Bunun nedeni nedir sizce?Kadınların genlerinden kaynaklanan
Bir durum mu?
Bir durum mu?
Sadece kadınlara özgü birşey olduğunu sanmıyorum. Tüm insanlar güzelliklerini göstermek ister. Erkeklerde öyle. Kas yapınca sıkı fıkı elbiseler, atlerle dolaşırlar. Bir erkekte güzel bir arabası olunca onu herkesin görmesini ve arabasına iltifat etmesini ister :D kadınlarda öyle güzelliklerini herkesin görüp kendilerine iltifat edilmesini isterler. doğru mu yanlış mı orasını hiç bilmiyorum
sadece kadın değil ki seksi olduğunu düşünen bir erkek de vücudunu göstermeye çalışır omuz genişliği belli olsun kaslı kolları ortada olsun diye dar giyinebiliyor iş teşhir boyutuna gelmediyse beni rahatsız etmez ha teşhir olsa bile banane o ayrı konu ama genlik bir durum değil erkeklerde de var yani aynı durum o zman tüm insanların geninde var böyle bişey
Bir çoğu inkar eder hatta söyleyince kızar :).İlgi seviyorlar.Kadınlara diyorlarki bakın bacaklarıma bağrıma işte senin sevdiğini bile ayartabilirim.Erkeklere diyorlarki işte görüyormusunuz beni.Bakın ama ellemeyin :).
:)
Teşekkür ederim ama sanki ernsrdr ve hiçlikmakamın yorumuda güzeldi.Olurya fikrini değiştirirsin kızmam.
Cevap
3Cevap
Nıyee genelleme yaptın açana bakmaktan kapalıları farkedemedın sanırım
Güzel olduğunu hissetmek hoşuna gider
ayy sanane ister açarız ister kapatırız :)
yok hoslanmayanda var
başka kadınlara hava atmak için
ruhunda orispilik varsa yapacak bir şey yok
Laiklikten
Yoo. Öyle mi dedim
o...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar