ya siz yaptıklarınızı bize sormuyorsunuz eyvallah sormayın da bizim yaptıklarımıza da lakaplar takmayın bir zahmet seks manyağı olmayı bende #SanaSormuyorum
Hanımefendi haklı bir mesaj vermiş. Ancak böyle bir meseleyi para ödülüne bağlamak kadınlara hakarettir. Sehpaya 100 TL atmasanız da haklarını savunur onlar rahat olunuz...
Yaw KS birşey soracam 8 martla dekoltenin ne alakası var dediklerinizde haklısınız fakat 8 Mart işçi emekli kadınların maaşlarını alamadığı için isyan ettiği gündür dekolteyle alakasinı anlamadim
Kadınlar bir evin temelidir ailenin kurucusudur çiçektir hassasdır ama bir o kadar da duygusaldır kadınlarımız olmaz sa olmazlar. Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar
İnsanların giyim kuşamına, yaşayışına, inancına karışanlar iş kendilerine gelince böyle. Yazılanları okudum da çok acayip. Tuzu kuru kadınların hashtagi...
Ben de size bir şey demiyorum. İstediğinizi giyebilirsiniz özgür bir ülke burası. Fakat güvenli bir ülke değil bunu da aklınıza koyun. Karstaki ablaaaa aloo sen niye #SanaSormuyorum diyorsun?
İyice ayrışalım yani... 7 martta kadından, hakkından bahsedilmesin, 8 martta hahaaaa hihiiiii heheeee hohoooo diyerek oyun oynayalım. Sonra 9 martta her şey eskisi gibi olsun...
Her yıl kadınlar gününü bir hafta kala mi aklınıza geliyor kadınlar ya da kadın hakları? Sürekli en iyiyi hedeflemek varken medya, sivil toplum örgütleri, markalar vs. Sadece bu hafta içerisinde farkındalık yaratmaya çalışıyor...
Gönül ister ki 365 gün konuşalım. Ancak popüler kültür her şeyi yutuyor, bari bir hafta da olsa haklarını kullanamayan kadınlar için güzel bir şeyler yapalım.
Ne güzel memleket. Sana sormuyorum dediginiz herşeyi sorup aynı şekilde size sorulmasını deli gibi istiyorsunuz... Bana sormadiginiz herşeyden pişman olacaksınız...
Şuradaki kızların kaçtanesi sabah evden çıkıp akşam istediği saatte girebiliyordur eve sence? Ailesine hesap vermeden? Burası Türkiye arkadaşlar kandırmayalım kendimizi :) Elbette vardır başına buyruk takılanlar ama aile bağları sağlam olanlar böyle konuştukları gibi davranamıyor bunu sizde biliyorsunuz. Ha bu arada ben herkes kafasına göre takılsın tezindeyim yanlış anlaşılmasın. Ama bu efelenmeler de kimseyi kandırmasın :)
İmam-ı Gazali hazretleri, İhya’da, Allah korkusundan ağlamanın faziletini anlatırken, (Az gülüp, çok ağlasınlar) mealindeki âyet-i kerimeyi bildirmektedir. Bir bayan okuyucu, imam-ı Gazali hazretlerini tenkit ediyor, (O âyet kâfirler için inmiştir. Müslümanın ağlaması doğru değildir) diyor. İmam-ı Gazali hazretleri o âyetin kim için indiğini bilmez mi? Demek ki Müslümanların da az gülüp çok ağlaması gerekiyor ki, o âyeti bildirmiştir. Âyeti en iyi anlayan Peygamber efendimiz, bu konuda şunları buyurmaktadır: (Eğer Cennet ve Cehennemi görseydiniz, az güler çok ağlardınız.) [Müslim]
(Gülerek günah işleyen, ağlayarak Cehenneme gider.) [Ebu Nuaym]
(Çok gülmek kalbi öldürür ve müminin değerini düşürür.) [Tirmizi]
(Allahü teâlânın kendinden razı olup olmadığını bilmeden kahkaha ile gülene şaşılır.) [E. Nuaym]
ALLÂH imandan tat alabilelim diye. Kalbimize sevgiyi koymuş ve eşler yaratmıştır... Hayatta herkes başına buyruk yaşasa? Sizce ne olurdu.. O hâlde imanın yarısı.. Tamamlanamazdı.
sormak zorunda deyilim sormak zorunda deyilsin ki sormakla zorlayamazsın sormakla zorlayamam ki sorduramazsın sorduramam sorduğumda sorma sorduğunda sormuyayım vs vs boşşş gider böyle zincirleme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
366Cevap
ya siz yaptıklarınızı bize sormuyorsunuz eyvallah sormayın da bizim yaptıklarımıza da lakaplar takmayın bir zahmet seks manyağı olmayı bende #SanaSormuyorum
Hanımefendi haklı bir mesaj vermiş. Ancak böyle bir meseleyi para ödülüne bağlamak kadınlara hakarettir. Sehpaya 100 TL atmasanız da haklarını savunur onlar rahat olunuz...
Yaw KS birşey soracam 8 martla dekoltenin ne alakası var dediklerinizde haklısınız fakat 8 Mart işçi emekli kadınların maaşlarını alamadığı için isyan ettiği gündür dekolteyle alakasinı anlamadim
okumak icin #sanasormuyorum
Kadınlar bir evin temelidir ailenin kurucusudur çiçektir hassasdır ama bir o kadar da duygusaldır kadınlarımız olmaz sa olmazlar. Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar
İnsanların giyim kuşamına, yaşayışına, inancına karışanlar iş kendilerine gelince böyle. Yazılanları okudum da çok acayip. Tuzu kuru kadınların hashtagi...
"Kalbimin Kimin İçin Atacağını #SanaSormuyorum 😏"
Nasil giyinecegimi SANA SORMUYORUM
evden kaçta cıkacağımı SANA SORMUYORUM
ĶİŹ ÒĹÂŔÂĶ ÇÒĶ ĞÜÇĹÜÝÜŹ...
❤ ❤ ❤ ❤ ❤
erkek olarak biz güçsüz müyüz
Hayallerimi gerceklestirmek için #sanasormuyorum
Evde kaldığında ağlama sesini de duymayalım. Kendi kendine zırla güçlü kadın.
:)) trolluğu bırak
@Blossom_ seni :)
Ben de size bir şey demiyorum. İstediğinizi giyebilirsiniz özgür bir ülke burası. Fakat güvenli bir ülke değil bunu da aklınıza koyun. Karstaki ablaaaa aloo sen niye #SanaSormuyorum diyorsun?
Bu dünyada başımıza ne gelirse zaten ayrımcılıktan geliyor.
Aynen öyle
Namus iki bacak arası değil
İyice ayrışalım yani... 7 martta kadından, hakkından bahsedilmesin, 8 martta hahaaaa hihiiiii heheeee hohoooo diyerek oyun oynayalım. Sonra 9 martta her şey eskisi gibi olsun...
Her yıl kadınlar gününü bir hafta kala mi aklınıza geliyor kadınlar ya da kadın hakları? Sürekli en iyiyi hedeflemek varken medya, sivil toplum örgütleri, markalar vs. Sadece bu hafta içerisinde farkındalık yaratmaya çalışıyor...
Gönül ister ki 365 gün konuşalım. Ancak popüler kültür her şeyi yutuyor, bari bir hafta da olsa haklarını kullanamayan kadınlar için güzel bir şeyler yapalım.
@KızlarSoruyor yazdığım mesaja cevap alamadım
Başvurular benim üzerimden mi oluyor 😂😂😂
Sorulara görüş yazarken #sanasormuyorum 😎
Ben herşeyi soruyorum. #sanasormuyorum
Soracak da değilim.😅
bayanlara el kaldırana direkt hapis cezası olsun cezasını kömür madeninde çalışarak çeksin
Bir kadın neden dekolte giyer ve neden abartı makyaj yapar bunun mantıklı bir açıklaması var mı acaba?
İstersem külotsuz çıkarım çıktım da
Neeeeee gerçekmi donsuzsun.
KS kadınları önemseseydi sitede erkekler olmazdi 😂
Eksileyenler de kadınlar 😂 100 tl hediye ceki icin hemcinslerinize ihanet ettniz el sallayin.
Ahahahahahhaa
Yani herkes birbirine ne yapacağı konusunda saygı duysa buna gerek kalmaz başta saygı kimse kimseye karışamaz herkes kendinden sorumludur.
bu ne sacmalik tabi ki de kadin z erkekden soracak kadin erkek uzerinde erkeginde kadin uzerinde haklari vardir____din____
Kadınlarımız İyi ki Var 💐
Kızlık zarım yırtıldı diye de sorma ne yapacağını sormuyorsan.
İyice peynir oluyor kızlarımız. Evlenecek kız kalmadı aney
Ne yapıp ne yapmamam gerektiğini #sanasormuyorum !
Neyini beğenmiyorlar anlamıyorum
@moonLightGirls O beğenmeyenler toplumda insanların ne yapıp ne yapmasına karar veren dil uzatan laf atan tipler olduğu için şaşırmıyoruz
Ne güzel memleket.
Sana sormuyorum dediginiz herşeyi sorup aynı şekilde size sorulmasını deli gibi istiyorsunuz...
Bana sormadiginiz herşeyden pişman olacaksınız...
Çocukları göstermen kadın nekadar güçlüdür. Birde şunu unutmayın erkek kadar kadında aynı oranda aldatır.
Nerede yaşayacağımı
#sanasormuyorum.
Kim eksi attı
İnadına mı atıyorsunuz!
🤣🤣🤣🤣🤣kız noolmus burda
Nasıl yürüyecegimi #sanasormuyorum
Yerinde giysin. Bana sadece yakışmış mı diye sorsun yeter. Cenazeye mevlide giderken dekolte giymesin yeter.
Kadın gibi hissedip gey oldiğum için bunla gurur duyup kız hesabı açtığım için #sanasormuyorum
Çalışıp, çalışmayacağımı
#SanaSormuyorum
Yuru be kiz
Bir çok şeyi yazmışlar
Farklı şeyler bulabileceğine eminiz. :)
Makyaj Yapıp Yapmayacağımı💄 #SanaSormuyorum
Kizlarsoruyor. com yerine kizlarinreglsohbeti. com olsaymis daha uyumlu olcakmis..
Ben tipsizim valla hiçbir kadın bana bişey sormaz zaten. O kadar yakışıklı erkek varken bana niye sorsunlar.
Benim anlam veremediğim sana sormuyorum derkenki "sen" kim oluyor? Erkekler mi oluyor?
KizlarSoruyor gizli pembeli demek ki.
Fikirlerimi sana sormuyorum
#KizlarSoruyorİstifa
Kahkaha atarak gülüp gülemeyeceğimi #sanasoruyorum
Böyle kadınlara can kurban :)
Fırında biz sıra beklerken hemen alıp gidiyonuz hani eşitlik 😏
Düşüncelerimi, ne giyip ne giymeyeceğimi #sanasormuyorum!
Bıyıklarımı kestirip kestirmeyeceğimi #sanasrmuyorum.
Kızlar hadi ama :(
Hepsi böyle efelenir; evde babalarına, evlenince kocalarına hatta sevgililerine sormadan hesap verirler 😄
Okadar emin olma kuzum :)
Şuradaki kızların kaçtanesi sabah evden çıkıp akşam istediği saatte girebiliyordur eve sence? Ailesine hesap vermeden? Burası Türkiye arkadaşlar kandırmayalım kendimizi :) Elbette vardır başına buyruk takılanlar ama aile bağları sağlam olanlar böyle konuştukları gibi davranamıyor bunu sizde biliyorsunuz. Ha bu arada ben herkes kafasına göre takılsın tezindeyim yanlış anlaşılmasın. Ama bu efelenmeler de kimseyi kandırmasın :)
Üzgünüm ama sana katılıyorum 😂
Bende üzgünüm hevesinizi kursağınızda bıraktığım için ama gerçekler bunlar 😄
Ben direk soruyorum Emin ol😂😂
😄😄
Hangi kızla cinsellik yaşayacağımı #sanasormuyorum :D Şaka yapıyorum şaka bu kadarda değil.
Ne giyeceğimi #sanasormuyorum
Nereye gidip gitmeyeceğimi #sanasormuyorum
ERkeklerin zoruna gidip eksiliyorda keşke hemcinslerim bunu yapmasa
Bir bok yerken birilerine sormuyorsan başın belaya girdiğinde sormadığın kişilerden yardım istemeyeceksin
Helal 🤓
Kadin objelestirilemez.. erkegin sahiplenecegi kadar tutsak degildir #SanaSormuyorum
bir erkek olarak görüşün çok doğru
@Betül677 tesekkur ederim cinsiyetsiz bir akla ihtiyac elzemdir
Ne zaman ne yazacağımı ne zaman evleneceğimi neden nadıl biriyle aşk yaşayacağımı sana sormuyorum😋😋
Kahkaha atarak gülmeyi sana sormuyorum.
Esselâmunaleyküm.
İmam-ı Gazali hazretleri, İhya’da, Allah korkusundan ağlamanın faziletini anlatırken, (Az gülüp, çok ağlasınlar) mealindeki âyet-i kerimeyi bildirmektedir. Bir bayan okuyucu, imam-ı Gazali hazretlerini tenkit ediyor, (O âyet kâfirler için inmiştir. Müslümanın ağlaması doğru değildir) diyor. İmam-ı Gazali hazretleri o âyetin kim için indiğini bilmez mi? Demek ki Müslümanların da az gülüp çok ağlaması gerekiyor ki, o âyeti bildirmiştir. Âyeti en iyi anlayan Peygamber efendimiz, bu konuda şunları buyurmaktadır:
(Eğer Cennet ve Cehennemi görseydiniz, az güler çok ağlardınız.) [Müslim]
(Gülerek günah işleyen, ağlayarak Cehenneme gider.) [Ebu Nuaym]
(Çok gülmek kalbi öldürür ve müminin değerini düşürür.) [Tirmizi]
(Allahü teâlânın kendinden razı olup olmadığını bilmeden kahkaha ile gülene şaşılır.) [E. Nuaym]
Hayırlı Ramazanlar...
İnsanlar birey değillerdir..
ALLÂH imandan tat alabilelim diye. Kalbimize sevgiyi koymuş ve eşler yaratmıştır...
Hayatta herkes başına buyruk yaşasa? Sizce ne olurdu.. O hâlde imanın yarısı.. Tamamlanamazdı.
#Vesselâm
hangi saatte nerde ne yapacağımı #SanaSormuyorum
sormak zorunda deyilim sormak zorunda deyilsin ki sormakla zorlayamazsın sormakla zorlayamam ki sorduramazsın sorduramam sorduğumda sorma sorduğunda sormuyayım vs vs boşşş gider böyle zincirleme
Bu sefer izin istemiyorum farkındaysan müsade istiyorum.. az ötede oyna evladım.. sus cevap verme sana soran yok sana sormuyorum..😀
Her seyi istedihim gibi yaparimmmm
Anladikk sormuyoruzzzz
Soru sorarsanız altına yorum yaparım ama
Artistliginiz nereye kadar?
😊😊😊😊😊😁😈😁😂😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆
Boylesi duyarli olabilseydik hayat daha yasanilasi olurdu. Kendimi sorgulamami sagladiniz tesekkurler, supersiniz.
Sana sormuyorum diyip soruda fikrimizi sormak fkflfşf saçmalamada zirve
senin #SanaSormuyorum dediklerini soruyorlar, sana sormuyom git demiyorlar. Hey allam
@Seranad bunu bende biliyorum. Dediğimi anlamayan sensin.
ben gayet anlıyorum.. sen neyi eleştirdiğinin farkına varmamışsın onu ilettim sadece.
Istedigini yapcaksan yaparsin ama sonrada etrafina bir bak kim kalmis
Nerede ne giymem gerektiğini #SanaSormuyorum
Erkekler neden bu kadar bozulmuş ben onu anlamadım?
Herkese disslike atmışlar. 😂