Kızlar Bir Adım Öne Size göre iş hayatında kadınlar mı daha başarılı yoksa erkekler mi? (Sayfa 3) r KızlarBirAdımÖne Takip Et FenomenYoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 107 Yapay Zekaya Sor Size göre iş hayatında kadınlar mı daha başarılı yoksa erkekler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
xHazineAvcısı Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl bence cinsiyet ile alakası yok yetenek önemli 0 0 Yorumla
mehmettopcu01 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Cinsiyet olarak değil bireysel olarak değerlendirmek gerekir 0 0 Yorumla
bentennumber Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl bence genelleme zor ama kadınlar bir tık önde gibi 0 0 Yorumla
Kakmayantüs Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Erkekler basit düşünebiliyor.Bu da pratiklik getiriyor. En büyük fark bu. Dümdüz olmamız :) 0 0 Yorumla
ONLY_kağan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl erkekler daha başarılı çünkü yıllardır çalışan erkeklerde var onun tecrubesinde erkekler 0 0 Yorumla
Shadowithme Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl iki cinsiyettede başarılı insanlar var bence niye araya bir ayrıştırma koyuyorsunuzki 0 0 Yorumla
yamahaR6r Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hem cinsiyet eşitsizliği diyorsun hem kızlar bir adım önde diyorsun? Ne ayaksın? 0 0 Yorumla
Bahçemgüneşimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bence kadının azmi çok daha yüksek eğer isterse çok başarılı olur 👍 0 0 Yorumla
kelebek2010 Takip Et Xper 3 Yaş: 38 +1 yıl erkekler doğuştan bunun için hazırlansada z kuşağı ile birlikte kadınların kariyer planlarıda arttı 0 0 Yorumla
qwerty2468 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kadınlar başarır ama erkeklere nazaran çoğu kez duygularıyla hareket ettikleri için yanılabiliyorlar 0 0 Yorumla
EnerjiTerapistiFiliz Takip Et Xper 1 Yaş: 37 +1 yıl Muhakkak kadınlar daha başarılı Biz kadınlar sizden daha başarılıyız erkekler Kıskanmayın bizi😉 0 0 Yorumla
Numbozgur Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Ne kadar başarılı kadında olsa erkekler sanki az onde 0 0 Yorumla
Arya_3 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kadınlar kariyerine daha fazla önem verdiği için kadınlar daha başarılıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kadın erkekten ziyade çalışan kişilerin niteliğiyle alakalı bir durum bence, ayrıca iletişim de önemli başarıda. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2021 Küresel Cinsiyet Eşitsizliği Raporunu Bir erkeğin kurduğu program üzerinden enterlamak bile soruyu cevaplıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkekler kadınlara gòre daha emin adımlar atabiliyor bence bir baglayanı olmadı için çoluk çocuk gibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ne kadar da boş bir soru, kime göre neye göre? her türlü cinsiyetçi bir cevap olacak. 0 0 Yorumla
ImperialTurcicum Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl erkekler her alanda daha üstün açık net 0 0 Yorumla
BiiÖğretmenHanim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 89% +1 yıl Her ikisi de. Cinsiyetle alakası yok. 0 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kadınlar işlerini daha ciddiyetle yapar 0 0 Yorumla
leylaa9797 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Ikkiside diye düşünüyorum çünkü ikkisindende var 0 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl İş hayatında kadınlar daha başarılı. 0 0 Yorumla
tyjudjjtjsjds Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Herkes kendi alanının ustası bana göre 0 0 Yorumla
HuseyinEdaSimsek_ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Farketmeden ve ettirmeden ayırımcılik 0 0 Yorumla
emsidolmayanvideo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Hayatımda gördüğüm en saçma anketti saygılar 0 0 Yorumla
Scarface39 Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Kadınlar Bu Konuda Gayet Başarılı Ve Azimliler 0 0 Yorumla
KK_KKKK_KK Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kadınlar daha başarılıda ben mi göremiyorum? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
bence cinsiyet ile alakası yok yetenek önemli
Cinsiyet olarak değil bireysel olarak değerlendirmek gerekir
bence genelleme zor ama kadınlar bir tık önde gibi
Erkekler basit düşünebiliyor.
Bu da pratiklik getiriyor. En büyük fark bu. Dümdüz olmamız :)
erkekler daha başarılı çünkü yıllardır çalışan erkeklerde var onun tecrubesinde erkekler
iki cinsiyettede başarılı insanlar var bence niye araya bir ayrıştırma koyuyorsunuzki
Hem cinsiyet eşitsizliği diyorsun hem kızlar bir adım önde diyorsun? Ne ayaksın?
Bence kadının azmi çok daha yüksek eğer isterse çok başarılı olur 👍
erkekler doğuştan bunun için hazırlansada z kuşağı ile birlikte kadınların kariyer planlarıda arttı
Kadınlar başarır ama erkeklere nazaran çoğu kez duygularıyla hareket ettikleri için yanılabiliyorlar
Muhakkak kadınlar daha başarılı Biz kadınlar sizden daha başarılıyız erkekler Kıskanmayın bizi😉
Ne kadar başarılı kadında olsa erkekler sanki az onde
Kadınlar kariyerine daha fazla önem verdiği için kadınlar daha başarılıdır
Erkekler bu konuda daha başarılı
Kadın erkekten ziyade çalışan kişilerin niteliğiyle alakalı bir durum bence, ayrıca iletişim de önemli başarıda.
2021 Küresel Cinsiyet Eşitsizliği Raporunu Bir erkeğin kurduğu program üzerinden enterlamak bile soruyu cevaplıyor.
Erkekler kadınlara gòre daha emin adımlar atabiliyor bence bir baglayanı olmadı için çoluk çocuk gibi
İşini iyi yapan herkes başarılıdır
Bence kişiye göre değişir
İş hayatında kadınlar daha başarılı
Kadinlar daha başarılıdır
ne kadar da boş bir soru, kime göre neye göre? her türlü cinsiyetçi bir cevap olacak.
erkekler her alanda daha üstün açık net
Her ikisi de. Cinsiyetle alakası yok.
Kadınlar işlerini daha ciddiyetle yapar
Ikkiside diye düşünüyorum çünkü ikkisindende var
İş hayatında kadınlar daha başarılı.
Erkekler daha başarılı bana göre
Çoğunlukla erkekler bana göre
Kadınlar bence.
Herkes kendi alanının ustası bana göre
her zaman başarı olurlar
Farketmeden ve ettirmeden ayırımcılik
Kim kafasını çalıştırıyorsa o
Kadınlar basarılı cnmm
İşe göre değişiyor tabi
Erkekler her alanda daha başarılı
Ben erkekler diyorum...
Hayatımda gördüğüm en saçma anketti saygılar
Tâbiki erkekler daha başarılıdır.
Erkekler, daha başarılı açıkcası.
Kadınlar 1-0 önde kesinlikle
Kesinlikle kadınlarda başarılı
Erkekler daha başarılı.
Kim azimli ise o başarılı..
Kadınlar Bu Konuda Gayet Başarılı Ve Azimliler
Kadınlar daha başarılıda ben mi göremiyorum?
Bence kadinlar
Kadinlar tabiki
Eşit bence
#Hükümdar
İş hayatında erkekler daha başarılı.
Kadınlar daha başarılı çalışkan ve dürüstler çünki
Bence kadınlar daha önde
Erkekler daha başarılı, tabi ki kadınlar da var
Açık ara kadınlar
Kadınlar daha başarılı
Erkekler daha başarılı
bence