Her iki cinsin de başarılı veya başarısız olduğu iş alanları vardır.. Hatta bu durum, olaylara, zamana, duruma, konuya, çevreye ve kişilere bağlı olarak sıkça değişiklik gösterebilir. Bu mesele, cinsiyet meselesi değil ki? Wtf bebeğim..
Erkekler en başarılı olsa ne olur. iş politik yasam vesair.. Kesinlikle her başarılı erkeğin hayatında bir kadın vardır buna araci olan. Anne eş ya da sevgili. Evde kazanamayan dişarda da kaybeder dostlar havalara girmeyin bizsiz bi hiçsiniz😌
Kadınlar diyeceğim cunku daha kompleks islerin ustesinden gelmede iyiler, erkeklerin kriz yonetiminin daha iyi olduğunu dusunsem de dikkat ve özveri konusunda çok daha iyiler. Agır basan taraf kesinlikle kadınlar 🐣
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bunun cinsiyetten çok kendini yetiştirmekle, iyi bir eğitim almakla, ve destek olan iyi bir ailenin varlığı ile açıklamak daha doğru olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ya aslında şöyle kadınların başarılı olduğu işler var erkeklerin başarılı olduğu işler var o yüzden tek bir iş olarak düşünmemek gerekiyor bence 😇
Kadınlarda sorumluluk anlayışi daha iyi yerleşmiş ne yazıkki bu küçüklükten beri gelmiş bı şey. Sonuçta erkekler ufak yaştan sorumluluk sahibi olamiyor dimi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Erkekler maalesef kadınların çoğu kaprisliler o yüzden işlerine veremiyorlar kendilerini
Kadınlar iş sektöründe yeni yeni faaliyet gösteriyorlar. Erkeklerin yaptığı bazı iş sahalarında henüz yoklar bu da algısal olarak erkekleri daha ön planda tutuyor. Bana göre ise alandan alana değişir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Usta ekranin ustunde cikan bari, kullanim ozgurlugumuzden sebep kadinlarin yani sira bizi de dusunerek ekranimdan kaldirr misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Erkekler daha başarılı. Çünkü kadının önünde engeller çok
Açıkcası bunlar ne kadar cinsiyetçi sorular, bir seyi destekleyelim derken bir yandan bozan sorular.
Her iki cinsin de başarılı veya başarısız olduğu iş alanları vardır.. Hatta bu durum, olaylara, zamana, duruma, konuya, çevreye ve kişilere bağlı olarak sıkça değişiklik gösterebilir. Bu mesele, cinsiyet meselesi değil ki? Wtf bebeğim..
Kendi kulvarları açısından bakıyorum ve eşitlik var diyebiliriz, değişiyor.
🌹
açıkçası bence iş hayatında kadında erkekte eşit
İş hayatında çalışan işten kaytarmayan kişi daha başarılı. Bunun kadını erkeği yok aga!
Bana göre iş hayatında yerine göre her iki tarafta başarılı.
modern dünyada kim kalkıp da erkeklerin daha başarılı sonucu veren bir araştırma sonucunu yayınlama cesareti gösterebilir ki? derhal linç yerler...
İşini iyi yapan herkes başarılıdır. burada cinsiyet ayrımı yapmaya gerek yok bence.
bu sorunun cevabının bireyle ilgisi yok kişiye göre değişir
Duygusallık dan dolayı erkek ler az Bi farkla önde bence
Şöyle her ikisininde yapabileceği seyler farklı eşit olabilir
Kadınlar son zaman da büyük çıkış yakaladı umarım böyle devam eder
Her yolu mübah görenler kazanır bunun cinsiyeti yok.
Tahmini bastım sadece salladım erkekler diye. belki kadınlardır. Bilmiyorum valla.
Kim işini azimli bi şekilde yapıyorsa o başarılıdır
Bir tane kadın mucit yok nasıl kadın başarılı erkek başarılı zeka fiziksel güç liderlik özelliği
İnternete dünyaya yön veren kadın mucitler yaz.
@48382727. yazdım bir şey yok
Erkekler en başarılı kişilerdir ancak en basarisizlar da erkek
Başarının cinsiyeti yoktur. Ama çevremdeki erkekler daha başarılı
Beyler daha iyi oluo sanki biz kadınlar o kadar değiliz
Masa başı işlerde net bayanlar.
Ama saha işlerinde erkekler.
Cinsiyet eşitsizliğinden dem vurup cinsiyetçi araştırma söylemleri sunmak ahahaha
Türkiye için mi konuşuyoruz genel olarak mı, Türkiye'de istatiksek olarak az daha diye biliyorum
Edepsizlikte kadınlar daha başarılı...
Merhametsizlikte de erkekler...
Burada bu taraf daha başarılıdır diyemem. Her cinsin başarılı olanı var
Erkekler en başarılı olsa ne olur. iş politik yasam vesair.. Kesinlikle her başarılı erkeğin hayatında bir kadın vardır buna araci olan. Anne eş ya da sevgili. Evde kazanamayan dişarda da kaybeder dostlar havalara girmeyin bizsiz bi hiçsiniz😌
Kadınlar diyeceğim cunku daha kompleks islerin ustesinden gelmede iyiler, erkeklerin kriz yonetiminin daha iyi olduğunu dusunsem de dikkat ve özveri konusunda çok daha iyiler. Agır basan taraf kesinlikle kadınlar 🐣
Bunun cinsiyetten çok kendini yetiştirmekle, iyi bir eğitim almakla, ve destek olan iyi bir ailenin varlığı ile açıklamak daha doğru olur
Ya aslında şöyle kadınların başarılı olduğu işler var erkeklerin başarılı olduğu işler var o yüzden tek bir iş olarak düşünmemek gerekiyor bence 😇
Buna kadınlar ya da erkekler demek saçma olur iş dalına kişinin yeteneğine göre değişir
Kusura bakmayın tüm girdiğim iş yerlerinde kadınların kıskançlık ve dedi kodu yapmaktan başka bir şey yaptıkları yoktu 😒
Erkekler daha başarılı gibi ama para kazanma konusunda kadınlar daha önde bence
Ne demişler; salla poponu al paranın topunu 😂😂
Erkekler daha başarılıdır ev işlerinde kadınlar daha başarılı :)
Bu kişinin çalışma arzusuna bağlı cinsiyette bağlı bir şey değil
Yavaştan kadınlar daha başarılı olmaya başladı sanki
Ikiside basarili genelleme yapilmamasi gerek bence
@kizlarbiradimone
Hem kızlar hem erkekler başarılı
Kadınlarda sorumluluk anlayışi daha iyi yerleşmiş ne yazıkki bu küçüklükten beri gelmiş bı şey. Sonuçta erkekler ufak yaştan sorumluluk sahibi olamiyor dimi.
Erkekler maalesef kadınların çoğu kaprisliler o yüzden işlerine veremiyorlar kendilerini
Kadınlar iş sektöründe yeni yeni faaliyet gösteriyorlar. Erkeklerin yaptığı bazı iş sahalarında henüz yoklar bu da algısal olarak erkekleri daha ön planda tutuyor. Bana göre ise alandan alana değişir
Usta ekranin ustunde cikan bari, kullanim ozgurlugumuzden sebep kadinlarin yani sira bizi de dusunerek ekranimdan kaldirr misin?
İşin ne olduğuna göre değişir bu sorunun net cevabı yoktur
Gündelik hayata bakıldığında erkeklerin daha başarılı olduğunu görüyorum
Kafası çalışan başarılıdır. böyle mal mal kadın mı erkek mi diyip cinsiyetcilik yapan değildir. anladın mı soruyu soran mal?
Ben bu tarz soruları biraz cinsiyetçi buluyorum :/ Açıkçası bir kadın olarak ne kadın diyebilirim ne erkek
Net cevap veremiyorum, sorumluluk sahibi olan azimli çalışkan üretken olan her insanın kazandığını gördüm
kadınlar daha başarılı ama erkekler başarılı olma durumunu daha iyi gösteriyor, baskın 2 li erkek ilişkileri kadınları engelliyor
Kadınlar iş hayatına bir sıfır geride başlıyor. Maalesef ki erkekler sadece iş düşünürken bir kadın herşeyi düşünmek zorunda.
Kadınların erkekleri iş yönetme konusunda geçtiği harvard üniversitesinin yaptığı bir araştırmaya göre bariz belli.
Kadınım ama erkekler daha başarılı oluyor açıkçası umarım bu durumdaki eaitligi bir gün sağlarız da böyle sorulara gerek kalmaz
Istege bagli bi kere cinsiyetle alakasi yok diye düşünüyorum, insanin kendisinden olmali başarabilecegine inanirsa başarir
Kadınlar iş hayatında daha az yer aldığı için ortalama sonuç erkekler lehine çıkar. Ancak iş sahibi kadınlar da işini hakkıyla yerine getirir.
Tabiki kadınlar basarili fikir ikna ve geliştirme yönünde kadınlar erkeklerden daha iyi uyum içerisinde ve başarılı.
Kadınlar aklını erkekler aklının verdiği yetkiye dayanarak hareket eder o yüzden hep başarı odaklı olurlar
Bnce azım ve caliskanliga bağlı her iki tarafta eşit bnce
Kadınlar olarak erkekleri her alanda eziyoruz geçiyoruz. :D
Bence yanlış soru olmuş iş hayatında kim helal para kazanıyor olucaktı
Kadınlar daha azimli ama tüm yük erkeklerde genelde bir o kadar da kadın yöneticimiz var 🙏
Bence erkekler daha cok başarılı ama kadınların da yeri geldimmi başarılı yaptığı işlerde var
Bence şu an ki zengin iş adamlarına bakarsak çoğu erkek o şekilde söyliyebilirim