NE GİYECEĞİNİ NEREDE NE ZAMAN NE YAPACAĞINI SAÇINI NE RENK YAPACAĞINI SAAT KAÇTA DIŞARIDA OLACAĞINI SEVGİLİN VAR MI YOK MU UZUN ETEK KISA ETEK #BanaSorma
Sevgili karşı cinsim biz erkekler sahiplenmeyi severiz eğer evleneceksek bu tarz şeyleri danışarak yapmanı isteriz.
bu tur sloganlarla iki tarafida kiskirtmaktan baska bisey yapmiyorsunuz ben bu kavgayi bir cumleyle bitireyim isterseniz herkes birbirine saygili olsun gerektiginde mutevazi bir sekilde elestirsin bu kadar basit
#Sanasormuyorum dediğimiz her şeyin hesabını karşı tarafa soruyorsunuz. Kadınları canavara dönüştüren bu sistem neyi amaçlıyor?
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Onu sorma, bunu sorma, ee nasıl olacak, amaç ne yani? Hayatta hiçbişey başıboş bırakılmamışken neyin isyanı bu? Ya da neye baş kaldırı duyma gereği? Zaten kadınları hiçbir alanda kısıtlama gibi bir durum yok ki, bazen işi kadın erkek savaşı boyutuna getirmekten öte bişey diil bu
#sana sormuyorum KAÇ ÇOCUK YAPACAĞIMI. Bırakın eşler karar versin buna. Maddi manevi güce bakar böyle şeyler, onun bunun lafına değil. (Xper1 olduğum için fotoğraf gelmedi paylaşmak istersenizinstagramdan mesajla yolladım )
İyi tamam dekolte giymeniize kimse karışmıyor karısmasın eyvallah da, kimse karısmayınca dekolte giymek zorunda mısınız? Yani otokontrolünüz yok mu hiç? Hür olunca soyunmak zorunda mısınız? Mesrla bana kimse karışmasa dal daşak mı gezeceğim?
Cok teşekkür ederim desteğin için.. özgürlük demek ki bunlara göre kontrolden çıkmak demek oluyor.. az önce bunu soru olarak sordum sitede... hangi dekolteli admin kaldırdıysa, alakasız cinsel paylaşım diyerek kaldırdı.. oysa buraya yazdıgımın aynısını yazdım.. ilk cümleyi de soru olarak başlığa koydum
Ben bazen fikrini bazen de nezaketen sakıncası var mı diye #SORUYORUM ve hayatimdaki insanin da ayni samimiyet ve inceligi gostermesini tercih ediyorum.
Arkadaşlar zaten kendi hayatınız yaşayın istediğiniz kadar ancak. Bizim amacımız dışarıdaki ırz düşmanlarından sizi korumaktı yinede siz bilirsiniz. Şerefsizin teki çıkıp tecavğz edince bütün erkeklere suç atmayın o zaman
keşke sen de senin ahlak düşüncenle başkasının ahlak düşüncesinin farklı olabileceğini kavrayabilsen. kardeşim açık giyinmenin kötü olduğunu düşünüyorsan giyinme kimse başına silah dayamadı. ama açık giyinenin de giyimine edepsizlik gibi çirkin bir yaftayı yapıştıramazsın
@FearlessSoldier ben giymem. Başkaları da aşırı açık gitmemeli. Yazlık yerde ne giymek istiyorsan giy ama cahil abazaların olduğu yerde giyersen sen de suçlu sayılırsın bir nevi malzeme vermek gibi. Zaten açık birisine bakıp laf atan direk hapis boylamalı. Edepsizlik yapmayın saygılı üsluplu edepli giyinelim litfen
biliyor musun senin görüşünü kimse umursamıyo çünkü özgürüz. açık giyinmek mi edepsizlik yoksa ahlak adı altında her b*ku yemek mi bir düşün bakalım. ille beni konuşturup gerçek yüzünüzü ortaya çıkarttıracaksınızz
Yok kardeş yok, bunlar elbise giymesin adına da özgürlük desin biz de nefsi veya hayvani yapımızı sürekli bastıralım sürekli biz dikkat edelim sürekli biz sürekli biz. Bunlar da özgürlük diye diye bklarını yediler
Al benden de o kadar kardeşim ya madem bakılmasından rahatsız oluyorsun madem seni taciz etmelerinden rahatsız oluyorsun, ne diye daha çok açılıp daha çok tahrik edip daha çok göz önüne atıyorsun kendini? Neyi değiştireceksin eğitim ile insanların nefsi duygularını bastırabilecek misiniz yani neyin yükselişi bu? Sanki bunlar böyle yapınca erkekler tahrik olmuyor veya bakmaktan vazgeçiyor. İnsanın zihniyetini ve vicdanını eğitimle şekillendiremezsiniz.
Abi onlara gore bu ozgurluk ama anlamiyorlar ishte bu shoyle bir shey kaza gechirmek istemiyorsan arabayi hiz limiti ile surersin sagina soluna bakarskn dikkat edersin yoldan gecherken falan kiyafettede ayni bir sheyin olmasini istemiyorsan olmamasi ichin ugrashicaksin ugrashmayipta masumu oynayamazsin
@sultann3363 oturup adamı yemicem yasak iliski de yaşamıyorum evde yatakta Esin’le ne yaptığını herkes biliyor zaten ya da sokak ortasında adamın kucağına oturmuyoruz dudadagina busr kondurursun yersin demedim ayrıca sanada sormuyorum
Bencillik yapıp rahatsız etmeyin kardeşim bizleri. Ben ve bir çok insan yalnız. Gidin kendi mekaninizda ne yaparsanız yapın. Bu aç parasız pulsuz birinin ağzının yanında yemek yemeye benzer.
Ya pardon da şimdi ben bu düzeni anlayamıyorum ben erkek arkadaşımla el ele turuşurken bile millet gözünü dikmiş saçma bakışlar atıyor sanki başka birşey yapıyormuşuz gibi.. Bu insanlara ciddi anlamda gıcık oluyorum tabiki ama sokak ortasında öpüşmek pek doğru bir davranış değil. Neden mi? 1. KOCANLA SENİN ARANDA OLAN ÖZEL BİRŞEYİ NEDEN ORTAYA DÖKESİN Kİ? Bu öpüşmek bile olsa özeldir mahremin sayılır... 2. Si ise ben ve diğer insanlar kimsenin mahremini görmek zorunda değiliz. Şimdi bakma o zaman diyiceksin ama ben zaten fark edince bakmamak için mücadele veriyorum yanlışlıkla bakıcam diye bu sefer bizim özgürlüğümüz kısıtlanıyor... 3 Etrafta çocuklar oluyor ve bu ahlaki uygun değil...
Bunun erkek veya kadın eşitliliği ile hiç bir alakası yok, bu tamamen Toplumsal ahlakı ve toplumsal kültürün bozulmasına yol açar, kadın erkek eşitsizliğini doğuran sebeplerden bjr tanesidir. @sultann3363 de dediği gibi siz konuyu çok yanlış anlamissiniz
@SEBEBİneydiKiiiiii bence siz Baştan asagi iyice yorumları okuyun ondan sonra o kocaman harflerle yazdığın cümleyi tekrar düzelterek yaz ! Önce oku oku
Birincisi o büyük harfleri yanlışlıkla bastım sonra da düzeltmeye üşendim soru işaretini de koyunca yazı normale döndü. İkincisi de yorumlara değil sizin yazdığınıza bakarım en baştakine. Dışarıda yanak neyse ama dudaktan öpmek en masum haliyle bile yanlış... Bana gelip de benim demin örnek verdiğim gibi birşey deseydiniz emin olun hak verirdim ama bazen hakikaten bazıları dozu aşıyor sarılmak anormal değil el ele tutuşmak yanaktan öpmek de tamam ama bu kadar. Bak sen bunu dışarıda yapsan sadece öpsen bile sana tepki gösteriyorlar. Sana basit bir örnek veriyim bir kere sadece biz konuşurken ben duvara yaslandım sevgilim de önümde duruyor o telefonla konuşuyordu bende ona bakıyorum sonra rimel mi akmıştı ne parmağıyla sildi iki üç tane beyinsiz oha oha diyor sanarsın orada... yapıyoruz. Buna bu tepkiyi veren zihniyet ona nasıl bir tepki verir aklım almıyor bile
Etek falan beni alakadar etmezde yolda karşıdan gelirken egonuzu bir kenarı bırakında bir adım yana kaçılın. Ben kaçıldıkça inadına üzerime gelenler varda.
şuradaki yazılan yazılara baktımda hepsi birbirinden boş yahu gece kaçta gelirsem sana sormuyorum demiş gece geç saatte eve girersen ya kocana ya da babana hesap verirsin mesela sevgilisini öperken sana sormuyorum diyor (aman babana ya da abine yakalanma ) cinsellik konuşulsa ayıplarsınız değilmi mesela eteğimin boyunu sana sormuyorum diyor kendini bilen bir baba veya koca izin verirmi bir düşünün ya ondan sonrada erkek bakınca sapık ama bayan mini etek giyince suçlu değil sorduğun zamanda müslümanım derler ya sen o mini eteği giyince dışarada sevgilinle öpüşünce sana veya size bakanların günahını üzerine alıyosun ben dahada birşey demek istemiyorum sadece illaki kadına şiddete bende karşıyım ama sizlerin bu şekilde yazmaları ve düşünmeleri bana göre saçma
burada yazarken zaten karışıyo demezsiniz ama evde karışır ya geçin bu sana sormuyorum saçmalığını sonuçta sen eteğin boyunu yazmışsın sen bu mini eteği giydiğinizde bir erkek baktığında sapık dersiniz o zaman o erkekte size bakarken sizemi soracak bak bakalım kuran kitabında ne yazıyor o sana bakan kişinin günahınıda sen üzerine alıyorsun bunları bir kenara bırakın böyle saçmalıklarla uğraşacağınıza daha iyi şeyler yapın
Çok isteyen yapar bu başka bir mevzu ama kadınları makyaja, istediği gibi giyinmeye (öncelikle açık seçiki anımsatıyor) özendirmek de hoş değil. Örneğin buna izarlı olmak da dahil mi? Hiç zannetmiyorum. Ayrıca evli olanlar için erkek kadından, kadın erkekten sorumludur. Elbette öncelikle herkes kendinden sorumlu ama boşlayamazsın. Boşlarsan boş oluverirsin. Sapla samanı karıştırmamak gerek. İnsanları yanlış yönlendirmemek gerek. Zaten çoğumuz cahil ve gittikçe daha da cahilleşiyoruz.
Çok güldüm buna ben. Özgür kadından bahsediliyor yukarıda, altta ise hala ait olduğum yer diye bağıran bir kadın. Politika ayrı, istediğine oy ver, istediğini sev, kim ne ditebilir buna. Fakat ya soruyu anlamamışsın ya da cinsiyetinin farkında değilsin henüz. Olsun, zamanla bu bilinç düzeyi de belki senin dimağında iktidar olur.
@esrakaya hazımsızlar hemen nasıl da eksilemişler bunu yaparak kendi çelişkilerini ortaya koyuyorlar.. muhafazakar olma da ne olursan ol bunlar için emin ol her türlü sapkınlığa karşı sonsuz hoşgörü ve saygıları vardır yeter ki ahlaklı olma..
@ahmets61 Ne kadar çok saptırmışsınız konuyu, @maskulinizma gayet iyi yere değinmiş, açıkça söylemiş neyin tutarsız olduğunu. Siz ise saptırmalarla haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Sizin gayeniz tutarlılık değil, haklılık.
Muhafazakarlık ile siyasal İslam savunuculuğu farklı şeylerdir sayın Ahmet Bey. Bir konu hakkında bilginiz yetersizse lütfen yorum yapmayınız. İyi forumlar.
Sayın cmync34 bey sizin kafadaki insanlara hakikati anlatmak suya yazı yazmaktan farksız olduğu için fazla uğraşmiycam zaten hanfendiye söylemiştim ben
@cmync34 Burada en abuk en sıradışı yorumları yapıp #sanasormuyorum diyenlere kimse "soruyu anlamamışsın, cinsiyetinin farkında değilsin, bilinç düzeyi de belki senin dimağında iktidar olur." diye saldırmamış. Erdoğan ismini duyunca mı geldi bunlar aklınıza? @esrakaya buraya yorumunu bırakmış ve#sanasormuyorum demiş. Burası özgür bir platform ve herkes düşüncesini istediği gibi yazmış. Birşeyleri anlamayan varsa o da sizsiniz. Saygı duyacaksınız. Size ne? SİZE NE?
@Nihâl_Deniz (Cinsiyet eşitsizliğine karşı haykırmak istediğimiz bir mesajımız var; #SanaSormuyorum!) başlığı altında yazılan bu yazıya karşı tepkimi koydum. kime saygı duymam gerekiyor anlamadım. "Politika ayrı, istediğine oy ver, istediğini sev, kim ne ditebilir buna." Bak bu şekilde yazmışım aynen. Okuman saldırman kadar kuvvetli değil sanırım. Erdoğan adını duyunca değil, yanlış yerde yanlış bir şey yazıldı diye o satırları yazdım. Kimi sevdiğiniz beni ilgilendirmiyor. Güçlü kadın ile oy verip sevmenin ne alakası var. Bu kadınsal bir durum değil, bir erkekte bunu yazabilir, ama burada olmaz, bu konuda olmaz. Kadınların elinden seçme ve seçilme hakkı alınmak üzere olsa, buraya çıkıp "oyumu vereceğim, sanasormuyorum" yaz, güçlü ol, dik dur, fakat bu ne alaka. Bu kadar partizanlık gözü karartır. Burada buna benzer abuk sabuk şeyler (konu dışı yani) görürsem, onlara da aynı şekilde yazarım. Yani chp'ye oy vereceğim diyen birisine de yaklaşımım aynı olurdu. Benim şahıslarla değil, yanlış düşüncelerle aram bozuk. Saygılar
Ayrıca evet oy vermekle çok alakası var Benim eşim Ak Parti'li değil ama ben Ak Parti'liyim ve oyumu verirken ona sormuyorum. Kadın erkek baskısıyla oy vermediğini ifade edebilir. Ötede oynayın.
@Nihâl_Deniz ne kadar bozuk bir üslubun var. Ayip. Ötede oynayın filan nedir. Aile kurmuşsun, olgunluğun olmalı, yazılarina da yansısın bu is. Biz yukaridaku arkadastan bahsediyorduk, siz kendi haneniz icinden örnek verdiniz. Esiniz baska partili olabilir, buna da demokrasi diyoruz. Aman neyse, bana ne
@ahmets61 Siz çok olgun olduğunuz için mi Esra Kaya'ya tahammülsüzlük gösterdiniz. Erdoğan ismini duyunca koşa koşa gelip "Hahahah, bu neymiş ya zırva resmen" diye boşaltım yaptınız? Edebi adabı sizler öğretmeyin bize bir zahmet. Ötede oynayın.
Bir kadın bir erkeğe sormadan istedigi kişiye oy verebileceğini yazamayacak diye bir kural mı var burada? İlle burada istediğim gibi soyunurum, istediğimle birlikte olurum, istediğim saatte eve gelirim diye yazma kuralı mı var? Size ne? Size ne yaaahuuu? Ayıp yaaaa
İyi güzel de bu şekilde olunca eşitlik yerine kadınlar Gaza gelip balonun yükseldiği gibi bir yerleri havaya kalkıyor ve üstünlük kurmaya çalışıyor ben üstünlük kırdırmam kimseye kuran çabasına girmeye çalışan kim olursa Osmanlı tokatini indiririm. Kadın erkek eşit kimse üstünlük kurmaya çalışmasın bunu reklam da yapmasın
Helâl be kardeş 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😉
Eksileyenler kadın olmanin edebini adabını zerafetini kavrayamamıs, kisiliksizliklerini cinsiyeti on olana cikararak ortmeye calisan zavallilardir. İste o yuzden onlara insan sıfatlarından daha cok kadin sıfatları on plana çıkarılarak muamele edilir. Fakat kadin gibi kadin olan esitligi bilen ve savunan esitlik denen seyin erkekten ustun olmak anlamina gelmedigini bilen toplumun ogreticisi ve yetistiricisi oldugunu bilenlere de kadinliklarindan ziyade insan sıfatı on plana çıkarılarak bakilir. Ki bunlar mukemmel es mukemmel anne mukemmel dost mukemmel abla mukemmel teyze mukemmel hala mukemmel buyukanne olurlar. Bunlarin disindakilar ancak zevk tatmin etmek icin kullanilan bir araçtir. Cunku kendileri böyle olmayi ister ve cabalarlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
366Cevap
Nerede nasıl davranacağımı #sanasormuyorum
Heryerdesin abla
@_кαğαи hahaha sen de öyle kardeşim
@_кαğαи abla deme lazım olur 🤣
@Obsesifpsikolog hey heeey sözlerine dikkat et bas git boş yapma
Aynen öyle kaybol @Obsesifpsikolog
@_кαğαи büyüyünce anlarsın evlat. Sana ne büyük tavsiye verdiğimi
@Obsesifpsikolog siz de 32 yaşına gelmişsiniz ama büyülük nedir öğrenememişsiniz. Geçmiş olsun.
Sen doğru yoldasın kagan. Büyüyünce abazalar gibi her önüne gelene asılan karaktersizlerden olma sakın.
NE GİYECEĞİNİ
NEREDE NE ZAMAN NE YAPACAĞINI
SAÇINI NE RENK YAPACAĞINI
SAAT KAÇTA DIŞARIDA OLACAĞINI
SEVGİLİN VAR MI YOK MU
UZUN ETEK KISA ETEK
#BanaSorma
Sevgili karşı cinsim biz erkekler sahiplenmeyi severiz eğer evleneceksek bu tarz şeyleri danışarak yapmanı isteriz.
bu tur sloganlarla iki tarafida kiskirtmaktan baska bisey yapmiyorsunuz ben bu kavgayi bir cumleyle bitireyim isterseniz herkes birbirine saygili olsun gerektiginde mutevazi bir sekilde elestirsin bu kadar basit
öyle olmuyor annama babama sormak zorunda kalıyorum hsjsjkslk
:) :) :)
Eşitlik özgürlük falan derken yine kadınların gereksiz ego kasıp erkeklerin yerden yere vurulduğu bir posta daha hoşgeldiniz
Adamsınnnnn
Kadinlar yapinca fantazi biz yapinca abaza 😀
Abazaligi #sanasormuyorum.
Harbiden awk oralarını buralarını açıp sana sormuyorum güçlü kadınım diyolar biz yapsak abaza oluyoruz
Bu hayatı istediğim gibi yaşarken #sanasormuyorum
Yarın iş var yine
Daha ne kadar çalışacağım
#SanaSoruyorum KS
Eksi veren maviler teşekkür ediyorum
Saat kaçta eve gideceğimi, nerede kiminle oturacağımı #sanasormuyorum
#Sanasormuyorum dediğimiz her şeyin hesabını karşı tarafa soruyorsunuz.
Kadınları canavara dönüştüren bu sistem neyi amaçlıyor?
Onu sorma, bunu sorma, ee nasıl olacak, amaç ne yani? Hayatta hiçbişey başıboş bırakılmamışken neyin isyanı bu? Ya da neye baş kaldırı duyma gereği? Zaten kadınları hiçbir alanda kısıtlama gibi bir durum yok ki, bazen işi kadın erkek savaşı boyutuna getirmekten öte bişey diil bu
Ne giyip ne giymeyeceğimi, saçımı ne renge boyadığımı #SanaSormuyorum
#sana sormuyorum KAÇ ÇOCUK YAPACAĞIMI. Bırakın eşler karar versin buna. Maddi manevi güce bakar böyle şeyler, onun bunun lafına değil.
(Xper1 olduğum için fotoğraf gelmedi paylaşmak istersenizinstagramdan mesajla yolladım )
sana sormuyorum derken kimi diyorsunuz
Sen hayatını bana sormadığın gibi bende benim hayatımı #SanaSormuyorum
Nasılsın nerdesin napıyosun. Diye,
SanaSormuyorum.
Hiç bir insanın kimseye bağımlı bir durumu olmamalı, özgür iradesini her zaman gün yüzüne çıkartmali.
Dekolte beni namussuz yapmaz #SanaSormuyorum
#Sanasormuyorum# Ne zaman evlenip ne zaman kariyer yapacağımı
Ne giyip giyimeyecegimi #sanasormuyorum
Çalışıp çalışmayacağımi #sanasormuyorum
NASIL YAŞAYACAĞIMI #SANASOYMUYORUM
#SİZESORMUYORUM
#HİCBİRİNİZESORMUYORUM
İyi tamam dekolte giymeniize kimse karışmıyor karısmasın eyvallah da, kimse karısmayınca dekolte giymek zorunda mısınız? Yani otokontrolünüz yok mu hiç? Hür olunca soyunmak zorunda mısınız? Mesrla bana kimse karışmasa dal daşak mı gezeceğim?
Adamsın katılıyorum kimse karışmıyo kimseye sormuyorum diye çıplak gezcekler ayıp serbest oldu desen sevincekler ahlak be biraz edep
Cok teşekkür ederim desteğin için.. özgürlük demek ki bunlara göre kontrolden çıkmak demek oluyor.. az önce bunu soru olarak sordum sitede... hangi dekolteli admin kaldırdıysa, alakasız cinsel paylaşım diyerek kaldırdı.. oysa buraya yazdıgımın aynısını yazdım.. ilk cümleyi de soru olarak başlığa koydum
Aynen sana katılıyorum sonuna kadar
Zaten Yaptım Hiç Bir Şeyi Kimseye Sormuyorum Kafam Nereye Eserse Orda Canım Ne İsterse Onu Yaparım 👉👍
Ben bazen fikrini bazen de nezaketen sakıncası var mı diye #SORUYORUM ve hayatimdaki insanin da ayni samimiyet ve inceligi gostermesini tercih ediyorum.
Kadınında erkeğinde haksızlığa uğradığı yerler var.. özenti buluyorum bu akımı
Arkadaşlar zaten kendi hayatınız yaşayın istediğiniz kadar ancak. Bizim amacımız dışarıdaki ırz düşmanlarından sizi korumaktı yinede siz bilirsiniz. Şerefsizin teki çıkıp tecavğz edince bütün erkeklere suç atmayın o zaman
Helalll
Hesap sormayın!
Sevgilisinden izinsiz wc'e bile gidemeyenler şurada #sanasormuyorum etiketiyle artistlik yapmasın lütfen 😂😂😂
Biz #sanasormuyorum dedikçe erkeklerin epey zoruna gitmiş.
Takma kimseyi burda 😊
Kizlarin yeni tribi #SanaSormuyorum 😅
Ay cok tatli bu kiz ya 😍
@ełνeđα_łøš_αиgełeš ya 🙈
Eveeeeeet ❤
hayatımla ilgili kararları alırken #SanaSormuyorum!
Erkeklere çok dokunmuş anlaşılan. Tüm erkekler dislike butonuna çökmüş. Yazık cidden. Bence çok açık saçık giyinmek çok kötü, cidden ahlaksızlık ama
ama seni hiç alakadar etmez tabii ki
Aynen
@FearlessSoldier Keşke cumhuriyetin ilk yıllarına insek de gerçek dinin, laikliğin ne olduğunu, edebin ne olduğunu anlayabilseniz
keşke sen de senin ahlak düşüncenle başkasının ahlak düşüncesinin farklı olabileceğini kavrayabilsen. kardeşim açık giyinmenin kötü olduğunu düşünüyorsan giyinme kimse başına silah dayamadı. ama açık giyinenin de giyimine edepsizlik gibi çirkin bir yaftayı yapıştıramazsın
@FearlessSoldier ben giymem. Başkaları da aşırı açık gitmemeli. Yazlık yerde ne giymek istiyorsan giy ama cahil abazaların olduğu yerde giyersen sen de suçlu sayılırsın bir nevi malzeme vermek gibi. Zaten açık birisine bakıp laf atan direk hapis boylamalı. Edepsizlik yapmayın saygılı üsluplu edepli giyinelim litfen
*lütfen
Ayrıca bu benim görüşüm
sen böyle bir şeye ahlaksızlık diyecek kadar saygısız ve bencilsin. sanane!!!
biliyor musun senin görüşünü kimse umursamıyo çünkü özgürüz. açık giyinmek mi edepsizlik yoksa ahlak adı altında her b*ku yemek mi bir düşün bakalım. ille beni konuşturup gerçek yüzünüzü ortaya çıkarttıracaksınızz
@FearlessSoldier ikisi de ayrı ahlaksızlık. Hem bakan hem ÇOK açık giyinen.
He ak yari chiplak giyinin sonrada bakişlardan rahatsiz oluyorum diyin
Yok kardeş yok, bunlar elbise giymesin adına da özgürlük desin biz de nefsi veya hayvani yapımızı sürekli bastıralım sürekli biz dikkat edelim sürekli biz sürekli biz. Bunlar da özgürlük diye diye bklarını yediler
Bizde protesto yapalim bence 😂😂😂😅 kime neye bakicagimi #SanaSormuyorum 😂😂😂😂😂😂😅
Akil var mantik var ak bir sheyden rahatsiz oluyorsan rahatsiz edilmemek ichin ugrash demi
Al benden de o kadar kardeşim ya madem bakılmasından rahatsız oluyorsun madem seni taciz etmelerinden rahatsız oluyorsun, ne diye daha çok açılıp daha çok tahrik edip daha çok göz önüne atıyorsun kendini? Neyi değiştireceksin eğitim ile insanların nefsi duygularını bastırabilecek misiniz yani neyin yükselişi bu? Sanki bunlar böyle yapınca erkekler tahrik olmuyor veya bakmaktan vazgeçiyor. İnsanın zihniyetini ve vicdanını eğitimle şekillendiremezsiniz.
Abi onlara gore bu ozgurluk ama anlamiyorlar ishte bu shoyle bir shey kaza gechirmek istemiyorsan arabayi hiz limiti ile surersin sagina soluna bakarskn dikkat edersin yoldan gecherken falan kiyafettede ayni bir sheyin olmasini istemiyorsan olmamasi ichin ugrashicaksin ugrashmayipta masumu oynayamazsin
Eşimi sokak ortasında dudaklarından öperken #sanasormuyorum
Ahlaki kurallar diye bişey var unutmayın bunu özünüzden çıkmayın kaybetmeyin onu.
Bu kadınlık eşitlikle ilgili büşey değil toplumsal ahlakla ilgili bir durum siz konuyı yanlış anlamışsınız
@sultann3363 oturup adamı yemicem yasak iliski de yaşamıyorum evde yatakta Esin’le ne yaptığını herkes biliyor zaten ya da sokak ortasında adamın kucağına oturmuyoruz dudadagina busr kondurursun yersin demedim ayrıca sanada sormuyorum
@sultann3363 siz çok doğru anlamına benzemiyorsunuz...
Ahlaki düzen yeterince bozuldu daha fazla bozulmasın. Yeter. Selametle. Bana sormadın zaten sadece yorum yaptım yorum paylaşma serbest hatırlatırım.
@sultann3363 zaten serbest olduğu icin yorumuna yorum atıyorum
Bencillik yapıp rahatsız etmeyin kardeşim bizleri. Ben ve bir çok insan yalnız. Gidin kendi mekaninizda ne yaparsanız yapın. Bu aç parasız pulsuz birinin ağzının yanında yemek yemeye benzer.
Kimseyi rahatsız etmemek koşuluyla opusun ama herkesin önünde olmaz. Hakiniz yok..
Ya pardon da şimdi ben bu düzeni anlayamıyorum ben erkek arkadaşımla el ele turuşurken bile millet gözünü dikmiş saçma bakışlar atıyor sanki başka birşey yapıyormuşuz gibi.. Bu insanlara ciddi anlamda gıcık oluyorum tabiki ama sokak ortasında öpüşmek pek doğru bir davranış değil. Neden mi? 1. KOCANLA SENİN ARANDA OLAN ÖZEL BİRŞEYİ NEDEN ORTAYA DÖKESİN Kİ? Bu öpüşmek bile olsa özeldir mahremin sayılır... 2. Si ise ben ve diğer insanlar kimsenin mahremini görmek zorunda değiliz. Şimdi bakma o zaman diyiceksin ama ben zaten fark edince bakmamak için mücadele veriyorum yanlışlıkla bakıcam diye bu sefer bizim özgürlüğümüz kısıtlanıyor... 3 Etrafta çocuklar oluyor ve bu ahlaki uygun değil...
Bunun erkek veya kadın eşitliliği ile hiç bir alakası yok, bu tamamen Toplumsal ahlakı ve toplumsal kültürün bozulmasına yol açar, kadın erkek eşitsizliğini doğuran sebeplerden bjr tanesidir. @sultann3363 de dediği gibi siz konuyu çok yanlış anlamissiniz
@SEBEBİneydiKiiiiii bence siz Baştan asagi iyice yorumları okuyun ondan sonra o kocaman harflerle yazdığın cümleyi tekrar düzelterek yaz ! Önce oku oku
@üçgenkafa hepiniz doğru anlamışsınız o yeter :)
Birincisi o büyük harfleri yanlışlıkla bastım sonra da düzeltmeye üşendim soru işaretini de koyunca yazı normale döndü. İkincisi de yorumlara değil sizin yazdığınıza bakarım en baştakine. Dışarıda yanak neyse ama dudaktan öpmek en masum haliyle bile yanlış... Bana gelip de benim demin örnek verdiğim gibi birşey deseydiniz emin olun hak verirdim ama bazen hakikaten bazıları dozu aşıyor sarılmak anormal değil el ele tutuşmak yanaktan öpmek de tamam ama bu kadar.
Bak sen bunu dışarıda yapsan sadece öpsen bile sana tepki gösteriyorlar. Sana basit bir örnek veriyim bir kere sadece biz konuşurken ben duvara yaslandım sevgilim de önümde duruyor o telefonla konuşuyordu bende ona bakıyorum sonra rimel mi akmıştı ne parmağıyla sildi iki üç tane beyinsiz oha oha diyor sanarsın orada... yapıyoruz. Buna bu tepkiyi veren zihniyet ona nasıl bir tepki verir aklım almıyor bile
😜😜
Güçlü kadın derken başınabuyruk gibi bir şey mi😂 sana sormuyorum tabiri; basit, yetersiz ve saçma bir ifade de ondan sordum😂
Valla bana da çok saçma geldi niyeyse
Sana sormuyorum, en iyi ben bilirim” gibi kibir dolu bir şey
:D :D şimdi bu soru da bişe desek taşlarlar bizi :D :D :p
" kadınlar biz size değil etrafa güvenmiyoruz " :D
Eteğimin boyunu #sanasormuyorum
Kime soruyorsun Babana mı?
Karar verirken
#sana sormuyorum #
Eteğimin boyunu #SanaSormuyorum.
Etek falan beni alakadar etmezde yolda karşıdan gelirken egonuzu bir kenarı bırakında bir adım yana kaçılın. Ben kaçıldıkça inadına üzerime gelenler varda.
Benim için şiddetin kadını erkeği olmaz. Herkes eşittir ama birisi benim hakkımı gasp ederse o zaman işin rengi değişir
şuradaki yazılan yazılara baktımda hepsi birbirinden boş yahu gece kaçta gelirsem sana sormuyorum demiş gece geç saatte eve girersen ya kocana ya da babana hesap verirsin mesela sevgilisini öperken sana sormuyorum diyor (aman babana ya da abine yakalanma ) cinsellik konuşulsa ayıplarsınız değilmi mesela eteğimin boyunu sana sormuyorum diyor kendini bilen bir baba veya koca izin verirmi bir düşünün ya ondan sonrada erkek bakınca sapık ama bayan mini etek giyince suçlu değil sorduğun zamanda müslümanım derler ya sen o mini eteği giyince dışarada sevgilinle öpüşünce sana veya size bakanların günahını üzerine alıyosun ben dahada birşey demek istemiyorum sadece illaki kadına şiddete bende karşıyım ama sizlerin bu şekilde yazmaları ve düşünmeleri bana göre saçma
@wserkan babam şu yaşıma kadar bana hiç karışmadı. Zaten de bunu yapamazdı.
burada yazarken zaten karışıyo demezsiniz ama evde karışır ya geçin bu sana sormuyorum saçmalığını sonuçta sen eteğin boyunu yazmışsın sen bu mini eteği giydiğinizde bir erkek baktığında sapık dersiniz o zaman o erkekte size bakarken sizemi soracak bak bakalım kuran kitabında ne yazıyor o sana bakan kişinin günahınıda sen üzerine alıyorsun bunları bir kenara bırakın böyle saçmalıklarla uğraşacağınıza daha iyi şeyler yapın
Çok isteyen yapar bu başka bir mevzu ama kadınları makyaja, istediği gibi giyinmeye (öncelikle açık seçiki anımsatıyor) özendirmek de hoş değil. Örneğin buna izarlı olmak da dahil mi? Hiç zannetmiyorum. Ayrıca evli olanlar için erkek kadından, kadın erkekten sorumludur. Elbette öncelikle herkes kendinden sorumlu ama boşlayamazsın. Boşlarsan boş oluverirsin. Sapla samanı karıştırmamak gerek. İnsanları yanlış yönlendirmemek gerek. Zaten çoğumuz cahil ve gittikçe daha da cahilleşiyoruz.
Peki neden simdi erkekleri ve kizları ayrıştırıyorsunuz?
#sanaSoruyorum..
Güzel yorum. Bu tarz gereksiz tantanalar bana hiç samimi gelmiyor.
@Sümüklüböcük banada.. Erkek kadin esitligi nerde kaldi. erkekleride bu kadar gömmenin bir manasi yok..
Kadın erkek kardeş bir elmanın iki parçası. Ayrışmaya hayır.
@Uzay-Yolcusu 👍
8 Mart kadınlar gününe özel pankart açan bayanın , mesajı ; Dekolte giyip makyaj yaparken #sanasormuyorum. bravo
arazide tarikata denk geldi sanki.
Vallahi ben kimseye sormuyorum. Soracak kimsem yok.
Cinsel tercihimi #SanaSormuyorum
Südyenle gezerim #sanasormuyorum
Giz rukiye eve geri giremezsin😂😂😂😂😂😂
Nasıl kahkaha atmam gerektiğini #sana sormuyorum
Bahar., 👍
@SüleymanKILIÇ ;)
Ne giyip ne giymeyeceğimi
#Sanasormuyorum
Bir şeyi yapıp yapamayacağımı #sanasormuyorum
Ne zaman maç izleyeceğimi Sana Sormuyorum# diye atasım geldi.😂 Çok güzel bir hashtag olmuş @KızlarSoruyor.
Ben bir kadınım ve başka bir kadını severken #sanasormuyorum ❤❤
👍👍👍🌈🌈🌈👍👍👍
harika olmuş >3
Aferin bu özgürlüğü sana atatürk kazandırdı laiklik kazandırdı unutma
Seçim yaklaşıyor. Erdoğan'ı seviyorum Ak Parti'ye oy vereceğim #sanasormuyorum
Hahahah, bu neymiş ya :D zırva resmen
Çok güldüm buna ben. Özgür kadından bahsediliyor yukarıda, altta ise hala ait olduğum yer diye bağıran bir kadın. Politika ayrı, istediğine oy ver, istediğini sev, kim ne ditebilir buna. Fakat ya soruyu anlamamışsın ya da cinsiyetinin farkında değilsin henüz. Olsun, zamanla bu bilinç düzeyi de belki senin dimağında iktidar olur.
hahahahahahaha 😂😂😂 bravoooo 👌👍👏👏👏
@maskulinizma valla bravo
@esrakaya
Al benden de okadar 👏👏👏👍
Tahammülsüzler damlamış herzaman ki gibi
Kendilerine sorulmadığını idrak edememişler ;)
@esrakaya hazımsızlar hemen nasıl da eksilemişler bunu yaparak kendi çelişkilerini ortaya koyuyorlar.. muhafazakar olma da ne olursan ol bunlar için emin ol her türlü sapkınlığa karşı sonsuz hoşgörü ve saygıları vardır yeter ki ahlaklı olma..
@ahmets61 Ne kadar çok saptırmışsınız konuyu, @maskulinizma gayet iyi yere değinmiş, açıkça söylemiş neyin tutarsız olduğunu. Siz ise saptırmalarla haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Sizin gayeniz tutarlılık değil, haklılık.
Muhafazakarlık ile siyasal İslam savunuculuğu farklı şeylerdir sayın Ahmet Bey.
Bir konu hakkında bilginiz yetersizse lütfen yorum yapmayınız. İyi forumlar.
Sayın cmync34 bey sizin kafadaki insanlara hakikati anlatmak suya yazı yazmaktan farksız olduğu için fazla uğraşmiycam zaten hanfendiye söylemiştim ben
@cmync34
Burada en abuk en sıradışı yorumları yapıp #sanasormuyorum diyenlere kimse "soruyu anlamamışsın, cinsiyetinin farkında değilsin, bilinç düzeyi de belki senin dimağında iktidar olur." diye saldırmamış. Erdoğan ismini duyunca mı geldi bunlar aklınıza?
@esrakaya buraya yorumunu bırakmış ve#sanasormuyorum demiş.
Burası özgür bir platform ve herkes düşüncesini istediği gibi yazmış.
Birşeyleri anlamayan varsa o da sizsiniz. Saygı duyacaksınız. Size ne?
SİZE NE?
Komedi ya bak hahaha😂😂😂balatalar yanmis resmen
@Nihâl_Deniz (Cinsiyet eşitsizliğine karşı haykırmak istediğimiz bir mesajımız var; #SanaSormuyorum!) başlığı altında yazılan bu yazıya karşı tepkimi koydum. kime saygı duymam gerekiyor anlamadım. "Politika ayrı, istediğine oy ver, istediğini sev, kim ne ditebilir buna." Bak bu şekilde yazmışım aynen. Okuman saldırman kadar kuvvetli değil sanırım. Erdoğan adını duyunca değil, yanlış yerde yanlış bir şey yazıldı diye o satırları yazdım. Kimi sevdiğiniz beni ilgilendirmiyor. Güçlü kadın ile oy verip sevmenin ne alakası var. Bu kadınsal bir durum değil, bir erkekte bunu yazabilir, ama burada olmaz, bu konuda olmaz. Kadınların elinden seçme ve seçilme hakkı alınmak üzere olsa, buraya çıkıp "oyumu vereceğim, sanasormuyorum" yaz, güçlü ol, dik dur, fakat bu ne alaka. Bu kadar partizanlık gözü karartır. Burada buna benzer abuk sabuk şeyler (konu dışı yani) görürsem, onlara da aynı şekilde yazarım. Yani chp'ye oy vereceğim diyen birisine de yaklaşımım aynı olurdu. Benim şahıslarla değil, yanlış düşüncelerle aram bozuk. Saygılar
@maskulinizma Burada herkes cinsiyet eşitsizliği mesajı vermemiş. Herkes de istedigini yazmış. Sana mı kaldı düzeltmek. Sana sordular mı?
Ayrıca evet oy vermekle çok alakası var
Benim eşim Ak Parti'li değil ama ben Ak Parti'liyim ve oyumu verirken ona sormuyorum. Kadın erkek baskısıyla oy vermediğini ifade edebilir. Ötede oynayın.
@Nihâl_Deniz ne kadar bozuk bir üslubun var. Ayip. Ötede oynayın filan nedir. Aile kurmuşsun, olgunluğun olmalı, yazılarina da yansısın bu is. Biz yukaridaku arkadastan bahsediyorduk, siz kendi haneniz icinden örnek verdiniz. Esiniz baska partili olabilir, buna da demokrasi diyoruz. Aman neyse, bana ne
@Nihâl_Deniz 😂 👍👍👍
@ahmets61 Siz çok olgun olduğunuz için mi Esra Kaya'ya tahammülsüzlük gösterdiniz. Erdoğan ismini duyunca koşa koşa gelip "Hahahah, bu neymiş ya zırva resmen" diye boşaltım yaptınız? Edebi adabı sizler öğretmeyin bize bir zahmet. Ötede oynayın.
Bir kadın bir erkeğe sormadan istedigi kişiye oy verebileceğini yazamayacak diye bir kural mı var burada?
İlle burada istediğim gibi soyunurum, istediğimle birlikte olurum, istediğim saatte eve gelirim diye yazma kuralı mı var? Size ne? Size ne yaaahuuu?
Ayıp yaaaa
İŞTE TAM BUNU SÖLÜYORUM #sanasormuyorum!
@Nihâl_Deniz sen neden bahsediyorsun ya o yorumu ben yapmadım ki senin yorumunu beğendiğimi ifade ettim sadece heyecan yapma 😉
@ahmets61 👍🤚 Size demedim. Sizi mi etiketlemişim?
Evet son yorum size ait olduğu için sizi etiketlemiş. Farkında degilim pardon :))
@Nihâl_Deniz 😊 tamam olur böyle şeyler sıkıntı yok
Yani bazen hakkatten tezeğini çıkarıyorsunuz bazı şeylerin.
Bunun hakla hukukla eşitlikle bir alakası yok, bildiğin başına buyruk ve iticisiniz. 👎
@Oramagomaburamagoz Hakikati kabullenmesinler kardeşim. Hüsrana uğradıklarında bizden sorulmayacak
İyi güzel de bu şekilde olunca eşitlik yerine kadınlar Gaza gelip balonun yükseldiği gibi bir yerleri havaya kalkıyor ve üstünlük kurmaya çalışıyor ben üstünlük kırdırmam kimseye kuran çabasına girmeye çalışan kim olursa Osmanlı tokatini indiririm. Kadın erkek eşit kimse üstünlük kurmaya çalışmasın bunu reklam da yapmasın
Madem sormuyorsunuz neden bu kadar kâle aldınız ki 😂😂😂
Helâl be kardeş 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😉
🙂🙂🙂
Namusumdan ben sorumluyum
#sanasormuyorum
Beğenmiyen zekiler zorunuza giden ne?
Dar ve rahat giyerken #sana sormuyorum.
Sitenin en güzel ayaklanması 😂 Yürüyün be arkanızdayız 😂
Teşekkür ederiz ama #sanasormuyorum
elalemin ne düşünüp ne dediğini umursamıyorum #sanasormuyorum
saçı uzun aklı kısa diye bir tabir varya tamamen bence o erkeklere özgü #sanasormuyorum
Hayatımı kendi ıstedıgım gibi Yaşarken #sanasormuyorum
biz de kalçalarınıza ve dekoltenize bakarken size sormuyoruz hanımlaar... hepiniz birer ilgi manyağısınız bu bir gerçek
Kadınlar cesareti olduğu kadar güçlüdür..
allahım ne olur sen bu turk kadinlarina akil fikir izan ver.
Eksileyenler kadın olmanin edebini adabını zerafetini kavrayamamıs, kisiliksizliklerini cinsiyeti on olana cikararak ortmeye calisan zavallilardir. İste o yuzden onlara insan sıfatlarından daha cok kadin sıfatları on plana çıkarılarak muamele edilir. Fakat kadin gibi kadin olan esitligi bilen ve savunan esitlik denen seyin erkekten ustun olmak anlamina gelmedigini bilen toplumun ogreticisi ve yetistiricisi oldugunu bilenlere de kadinliklarindan ziyade insan sıfatı on plana çıkarılarak bakilir. Ki bunlar mukemmel es mukemmel anne mukemmel dost mukemmel abla mukemmel teyze mukemmel hala mukemmel buyukanne olurlar. Bunlarin disindakilar ancak zevk tatmin etmek icin kullanilan bir araçtir. Cunku kendileri böyle olmayi ister ve cabalarlar