Merhaba ben a101 de müdür yardımcısıyım ama artık sıkıldım sizce istifa etmeli miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYorgunluğunu ve değişim isteğini anlıyorum. Ben de bir eğitim kurumunda müdürlük yapıyorum ve o kadar sıkıldım ki anlatamam. Döngü hep aynı. Artık çok renksiz geliyor bana. Koltuk sabit ve kendime katabileceğim bir şey kalmadı gibi. Çok yorgun düştüm. Saat kaç hala uyumadım sabah bu kafayla gidip bir sürü uğraşacağım. Birçoğunun da dediği gibi başka bir iş bulmadan çıkmamalısın.
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl müdür oldunuz?
- +1 yıl
@şairinbiri sistemi bilmek gerekiyordu. Ben de biliyordum. Deneme sürecinden de geçince oldum
- +1 yıl
Valla ben de öğretmenim ama öğretmen olarak bile almıyolar
- +1 yıl
@şairinbiri bir okulda müdürlük yapmıyorum. Okulunki farklı. Milli eğitime bağlı bir kurumdayım
- +1 yıl
Ne kurumu bu
- +1 yıl
@şairinbiri bu bir sır
En İyi Cevaplar
+1 yılDaha iyi ve uygun bir yer bulduysan istifa et.
Bulamadıysan ve istifa ettiğinde sonrasında daha iyi bir yer bulamazsan pişman olursun.
Daha iyi yerden kastım müdürlük ve müdür yardımcılığı değil. Sevdiğin, benimsediğin iş ile meşgul olmaktır.
cut.00 Yorumla
+1 yılBende uzun zamandır işsizim sağlık sorunlarımdan dolayı iş başvurularım da olumsuz oluyo hep. Cebimde 5 kuruş para yok valla sen müdürsün maaşın iyidir senin hiç olmazsa ya benim gibi olsaydın? Biri 20 lira vercem dese ne istese yapardım
00 Yorumla
+1 yılFarklı bir sektöre gitsen de sonuç hemen hemen aynı olabilir şu an dünyaca zorlu dönemlerden geçiyoruz yinede en son kararı siz verin artılarını ve eksilerini ölçün ona göre uygulamaya geçin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
74Cevap
+1 yılSıkıldıysan ve artık o ortamı kafan kaldırmıyorsa çık tabi ki. Çoğu kişi yok falan demişte mutsuz yorgun olduğun yerde durman ruhen sağlıklı değil. Sürekli aynı şeyleri kafana takmaktan kurtul.
Ayrıca maaşınız konumunuza göree çok çok az. Asgeri ücret zaten belli insan kullanmaya bayılıyorlar.00 YorumlaIs bul once. Evet cok agir bi yuk oralarda calismak. Zamaninda 2 ay calistim biraktim. Insan gibi muamele yok. Muhtemelen sende kendini kaptirdin o seviyeye gelmek icin cok kisiyi ezmissindir. Cunku duzen bunu gerektiriyor
00 Yorumla
+1 yılBence istifa etme derim. Piyasanın durumu malum. Her işin zorluğu var. Kolay iş yok. Oradan çıkıp daha kolay bir iş bulamazsın. Yine kendine göre zor bi iş bulursun
10 Yorumla
+1 yılBu tür sektörler oldukça yorucu bir sisteme sahip. Çok sağlıklı bir akıl sağlığına ve vücuda sahip olmak gerekiyor. Sürekli aynı paradoks içerisinde dönüp durunca bir zaman sonra mental sağlığı ciddi etkiliyor. Değişiklik yapmak iyidir. Bu belkide yeni bir şube olabilir. Kendin için iyi olanı istemeli ve karar vermelisin.
10 YorumlaMüdür mü? Müdür yardımcısı mı? Uydururken soruyu karar veremedin sanırım😂
42 Yorumlaönce bi iş bul öyle et yoksa pişman olursun inan varya sırf şu sigorta için çalışıyoz aldığımız para hiç bir şeye yetmiyor bizi bu hale düşürenlerin Allah belasnı versin
00 Yorumlayukarıda müdür yazmışsın aşagıda müdür yardımcısı bu işsizlikte sıkıldığın için istifa etmek de ne bileyim çok pişman olursun çok
11 Yorumla- +1 yıl
Millet aç geziyor
+1 yılBaşka bi iş alternatifin varsa durma ama yoksa önce kendni garantiye al derim ekonomi berbat haytun zorlaşmasın
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir iş bulmuşsun bir de istifa mi edeyim diyorsun 😵 yerine 2 ay ben geçim sonra devam et istersen 😅
00 Yorumla
+1 yılekmek aslanın agzında derlerdı eskıden sımdı bobregıne falan ınmıstır yanıı... yenı ıs bulmadan ıs bırakma hatasına dusme
00 Yorumla
+1 yılHim et canim sanki kolay is varda canim nereye gitsen sxilirsun isin hic kolayida olmsz hele bu isizlikte hic bulaman sabret
00 Yorumla
+1 yılHerkesin iş hayatında zaman zaman çok fazla yorulduğu zamanlar oluyor ama istifa çözüm değil daha fazla sorun getirir.
00 YorumlaDaha iyi ücret aldığın bir iş bulduysan çık ama öyle bir şey yoksa otur oturduğun yerde
013 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay dinlenmek istiyorum sonra belki bime girmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılPersonel olarak girebilirim
Soran+1 yılPersonel 5000 alıyor
Soran+1 yılBİM'in müdür yardımcısı 6 200 alıyor
Soran+1 yılA101 elemanı 5000 alıyor müdür yardımcısı 5450 alıyor
Soran+1 yılAma işte nasıl edicem etsem mi etmesem mi kararsız kaldım
Soran+1 yılDuygusal olarak bağlandım sanırım işe ve 15 gün kuralı var ve bunu söylersem 15 gün boyunca bana mobbing uygularlar
Soran+1 yılİnşallah
İşten istifa edilir mi yaaa herkes aynı iste yıllarca calisiyor
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 sene oldu
Soran+1 yılÇok yordu sevkiyatı bi yandan üstlere iş beğendirme bi yandan mental olarak da çok yoruldum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı şehirde yaşıyorsak bi kıyak geçte beni işe alsana 😂 sana kahve yaparım, arkandan iş çevirenlerin kuyusunu kazarım. Daha sonra işi bırakmak istiyorsan bırakabilirsin :)
11 Yorumla- +1 yıl
Cok kurmazzzz😀😀
Kendinize yeni bir rızık kapısı bulmadan işinizden ayrılmayınız. pişman olursunuz.
00 YorumlaO kadar emek verdin alt dan en üste çıkın şimdi pes mi edeceksin bence mantıksız
00 Yorumla
+1 yılBaşka iş fırsatın varsa et, iş fırsatın yoksa biraz dişini sık. Şu zamanda iş bulmak çok zor çünkü.
00 Yorumla
+1 yılmonoton olduğu için mi sıkıcı Maaş ne kadar çalışma saatleri nasıl
00 Yorumla
+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 millet iş diye ağlıyor sen sıkılmış ta istifa etmelimiyimci seni 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılEn azından para kazanıyorsun üstelik müdür yardımcısıymışsın bırakırsan aptallık etmiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılEt kanka, ben geçerim yerine.. : D
Sen İşçi olarak devam et00 YorumlaEt kardeşim bizim lafımıza göre istifa ediceksen. 😂
00 Yorumlaingiliccesi olan var mi bak dolgun maas vaaaar dolarla vercem maasi..
10 Yorumla
+1 yılSıkıldım diyerek işten çıkmak biraz ilginç bir durum. A101le ilgili sorum var size sorabilir miyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende dün başvurdum sizce yapabilirmiyim bilmiyorum a101 çalışanların yorumlarını okudum kimse memnun değil tavsiye etmiyor çok kararsızım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBisey sorabilir miyim. Sorunuzla alakasiz aka BİM beni mudur icin gorusmdyd cagirdi. Bilginiz varsa yardimci olud mhsunuz. Mudur neler yapar, nasildir. Bahsddeeseniz cok memnun olacagim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİstifa et dışarda çok aç var. Yerin dolar. Evinde otur
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle biri gider biri gelir. İşimizin kıymetini bilmek lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir tatil arasi ver. Olmadi rapor al o ara biraz kafa dinle. Sonra tekrar gel karar ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİmkan varsa et. Ama cok duydum bunu.. kimse de etmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkafayımı yedin. bu zmanda nerden başka iş bulucan. otur oturduğun yerde. bence tabii..😒
00 Yorumla
+1 yılHiç bi yerde dört dörtlük iş yok. En yüksek maaşı alan adam bile şikayetçi. Beklentinizi hep yüksek tutmaya devam ederseniz hiçbir isten memnun olamazsınız
00 YorumlaAbla nasıl bir firmada çalışıyorsunuz Allah yardımcınız olsun
00 Yorumla
+1 yılBende yarın şoka iş görüşmesine gidecektim. Neden yoruldun?
00 Yorumla
+1 yılNe fark eder... Bazen ben gideceğim yer kalmıyor. 14 saat iş özel güvenlik ve okul... hayat boşuna yaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılBen 1 yıl calistim müdür yardımcılığını reddettim ve üniversiteye yazıldım
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden çıktın
Yağları son kez zam yap sonra istifa et sana bu yakisir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışmaya ihtiyacın varsa hemen iş bulabilirsen çık ama bulamayacaksan kal sabret. Ben olsam çıkardım
00 Yorumla
+1 yılGüncelledikçe kasiyer, temiikçi hatta müsteri olacaksın. Bir soru uyduruyorsun; dikkat et be:))
00 Yorumla
+1 yılyeni isini bul ondan sonra istifa et.
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay dinlenmek istiyorum
Hoşuna gitmeyen yerde duruma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılHer işin zorluğu var etme
11 Yorumla- +1 yıl
Kolay iş mi kaldı
+1 yılEğer yeni bir kariyer hedefin varsa etmelisin
00 Yorumla
+1 yılyorulduysan istifa et
00 Yorumla
+1 yılBaşka bir iş bulmadan çıkma derim.
00 Yorumla
+1 yılDaha iyi Bir alternatifin varsa Evet
00 Yorumla
+1 yılPiyasada iş yok boş ver
00 Yorumla
+1 yılniyebyoruldun ne yapiyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılBaskıları kaldıranıyorsan bırak.
00 YorumlaYeni işin hazırsa edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılİşini eglenceye dökemiyor musun?
00 Yorumla
+1 yılMaaşın çok iyidir bırakırsan hata yaparsın bence
00 YorumlaRahatlık batıyor bu insanlara anlamıyorum 😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Onların çektikleri de malum
+1 yıliş bulmadan iş bırakılmaz
01 Yorumla
+1 yılistifa et bimden su al sat
00 YorumlaAyrıl kalitesiz bir yer işin içindeydim zamanında
00 Yorumla
+1 yılSıkılmak işi bırakmak için lüks bu ülkede
00 Yorumlaİstifa etme sebebin nedir
00 Yorumla
+1 yılBen Türkiye'de olsam elimde ne varsa yetinirdim
00 Yorumla
+1 yılCok guzel işin var iş sizleri düşün
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > A101'de müdür olarak çalışıyorum ama artık çok yoruldum. İstifa etmeli miyim sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat