Kızlar Bir Adım Öne Doğum iznine çıkarım diye patronum beni değil, bir erkeği terfi etti. Şikayetçi olsam kazanır mıyım? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 103 Yapay Zekaya Sor Doğum iznine çıkarım diye patronum beni değil, bir erkeği terfi etti. Şikayetçi olsam kazanır mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl burada patronun haklı ayrıca eminim terfi ettirdiği erkekte en az senin kadar hakketmistir bunu ayrıca patron seni değil firma çıkarlarını gözetmeli 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İş olaylarına maalesef duygusal bakmayacaksın. 1 0 Yorumla
bello35 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 71% +1 yıl Empati kursan sen ne yapardın mesela? 0 1 Yorumla bello35 +1 yıl Ayni sağ duyuyu aynı inceliği gösterir miydin çalışanın için yoksa 3 5 ya da 8 9 ay aksayacak işini mi düşünürdün? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ispatlayabilirsen ve haketmiişsen kazanırsın, işinide kaybedersin 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Hiç bir şey yapamazsın. Olan işinden de olursun. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
burada patronun haklı ayrıca eminim terfi ettirdiği erkekte en az senin kadar hakketmistir bunu ayrıca patron seni değil firma çıkarlarını gözetmeli
Patrona verseydin ya da terfi alan karısını gonderdi
Kazanırsın hakkını savun
İş olaylarına maalesef duygusal bakmayacaksın.
Kazanırsın tbai ki buna hakkı yok
Niye adam mı doğuracak?
Empati kursan sen ne yapardın mesela?
Ayni sağ duyuyu aynı inceliği gösterir miydin çalışanın için yoksa 3 5 ya da 8 9 ay aksayacak işini mi düşünürdün?
ispatlayabilirsen ve haketmiişsen kazanırsın, işinide kaybedersin
Hiç bir şey yapamazsın. Olan işinden de olursun.
ispatlarsan kazanırsın
Bi sonuca varamazsın zannedersem
İspat edilecek bir şey değil bu maalesef
Aç kazanırsın kapının önüne koyarlar
Terfi ettirdiği erkek doğuruyormuş.. Patron şok.
Eşit işlem ilkesine aykırı.
İş veren doğru olanı yapmış
kazanırsın
Kazanırsın
Özel şirkete hayır devlete sor soruştur.
Allah çıkartır onu boş ver
Kazanabilirsin
Sence kazanır mısın?
Bence hakkını ara