Ben de kimseye sormuyorum 😂 şaka bir yana gerçekten bazı şeyler kimseyi ilgilendirmez bunlr özeldir bir kısmı evlendiği kişiyi ilgilendirir evlilik fazla özelidir ama bazıları onu bile ilgilendirmez.
yok o zaman da kendi ayaklarımın üzerinde dururum diyip almaman gerekir bence gayet yerinde, çünkü bir çok feminik güçlü kadın diyip nafakayı hak görüyor ;)
Atarlı giderli konuşup kendini bağımsız ilan ettiğini sanan sonra zengin ya da fırlama tiplerle yatıp kalkan burda millete hava yapan kizlari eleştirirken sanasormuyorum 😤😤😤
Keşke düğün masraflarına gelince askerliğe gelince sporda kadın erkek ayrımına gelince iş ve ceza hukuklarındaki kadın ayrımcılığına gelincede femist olsalar bu kezbanlar
Tamam artık kadınlar günü ya feministler işbaşı yapmış. KADINLARI GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN FEMİNİST OLMAYAN VE KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN KADINLARIN GÜNÜ BU GÜN
Hobi olarak sorup kendi bildiğimi okurum burnumun dikine kadar yolum var asdf
9
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
#SanaSormuyorum hastaglere inanmak büyüye sihre inanmaya benzer. Ben gerçek hayata bakarım. Gerçek hayatta bana bunu diyebilecek kadın henüz doğmadı. Çünkü ağızlarından öyle bir şey çıktığı anda kendilerini kapının önünde bulacaklarını biliyorlar ;)
Çok güzel emeğinize sağlık kızlar da Bazı kızlarin yorumlarina bakıyorum yorum yazarken bile Trip atarcasina cevap vermiş karsinda erkek arkadaşın yok sakin ol xx hanımefendi 😁😀 #hayatkadinlarlagüzel #özgürlük#sizin#hakkiniz 😉😋😆
Hayat senin hayatın kimse kimseye karışmaz özelin olmadığı müddetce dekolte giy ama aşırısı olmasın makyaj yap ama boya küpü olmasın akşam nerede olduğunu bileyim başına birşey geldiğinde müdahale etmesini bileyim alkolmu alıyorsun al ama sana sahip cıkanın yanında al hayat her zaman müşterektir ben halı saha macına giderken söylüyorsam sende herşeyi söylemelisin #hayatmüşterek#vesenyinedebanasor Ama #kadınlar iyiki var başımızın tacıdır taç önemlidir kıymeti bilinmelidir :-)
Cinsiyet eşitsizliğine karşı haykırmak istediğimiz bir mesajımız var yazmışsınız ama 'SİZ EŞİTSİZLİK YAPMIŞSINIZ' . O 100 tl değerindeki özülde erkeklerde olmalıydı. Eşitlik cinsiyetemi bakmalı sence?
Kadınların annelerin yeri ayrı , Erkeklerin babaların yeri ayrıdır. Cahillikten uzak durmak, insancıl olmak gerekirken hala tabularla boğuşup tuhaf sloganlar atıyorsunuz.. Arkadaşım 8 Mart'ta güçlü bir birey olduğunu açılıp saçılarak degil sarsılmaz iradenle gösterirsin. Hayat şartlarında eşitlik isteyen bunun arkasında duran hanımlarımızın arkasındayım 👍 Ama açılıp saçılanların arkasında değilim maalesef boş işler..
sen sorma o sormasın kimse sormasın herkes başına buyruk yaşasın sonra da kafası estiği yere gitsin aman ne güzel
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sana sormuyorum ne kadar sert bir üslup. Kadınlarımız bari kendine yakışan tepkiler verseler.. Evet haklılar ama bu tepki ne kadınlara yakışır, ne de bu ülkeye işler kardeşim. Temele inmek gerek. İlkokul sıralarına gidin çocuklara güzel güzel anlatın topluma seslenmek istediğiniz konuları. Hem kücükleri algılayacağı en güzel yaşta bilgilendirin, hem de büyükler görüp utansın mesela. Neyse banane. Sana söylemiyorum diyip gidim.
İstişarenin ve birilerinden fikir almanın ne kadar önemli ve hayatımızda ne kadar büyük yeri olduğunu inkar edemezken, sormuyorum deyip de işin içinden çıkacağını sanmak da iyiymiş yalnız 😊!!!
Madem bize sormuyorsunuz neden #sanasormuyorum deyip bize atıfta bulunuyorsunuz. Hepimiz madem aynı b. kuz neden bu cinseyetcilik düşmanlığı size birşey diyen mi oldu ula kezbanlar? #reup
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
366Cevap
Size sormuyorum sizene
Ne oldu erkekler dislayk atıyo hayırdır ulaa?
@sonhatıra boşver knk işlerine gelmiyor hahahha
Aynen 😂ahahahah @Gözistan
Nerde oturup kalkacağımı, nerede konuşacağımı #sanasormuyorum
Ben de kimseye sormuyorum 😂 şaka bir yana gerçekten bazı şeyler kimseyi ilgilendirmez bunlr özeldir bir kısmı evlendiği kişiyi ilgilendirir evlilik fazla özelidir ama bazıları onu bile ilgilendirmez.
Ne zaman evleneceğimi, #SanaSormuyorum
Biz ozgur hur ve gucluyuz fikirlerinizle biz kizlari boğamassinizz
Harçlığını babanmı veriyor annenmi?
Kendi ayaklarımın üzerinde nasıl duracağımı #SanaSormuyorum
eğer evlenip boşanırsan bu sebepten dolayı nafaka talep etmiyorum da dersin insallah ;)
@Rodeocu10 Şimdi bununla naaalaka yani saçmalamadın mı biraz :)
yok o zaman da kendi ayaklarımın üzerinde dururum diyip almaman gerekir bence gayet yerinde, çünkü bir çok feminik güçlü kadın diyip nafakayı hak görüyor ;)
Atarlı giderli konuşup kendini bağımsız ilan ettiğini sanan sonra zengin ya da fırlama tiplerle yatıp kalkan burda millete hava yapan kizlari eleştirirken sanasormuyorum 😤😤😤
Ahahahah bazı kızlara koymuş 🤣
Ne giyeceğime ben karar veririm #sanasormuyorum
eksilere bak 😂😂
Bana gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz :)
Özelden sordum doktor :)
Keşke düğün masraflarına gelince askerliğe gelince sporda kadın erkek ayrımına gelince iş ve ceza hukuklarındaki kadın ayrımcılığına gelincede femist olsalar bu kezbanlar
Valla kimse kusura bakmasında eşim/sevgilim/partnerim bir çok şeyi bana sormak zorunda!
erkeklerde sormuyor ama niye böyle giyinir erkek itici derler niye tavır takınır erkek itici derler demi
erkeklere karışan kızları bu sitede sana gösterebilirim istersen KizlarSoruyor
Mini etek giyip giymeyeceği #SanaSormuyorum
Buna inanamıyorum
Baban kardeşin sevgilin ne diyor buna acaba
@uncas71 ALLÂH sonumuzu hayretsin kardeşim.
Ama üzüldüğüm şey, insanların yanlış anlaması ve bazı ahlaksız durumlari hoşgörmesi
Babam yok. Abimde izin vermiyo zaten. Biz doğuluyuz
ALLÂH rahmet etsin. Ve sabır versin inşaAllah.
Ama mini etek giymek ahlâkî degerlerimize aykırı.
Ben de doğuluyum ve İslâm ahlâkını seviyorum.
Peki :)
Nasıl kahkaha atmam gerektiğini #sanasormuyorum
Canım ne isterse yaparım, karışabileceğini sanan bok yemiş
Yapmak isteyip de yapamadıkları ne var çok merak ediyorum
Tamam artık kadınlar günü ya feministler işbaşı yapmış. KADINLARI GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN FEMİNİST OLMAYAN VE KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN KADINLARIN GÜNÜ BU GÜN
Kredi kartı isterken soruyorsunuz ama limiti ne kadar diye. Erkeklere kendinizi tatile götürdüğünüz günleri saymıyorum bile ;)
ne giyip giymeyeceğimi #SanaSormuyorum
Etegımin boyu dekoltem gezıp tozmam gorusecegım ınsanlar hayatımdakı erkekten daha onemli degildir. Sormama gerek olmaz sevdıgım ınsanın neyı sevıp sevmeyecegını zaten bılırım. Mutluluk ıkı kısılıktır.
Helal 🤗
Ne trol yapacağımı #SanaSormuyorum
Sjdjsjdj
Hangi işte calisacagimi #sana sormuyorum
Hobi olarak sorup kendi bildiğimi okurum burnumun dikine kadar yolum var asdf
#SanaSormuyorum hastaglere inanmak büyüye sihre inanmaya benzer. Ben gerçek hayata bakarım. Gerçek hayatta bana bunu diyebilecek kadın henüz doğmadı. Çünkü ağızlarından öyle bir şey çıktığı anda kendilerini kapının önünde bulacaklarını biliyorlar ;)
Kafınım ve kadınlığımla gurur duyuyorum!
Allah a hesap vermekten korkmuyorum sana mı hesap vericem postu.
Çok güzel emeğinize sağlık kızlar da
Bazı kızlarin yorumlarina bakıyorum yorum yazarken bile Trip atarcasina cevap vermiş karsinda erkek arkadaşın yok sakin ol xx hanımefendi 😁😀 #hayatkadinlarlagüzel
#özgürlük#sizin#hakkiniz 😉😋😆
#sanasormuyorum cinsiyet eşitsizliğinin değil toplumsal cinsiyet özgürlüğünün mesajı olur. Mantıken hata var🙄
Babaaaa
Yediğim dislike kesinlikle feminaziden gelme
Güçlü kadınlar konuşuyorsa ses etmeden uzaklaşmak gerek. Engel olmayalım.
"Boner" olup olmamayı sana sormuyorum.
www.cosmopolitan.com/.../
Dikkat! Yüksek dozda ironi içerir! (Anlamayanların çoğunlukta olduğunu fark edince ben.)
Sadece 2 adet dişiye hediye verirken bile cinsiyet eşitsizliği yapıyorsunuz :d komiksiniz
Sormuyorum dedikleri her şeyi burada soruyorlar o ne olacak?
#Sanasormuyorum
bu benim hayatım ve napıcağıma karışamazsın yargılayamazsın müdahale edemezsinn !!
Sadece 8 Mart'ta gücümüz aklımıza gelip bu yönde paylaşım yapıyorsak üzücü...
İnsanın insan olduğu her gün bize 8 Mart olsa daha iyi olurdu.
Sevgilimin evine gidip makarna yapabilir miyim diye #SanaSormuyorum der muhtemelen.
Okey oynarken dışarıya döneceğimi #SanaSormuyorum
Eksiciler yuh be yuh :) ne var yani şu yorumumda yahu !
Hahahahaha reiz iyidi bu
@Kravtaka_- eyvallah reis :)
Bu tarz bir farkındalık erkekleri ayrıştırmıyor mu acaba? Çünkü kadından erkeklere yönelik olumsuz ve genelleyici söylemler var.
bireyciliğe hayır. cinsiyetlerin ayrıştırılmasına karşıyım. neden bir bütün olarak var olamıyoruz.
Iste bu humanist olmak lazim cinsiyetciligin oldugu yerde esitlik olmaz
Bu da benden tüm kadınlara gelsin
Eksileyenler ben kötü bir amaçla paylaşmasdin özgür iradesi olan kadını temsilen paylaştım. Ne kadar cahilsiniz 😀
Kadın gibi kadınlara selam✋
nerede ne yapacağımı #SanaSormuyorum ve sormam
Hayat senin hayatın kimse kimseye karışmaz özelin olmadığı müddetce dekolte giy ama aşırısı olmasın makyaj yap ama boya küpü olmasın akşam nerede olduğunu bileyim başına birşey geldiğinde müdahale etmesini bileyim alkolmu alıyorsun al ama sana sahip cıkanın yanında al hayat her zaman müşterektir ben halı saha macına giderken söylüyorsam sende herşeyi söylemelisin #hayatmüşterek #vesenyinedebanasor Ama #kadınlar iyiki var başımızın tacıdır taç önemlidir kıymeti bilinmelidir :-)
mesleğimi yaparken #SanaSormuyorum
8 Mart kadınlar gününüz kutlu olsun dünyayı kadınlar yönetsin
Cinsiyet eşitsizliğine karşı haykırmak istediğimiz bir mesajımız var yazmışsınız ama 'SİZ EŞİTSİZLİK YAPMIŞSINIZ' . O 100 tl değerindeki özülde erkeklerde olmalıydı. Eşitlik cinsiyetemi bakmalı sence?
#SanaSormuyorum
Nasıl giyineceğimi #sanasormuyorum
Cinsel yonelimimi #SanaSormuyorum
Kadınların annelerin yeri ayrı , Erkeklerin babaların yeri ayrıdır. Cahillikten uzak durmak, insancıl olmak gerekirken hala tabularla boğuşup tuhaf sloganlar atıyorsunuz..
Arkadaşım 8 Mart'ta güçlü bir birey olduğunu açılıp saçılarak degil sarsılmaz iradenle gösterirsin.
Hayat şartlarında eşitlik isteyen bunun arkasında duran hanımlarımızın arkasındayım 👍
Ama açılıp saçılanların arkasında değilim maalesef boş işler..
En çok eksiyi benim görüşüm alsın elinizi korkak alıştırmayın 😂😂 Karakterli hanımların arkasında olacağım destekleyecegim yani #SanaSormuyorum !!
Nerde ne zaman bulunacağımı #sanasormuyorum
Sormuyorsak niye böyle insanların gözüne gözüne sokarmış gibi 'sana sormuyorum' diyoruz?
Bugün trend bu çünkü.
Yarın herkes kocişinin prensesi, sevgilisinin söz dinleyen ponçiği olacak 😂
Doğru :D Feminist bir trend
😊👍
sen sorma
o sormasın
kimse sormasın
herkes başına buyruk yaşasın
sonra da kafası estiği yere gitsin
aman ne güzel
Sana sormuyorum ne kadar sert bir üslup. Kadınlarımız bari kendine yakışan tepkiler verseler.. Evet haklılar ama bu tepki ne kadınlara yakışır, ne de bu ülkeye işler kardeşim. Temele inmek gerek. İlkokul sıralarına gidin çocuklara güzel güzel anlatın topluma seslenmek istediğiniz konuları. Hem kücükleri algılayacağı en güzel yaşta bilgilendirin, hem de büyükler görüp utansın mesela. Neyse banane. Sana söylemiyorum diyip gidim.
nerde nasıl davranacağımı #sanasormuyorum!
Pembe hesaba bürünmüş mavi bereli 😂
İstişarenin ve birilerinden fikir almanın ne kadar önemli ve hayatımızda ne kadar büyük yeri olduğunu inkar edemezken, sormuyorum deyip de işin içinden çıkacağını sanmak da iyiymiş yalnız 😊!!!
Madem bize sormuyorsunuz neden #sanasormuyorum deyip bize atıfta bulunuyorsunuz. Hepimiz madem aynı b. kuz neden bu cinseyetcilik düşmanlığı size birşey diyen mi oldu ula kezbanlar? #reup
Erkeklerin içinde çalışıp çalışmayacağımı #sanasormuyorum
Kanunlara baktığımız zaman kesinlikle var bu cinsiyet eşitsizliği kadınlar daima yukarıda tutuluyor ama erkek haklı da olsa. Kanunlar kadınlardan yana
Vay be bir kadının böyle düşünmesini görmek beni şaşırttı açıkcası
Valla güneşin alnında çarşaf giyerken de, kışın ortasında şort giyerken de kimse size sormuyor bu kadını erkeği için de geçerli
Herkesın görüşü yasam tarzı kendine saygı duymak gerekir
tangamı giyerken popomu açarken kaç çocuk yapacağımı eve kaçta gireceğimi kahkaha atıp atmayacağımı adonisimi ve geniş omuzlarımı #sanasormuyorum
Ne zaman senden vazgeçeceğimi
#SanaSormuyorum