Spor sonucu belli başarılara imza attıkları için bunu sergilemek istemelerini anlıyorum ama cidden yeter sanki. Ego tatmini olduğunu da sanmıyorum ihtiyaçları yok zaten. Bunu ne tür bir eksikliğe bağlıyorsunuz?

Spor sonucu belli başarılara imza attıkları için bunu sergilemek istemelerini anlıyorum ama cidden yeter sanki. Ego tatmini olduğunu da sanmıyorum ihtiyaçları yok zaten. Bunu ne tür bir eksikliğe bağlıyorsunuz?

İticidir bir de kızların yapmasına bir anlam veremiyorum, hayır sonra erkekler için sosyal medyada sakalını kesmeyen erkekler kız gibi duruyorlar diyorlar o zaman kas yapmaya çalışan kızlarda erkeklere benzemeye çalışıyor ki başka da izahı yok da neyse...
Bir insan en sık neyden bahsediyorsa ondan mahrumdur. Bu en sık hangi özelliğini ön plana çıkarıyorsa orada yarası olarak vardır diye de çevrilebilir. Spor yapan biri sürekli yaptığı vücudu paylaşıyorsa geçmişinde oradan yara almıştır bunu da insanlara göstererek onu kapatmaya çalışıyordur.
Acayip itici geliyorlar
Çekici
Cevap
37Cevap
iticidir.
Göze sokmak? Kendinde olmayanı görmek batıyordur belki de. Kişinin neyi ön plana çıkarttığı kendini alakadar eder, elalemi değil. Bu ister bilgi dağarcığı olsun, ister oyun becerisi. Kendini geliştirdiğin yönü ön plana çıkarmakta özgürsün. Kıskananlar çatlasın. Ben çekici fizikler görmekten gayet memnunum.
Bence bu durum kişiden kişiye değişir. Bazıları için çekici olabilirken, bazıları için itici gelebilir. Sporla uğraşıp emek veren biri, sonucunu göstermek isteyebilir, bu da doğal. Ancak sürekli sergilemek dikkat çekme ihtiyacına işaret edebilir. Özgüvenle gösteriş arasındaki denge önemli bence.
Bakmazsaniz görmezsiniz, mesela cevrende aç olan insan hayvan vs. hiç görüyormusun ya da görmemzlikten mi geliyorsunuz! Insanlarin tercihleri veya kendilerini nasil mutlu etmek istemeleri onlari baglar bizleri degil.
başkasına bakarken kas gösterisi yapıyorsa itici gelmeli ama kendine bakarak yapıyorsa bence bi sorun olmamalı kendini kontrol ediyordur daha tatmin olmamıştır eksiklerine bakıyordur duruma göre değişir üstüne alınıyorsan eksiklerin vardır benim hala var
Instagram hep bu tip insanların paylaşımlarıyla dolu. Kendimde sporcu olarak vücudumu başkalarına beğendirme derdim yok. İnsanlar vücutlarını ilgi ego kasmak için kullanır olmuşlar.
Hayatında popon başka bir şeyi olmayan kadınlar ve hayatında tek başarısı kas yapmak olan erkeler bunlar başkada bir şey değil
Yapıyorsa Kendi için yapacak Millete hava atmak için değil buda son zamanlarda Bir hastalık oldu.
Sergilemek için yapıyor zaten dolayısıyla sergilemek kendine göre en doğal hakkı. Bana göre ise 5 kuruş değeri yok.
Hepsine aşırı sinir oluyorum irrite ediyorlar insanı uln isktimin etini büyütsen nolur He mezara girince kime göstercen ln kasını kcını
İlgi görmek beğenilmeyi istemek ya da bu yoll birini bulabileceğini düşünmek
Bende spor yapıyorum 3 tane kaslarımı gösteren fotoğrafım var. Gerisi normal. Ara sıra hikayeye de atarım. Öyle sürekli atan insanların dünya da başka başarıları olmadığına inanıyorum.
Kas yapmak hem maddi hem manevi çok zor bir süreç. Yapan göstersin bencede ful destek.
İtici geliyor bana. Bir şeyi ne kadar göze sokarsan, o kadar antipatik gelir.
İtici oluyor genelde. yıllardır spor yaparım daha salondan 1 tane foto çekmedim :D
"Malım var; gösteriyorum"...
Bu tür bir şey olmalı. Bilemedim. 🤔🤷♂️
İtici
Dünyayı kas yığınları değil beyinler yönetiyor
beyinleri yok onların anca kaslarıyla ön plana çıkıyor
insanlar onay almayi sever manitan flortun vb sana kasini vs gosteriyosa bu bence guzel bisey ama diger sosyal medya vs ya da baska turlu hos degil bence
itici değildir sonuç olarak ortada bir çaba bir emek var kişi bunlara katlandıysa bunu sergilemesinde bir sorun olmayacağını düşünüyorum.
bence itici kadında özellıkle kasın ıyı durmadıgını dusunuyorum
ferrarin olsa üstünü kapatır miydin brandayla peki 🤣🤣
Bilerek yapıyorlarsa itici
fiziğe göre değişir :)
Çekicilik her zaman bir numara bencede
Dozunda atarsa çekici, sürekli atarsa itici.
Çok haklısın.
Güzel olan hava atıyor
Iyy ne çekici olacak ya
İlgi çekme, takdir edilme
Vitrinde ne varsa ona göre müşteri gelir
kas gene emekte g ö t'ün nesi emek?
büyük emek
sdsflkdlfkdfd
Teşhirciliğin her türlüsüne karşıyım.
Bana toksik vibe veriyorlar
sade insan gibisi olamaz.
Bence itici