Cinsiyetmi dediniz. hohohohohohho sizi gidi pisiler. Böyle pozitif ayırım diye diye her şeye el koyar oldunuz. Sizi gidi beleşçiler sizi. Beleş mezar bulsanız kaçırmazsınız. hadi ordan hadi ordannn.
@Zumrutasma kendi kendine saçmalayıp duruyorsun.. Sende bir kadınsın o sebeple tanıyorum. kadınlarda zorunlu askere gidecek ! Kahrolsun erkek düşmanları ! Anladın mı
Kadın şort giydi diye tekme atıldı, darp edildi bu sorun değil mi? Başı kapalı diye "çomar" dediler sözlü şiddete başvurdular. Peki ya bunlar sorun değil mi?
Güçlü kadınlar görmek istiyorum. Hem de her yerde. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
devlet şu ömür boyu nafakayı kaldırması lazım kabak tadı verdi iyice imzayı at ömür boyu nafaka kap işi ticarete döktüler iyice acil kalkması lazım ömür boyu nafaka
Hepsi Faso fiso evlenince mecbur soracaksınız. Geçin bu işleri sizin özgürlüğünüz evlenene kadar. Kusura bakmayın ama gerçekler bunlar. Hayat müşterek soracaksınız tabi eşinize hayatın düzeni bu.
mevzu o değil biliyorsun... eşinin senin bir takım şeylerine yasak getirmesi ve bir takım şeyleri de kendi iznine bağlaması hakkı var mıdır sana göre? (mantıklıysa uyarım cevabı kabul değil mantıklıysa herkes herkese uyar. o evin erkeğidir elbette ki sözü dinlenecek diyebilir misin diyemez misin?)
@cabukisim baba sözü, abi ve eş sözü mutlaka dinlenir aksi halde saygı olmaz. Seven kadın eşini dinler onun sözünden çıkmaz. sevmeyen habire isyan bayrağını çeker özenti vs. sadece son cümlene katılıyorum
@MaSksTeR şimdi mesela sevdiğin güvendiğin bir sevgilin olsa ve dese ki şimdi değilse de evlenince bana sormadan izin almadan yapamayacağın şeyler olacak, bazı yasaklar veya kurallar koyabilirim onlara da uymak zorunda olacaksın... ben de kendi yaşantımla ilgili pek çok şeyi sana soracağım çünkü sana değer veriyorum ama senin benden izin almak olmanla benim sana sormam farklı şeyler. Ben denden samimiyetle tavsiye isterim görüşünü mera ederim ama dediğimi yapmak zorunda değilim. Sense benim vereceğim son karara uymak zorunda olacaksın... bu sana uyar mı?
aşıksın adama ama senden 1 yaş küçük ve böyle diyor... yine de "tabi ki canım sen erkeksin son sözü sylemek tabi ki sana düşer; benim de itaatsizlik gibi bir seçeneğim olamaz" der misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
366Cevap
Dışarı çıkarken #SanaSormuyorum
Şimdi anlıyorum neden yalnız olduğumu bu kadar egoist varken #sanasormuyorum neden yalnız kaldık
Edepten ahlaktan bahsederken öğüt verirken #SanaSormuyorum
Sanane nerdeysem nerdeyim. #SanaSormuyorum Nerdesiniz KS nin güçlü erkekleri.
Yalnız kalmak benim tercihim. #SanaSormuyorum
Bizde size sormiyalim ozaman 😉 bence bu kızlara daha çok koyar.
şu kadınları aşağı gören zihniyet artık yok olup gitsin!
Pretentiousness diye bir tabir var.
Aha da bu tavır onun tam karşılığı.
Cinsiyetmi dediniz. hohohohohohho sizi gidi pisiler. Böyle pozitif ayırım diye diye her şeye el koyar oldunuz. Sizi gidi beleşçiler sizi. Beleş mezar bulsanız kaçırmazsınız. hadi ordan hadi ordannn.
Bir şeyi almak istediğinde paran var mı diye bana sormuyorsun 😂😂
Bana sormani zaten ben sana sormuyorum ne bu çaba anlamadim
Yarışmaya bayıldım 🚺💜
Bu olayı hiç anlamış değilim, şaç, makyaj, mini, dekolte giyip engellemedin diye hakaret ediliyorsa bu işte bir yanlışlık var arkadaş
Cinsiyet eşitliği diyorsanız her konuda eşit olalım ! Kadınlarda askere gitsin ! Ve iki dakika erkeksiz yaşayabilsinler hadi!
Cinsiyet eşitliği saçma katılıyorum
Hocam senin yaran var belli ki gocunuyorsun da herkesi bir tutamazsın. Tuttuğun için de ahmaksın ya zaten, o ayrı bir konu.
Sen kimsin ki beni bildiğini zannediyorsun?
@Zumrutasma kendi kendine saçmalayıp duruyorsun.. Sende bir kadınsın o sebeple tanıyorum. kadınlarda zorunlu askere gidecek ! Kahrolsun erkek düşmanları ! Anladın mı
@Yorgnmpatron teşekkür ederim. Keşke her hanımsizin gibi nazik ve anlayışlı olsa. Maalesef barbar ve medeniyetsiz kadınlar oldukça fazla !
feminist kokusu aliyorum burda tepkileriniz boyleyse aglamayin yaptiklarinizdan ne deyim.
1.5 senedir evdeyim ülke değişmiş 😑
Dekolte ve aşırı makyaja karşıyım
Ozgur olmak ve kararlarini kendin verebilmek gibisi yok gercekten. Kadinlarimiza kostek yerine destek olmaliyiz. Saygilar.
istediğimi giyiyorum #sanasormuyorum
Dekolte giyip sormuyorsan #kendinegörebirisinibulursun..
Kadınlara bekaret sormayın mesela böyle bir başlık ile pankart yapılabilir.
Tamam bana sormuyorsan bende sana gece dışarı çıkıp çıkmayacağımı sormuyorum
Ben ne dersem zaten görüşümü kaldıracaklar.
Ben de cinsiyetciliğe susuyorum
Özgürüm ben #sanasormuyorum 😉
Hep destek tam destek 🎇🎆🎈🎉🎊
8 martı dekolte giymek için kullanmak asıl kadın sorunlarını gözardı etmektir. Daha ciddi sorunları var kadınların.
Kadın şort giydi diye tekme atıldı, darp edildi bu sorun değil mi? Başı kapalı diye "çomar" dediler sözlü şiddete başvurdular. Peki ya bunlar sorun değil mi?
@bayansinirli06 bunlar sorun ama daha büyük sorunlar var. kadına şiddeti ön plana alablirdiniz paylaşımda belki bilerek yapmadınız ama öyle görünüyor
Fotoğraf paylaşamıyorum maalesef xper yetmiyor ama alırım hediyenizi @KızlarSoruyor
mükemmel bir etkinlik olmuş.. ama baya geç görmüşüm..
Kaç yaşında sevgilim olacağını #SanaSormuyorum
Tek basima daha mutluyum erkek ÇOCUĞUNA ihtiyaç yok
Bana sormayan bir kadının benim yanımda zaten olmaya hakkı yoktur kadın güçlüdür tamam eyvallah ama kadın haya sahibidir bilmem anlata bildim mi
Helal
Eyvallah kardeşim
kim bilir kimler var şimdi kalbinde #sanasormuyorum
s2mde değilsin. #hayatasoruyorum
Burada yazanların büyük çoğunun samimi olmadığını düşünürken #sanasormuyorum
Tabi bize sormayacaksiniz.. tıpkı evdeki eşyaları kocasından habersiz değiştirmek gibi 😂
Bu başlık çok güzel olmuş. çok zekice olmuş. kadınlar zeki olmaya devam edin :)
aptallara pabuç bırakmayın :)
Kirayı, faturaları, güzellik malzemenizin, çeşıt çeşit taytlarınızın parasını siz kazanıyorsaniz zaten sormaniza gerek yok
Bende size sormuyorum o vakit hadi herkes kendı yoluna 😳
Arada bir sormak da fayda var sanki ,😬😬
Klavye delikanlılığı yapmıyorum mesela KizlarSoruyor
#banasormuyorsan, sonuçlarına katlanırsın ne yapayım yani
Ne zaman kalkıp kalkmayacağını sana sormuyorum. Zaten oda bana sormuyor kafasına göre takılıyor :)
Gece kaçta sokağa çıkacağımı #sanasormuyorum
Kiminle eğlenip kiminle güldüğümü #SanaSormuyorum
eşitsizlik olmaması gereken ama olan birşey.
Herkes özgürlüğünü yaşayabilmeli.
Aynen bize sormayın, kendi kafanıza göre takılın. 😄
bende buraya yazarken sana sormuyorum
İnsanız sonuçta bir birimize laf sokmayalım kadınlar ğününüz kutlu olsun 💐🌷🌹🥀🌺🌾🌸
Stalk atmak için #sanasormuyorum
Sosyal medya kullanırken kiminle konuştuğumu #sanasormuyorum
Hangi tarzdan hoşlandığımi #sanasormuyorum
Akıl akıldan üstündür atasözünü buradan saygı ile selâmlıyorum.
Bu soylediklerinixi bize değil sapiklara tacizcilrre anlatin. Sonucta onlar yuzunden m
Böyle gereksiz tartışmalara girmek istemem çünkü
Boş
Güçlü kadınlar görmek istiyorum. Hem de her yerde. :)
devlet şu ömür boyu nafakayı kaldırması lazım kabak tadı verdi iyice imzayı at ömür boyu nafaka kap işi ticarete döktüler iyice acil kalkması lazım ömür boyu nafaka
Hepsi Faso fiso evlenince mecbur soracaksınız. Geçin bu işleri sizin özgürlüğünüz evlenene kadar. Kusura bakmayın ama gerçekler bunlar. Hayat müşterek soracaksınız tabi eşinize hayatın düzeni bu.
Benim için pek problem değil ya🤗sorarım bazen
Her zaman mantıklı ve dürüst düşünen Can arkadaşım, Var ol.
@roynima teşekkürler 💕
mevzu o değil biliyorsun... eşinin senin bir takım şeylerine yasak getirmesi ve bir takım şeyleri de kendi iznine bağlaması hakkı var mıdır sana göre? (mantıklıysa uyarım cevabı kabul değil mantıklıysa herkes herkese uyar. o evin erkeğidir elbette ki sözü dinlenecek diyebilir misin diyemez misin?)
@cabukisim baba sözü, abi ve eş sözü mutlaka dinlenir aksi halde saygı olmaz. Seven kadın eşini dinler onun sözünden çıkmaz. sevmeyen habire isyan bayrağını çeker özenti vs. sadece son cümlene katılıyorum
ben bir şey demedim ki sadece son cümleme katılıyorsun... sadece sordum... neye katılmadığını merak ettim şimdi
@MaSksTeR
şimdi mesela sevdiğin güvendiğin bir sevgilin olsa ve dese ki şimdi değilse de evlenince bana sormadan izin almadan yapamayacağın şeyler olacak, bazı yasaklar veya kurallar koyabilirim onlara da uymak zorunda olacaksın... ben de kendi yaşantımla ilgili pek çok şeyi sana soracağım çünkü sana değer veriyorum ama senin benden izin almak olmanla benim sana sormam farklı şeyler. Ben denden samimiyetle tavsiye isterim görüşünü mera ederim ama dediğimi yapmak zorunda değilim. Sense benim vereceğim son karara uymak zorunda olacaksın... bu sana uyar mı?
@cabukisim tam. bana göre 🤗😻
aşıksın adama ama senden 1 yaş küçük ve böyle diyor... yine de "tabi ki canım sen erkeksin son sözü sylemek tabi ki sana düşer; benim de itaatsizlik gibi bir seçeneğim olamaz" der misin?
İnstagramda kadın kullanıcıları takip ederken ve foto beğenirken #SanaSormuyorum
Kankalarımla akşam çıkarken #SanaSormuyorum
Karım değilsin sorma zaten gaza gelip çıplak gezmek senin elinde
Soracaksın burası İslam ülkesi taşlarlar haaa not ateistim
Burası müslüman bir ülke değil 😁
Kiminle arkadaşlık kuracağımı #SanaSormuyorum
Nasıl davranmam gerektiğini #SanaSormuyorum