklerle savaşıyor istemsiz olarak dişilden eril enerjiye geçiyorlar
00 YorumlaBahsettiğin güç karakterden gelir. Eğer bi kadın karakterliyse güçlüdür fazla söze gerek yok
10 Yorumla
+1 yılsadece kendisi olması yeterli maskülen davranması gerekmiyor ya da sert olması
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüçlü kadın diye bir şey yok.
Kadın ve güç yan yana durmuyor.25 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm adınıza
Cevap sahibi+1 yılÇokta *mımda soran
Parmak larimda neden sultanir ve kaşınma olur ve kanıyor bunun sebebi nedir acaba
00 Yorumla
+1 yılHayat şartları güçlü olmayı öğretti ne yapalım yani
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat