Sosyal medyaya atılan fotoğraflarda squatla büyüttüğü kalçasını göstermeye çalışan kadın mı yoksa sporla dilimleştirdiği kaslarını sergilemeye çalışan erkek mi daha iticidir? #WanhedasalSorular
Fotoğraf çekerken kalçasını göstermeye çalışan kadın mı yoksa kaslarını sergilemeye çalışan erkek mi daha iticidir?
Bence Erkeğin göstermesi çok büyük bir saygıyı hak ediyor. Nedeni ise , o vücudu yapmak okadar basit bişey değil. Ortada uğraşılmış bir emek var saygı çerçevesi içerisinde insanlara göstermesinde bir sakınca görmüyorum. Ama bazı kızlarımız var ki, değirmen tekeri gibi olan kalçasını başka amaçlarla insanlara sergiliyor. Örneğin, aynı fizikte olan iki kadından biri kalçasını sergileyip " devam bırakmak yok 💪" diyor, bir diğeri " kalçam ağrıyor çok mutsuzum. s" niyet diyelim gerisi gelir.
Bu fotoğraftan örnek vermedim zaten. Yapanlar kendini belli ediyor. Kardeşim keza Abim hepsinin karın kası var. Ve o kası hiç kolay kolay yapmadılar. İnsanlar birşeyleri göstermeyeceklerse uğraşmazlar. Herkes beğenilmek takdir edilmek ister, benim karın kasım olsa bende gösteririm. Ama kalçamı yuvarlak yapıp göstermemin bir anlamı yok.
Emek evet, spor yapan erkeklere de kadınlara da saygım sonsuz. Çünkü spor emek işidir, takdir edilmelidir. Herkes uğraşmaz çünkü. Fotoya da neden gıcık olduğunu anlayamadım neyse 😂
Gıcık oldum çünkü ben 7,8 Aydır çalışıyorum spor yapıyorum yeni gelen biri geliyor iğne vuruyor bu hale geliyor. Gıcık oluyorum. Onlar kısır oluyor sonra ölüyorlar 60 yaşında ama böyle geziyorlar.
O fotoğraf, soruyu paylaşan kişinin soruyu bizlere doğru aksettirmek için paylaştığı bir fotoğraf. Öyle insanlar var evet. Ama en güzeli sizin yaptığınız, emeğinizin hakkını vererek yapıyorsanız eğer siz de saygıyı hak ediyorsunuz.
@Herdaimfirarr Ulan sırf senin gibi tenekeye cevap vermek için üşenmedim üye oldum. Eski görgüsüz başarısız kıskanç sporcumuz 97 kilo %5-6 yağ oranıyla dolaşan adama 3 ayda iğneyle olursun ne demek ya. Adamın 11 yıllık spor geçmişi var. Kür hakkında tek bilgisi steroid isimleri olan insan birde gel sana kür yazayım demiş sinir krizi geçiroyujmmdafhad. Babası küpeye izin vermeyip küpelilere söven veletler gibisin oturduğum yerden delirttin beni
@MrTrenboloneh asdlkasdlkjmas haykırdım vallahi, arkadaşım yarışmalara hazırlanıyor 86 kiloda şu an salonda bir adam geldi kaç yıldır yapıyorsun diye, çocuk 4. yıldayım dedi. 4 yılda bu kadar mı yaptın demez mi herif dassdasjk. 3 ayda olsa herkes arnold gibi gezerdi. Cehaletten ölüyor toplum.
Kardeşlerim Benim bu sporda 4. Yılım. Makro hesabı mı dersin beslenme kalori hesabı mı dersin , haftanın 6 günü aneorobik antrenman mı dersin, protein tozu Bca, pre workout , kreatin, L karnitin, Cla, magnezyum , d vitamini, Zma kullanmış biri olarak eğer ki gtunuu siktiğm sporuna yeni gelmiş eleman 6 aylığına sadece kür yapıp benim formuma geliyorsa severim böyle işi. Bilim adamları araştırmış. 3 grup. 1. steroid var egzersiz yok, 2. steroid yok, egzersiz var, 3. egzersiz var steroid var. Sonuç ne? 3>1>2 eee kusura bakmayın da steroid böyle yani. çalışmasan da enerji harcamadan futbol dahi pynasan yarıyor mk.
@Herdaimfirarr Öncelikle Rebecha postunu mahfettik ama şu tartışmalarda sinirden orgazm geçiriyorum her insanın zevki başka kusura bakma o yüzden bu son :D Bu araştırmayı yapan Eti Popkek Steroid Ltd şti falan mı. Ulan instagramdan sözlüklerden forumlardan bilimsel araştırma takip etmeyi bırakın.12 haftalık bir kürde antrenmansız kazanç 2.8 - 3.4 kg arasıdır. Nasıl oluyorda antrenman yapan insan 3 kg kas kütlesi kazanamıyor deneyde kullanılan arkadaşda senin gibi bir sporcumuz galiba. Neyse postu daha çok kirletmiycem devam etmek tartışmak istersen ben aşırı zevk alıyorum özelden numaramı atayım sabahlara kadar çılgınlar gibi tartışalım :D
kadınlar iticidir. erkek şeyini vermek için göstermez ben de kaslarımı göstermeyi seviyorum kol ve karın kası falan, bu farklı bişey. ama kadınlar şeyini vermek azdırmak kudurtmak ahlaksızlığı çoğaltmak...(daha sayılır) için kalçasını göstermeye çalışır spora giden kızların çoğunun amacı da bu - squat, kalça-.
Erkek kadın aynı bu konuda. Çok yanlış düşünüyorsun. Bir kadında kalça kası ne ise erkekte karın kası o. Ikisinin de amacı aynı. Yani bir fark yok. Çok erkekleri koruyan bir tarzda yaklaşmışsın ama çok itici ve garip. Bir düşüncen varsa adaletli ol iki taraf içinde onu düşün. Ha yok kıskançlık yapıyorsan o ayrı.
Bunları yapanlar psikolojik sorunları olanlar ve kendilerini vücutları ile kanıtlama çabası taşıyan kişiler. Çoğunun geçmişinde ağır travmalar vardır. Ya aileden ya başka yerlerden kalma. İkisi de itici ve özelini başkaları ile paylaşmak ta bu devirde çok saçma.
Normları kim belirliyor? Benim çok güzel bir vücudum yok. Ama eğer doğal yolla yaptıysa göstermesinde bir sorun yok bence. Bizim kültürümüzde belki hoş karşılanmıyor ama bazı kültürler bunu kabul ediyor ki yapıyorlar.
Bu iticilik değil de. Kendini düşürmek bence. Bir insan seni dış görünüşüne ( yakışıklılık olarak değil de çekicilik) bakıp sevse ne olacak sevmese. Pazardan karpuz seçer gibi sevgili seçen tipleri sevenler için güzel bir yol. Kendini pazarlama bırak isteyen gelsin yanına. Kimsenin o şeylere ihtiyacı yoktur. Ha yapacaksan evlenirsin eşin ister ona özel yaparsın. Olay bu yani bence.
Knk kalçasını göstermesi itici değil çekici itici diyen abidinler sallıyor ya da yavaş yavaş dönüyor 😂 bakmamak gerek ama ne yapalım kız gözümüze sokunca görüyoruz ya da gözümüz direkt oraya odaklanıyor seçim sizin. Erkeğin kasları sergilemesine gelince bu itici değil çünkü adam o kadar emek vermiş bırak sergilesin. Vücut üzerinden de madalya para vb. Kazanılıyor sonuçta 😁 sergileyen erkeği de itici bulanı hiç görmedim 😅
Ha birde şöyle bir şey var insanlar prim amaçlı bu hareketleri sosyal medya da daha yüksek oranda yapıyor sosyal ortama kıyaslandığında.. Sosyal medya rahatlığı var o kişilerde gösterince ellemeyeceklerini biliyorlar özgürlük adı altında paylaşımını yapıyorlar... Sosyal hayatta sergileyenler onlara ünlü diyoruz kanki 😁
itici olan başka bir kaygımızın kalmayışı. ben de severim azıcık kol kası yapınca bunun fark edilip beğenilmesini. kadınlar seviyor iltifatı filan. ama insanlarla olan ilişkimizin tek boyutu ilgi çekmek konusunda. bu çok endişe verici.
erkek daha iticidir.. çünkü herhaliyle güçlüdür zaten başkalarını bunu kanıtlamasına gerek yok.. kadın ise g. ötünü başını göstermesi gerek zaten kadının işidir bu güzeliğini bedenini göstermeden uyku uyuyamaz ki kadın..
Itici nedir bilmem azeriyim, ama bildiyim kadarıyla kadınlar kalçalarını göstermesi ahlaksızlık olarak kabul ediyorum, hiç hoşlanmam. Gelelim şu sporcu çocuklara ben kendimde sporcuyum, bodybuilding, fitness , boks, hepsinden ilgim var kısacası kaslı bir vücudum var ama hiç bir yerdə paylaşmam, bu benim kişisel meselem yani paylaşmak gibi huyum yok, paylaşanlarda kendileri bilir tabi kötü bakmıyorum, benden de kaslı vücudu olanlar vardır tabi belli ki, çalışmış zaman harcamış eyvallah o yüzden iyi bakarım tabi, ama kalçasını orasını burasını açan milletin gözüne sokan or*soylardan nefret ederim ve aşağılık kadın olarak görüyorum hepsini nokta
Bence kadınlar tabi Kas yapmak öyle yumurta kırıp un eklemeyle olmaz. Yıllarca çalışıyorsun, emek istiyor, masraflı vs vs vs Birakinda göstersinler 🤔😄 Kadın ne yapıyor olan şeyi açıyor Zahmet yok bir şey yok Dırt 😄😁😂😂
her ikisi de itici.. Erkeği de kadını kendini teşhir edince bir halt ettiklerini sanıyorlar ama aslında kendilerini düşürdüklerinin farkında değiller...
Niye itici olsun ki? Biz insanlar hala ilkel varliklariz. Kadin disiligini on plana koymak ister. Erkek ise maskulenligini.. gobekli himbil birinin foto cektirmeyi sevmemesi hep bundandir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya allah aşkına şu resimdeki vücudu yapmak çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz siz ya? Bunun çeyreğini benim diyen insan yapamaz. Yapabilen de bir zahmet gururla sergilesin her istediği fotoğrafta. Arkasındaki emeği tahmin bile edemezsiniz.
Kendi açımdan 10 numara demem ama işime yönelik çalışıyorum ve vücut gösterisi bazen " Ben buradayım " demektir. İstesenizde istemesemizde her zaman birini önce fiziğine ve giyinişine göre değerlendiririz ve fikirlerimizle ön plana çıkarız.
Şu fotoğraftaki adamın takipçisiyim, henüz 23 yaşında ve 12 senelik emeği var, squat ise 3 ayda yapılabilir birşey bence bu adamınki görgüsüzlük değil emektir
İkiside itici değildir. Vücüt geliştirme, fitness gösteriş sporudur yapılma amacı budur zaten. Millet gider masa tenisiyle uğraşırdı böyle bir amacı olmasa.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Fotoğraf çekerken kalçasını göstermeye çalışan kadın mı yoksa kaslarını sergilemeye çalışan erkek mi daha iticidir?
En İyi Cevaplar