çok durgun bir cumartesi günü, herkes mi depresif. Neyse :D soru soralım bari Fotoğraf çekinirken kaslarını sergilemeye çalışan erkek mi yoksa kalçasını sergilemeye çalışan kadın mı daha iticidir? Hahah 😃😃
Fotoğraf çekinirken kaslarını sergilemeye çalışan erkek mi yoksa kalçasını sergilemeye çalışan kadın mı daha iticidir?
Bu konu bu konuda net bir şey söylemek isterim bir kadın olsun erkek olsun artık sosyal medyadan iğrenir hale geldim, insanların her dakika her yaptıklarını paylaşma isteği milletin gözüne sokma isteğinden dolayı kullanmak bile istemiyorum ama bazen doğum günü kutlaması ya da bazı insanlar hakkında fikir sahibi bilgi sahibi olmak için insan kullanmayı tercih ediliyor, mesela ben genel olarak ayda bir fotoğraf falan paylaşırım o da kendi başıma ama bugün bakıyorum Yok efendim kalça göğüs paylaş yok sevgilim yok karım onlar böyle saçma sapan işlerle uğraşıyorlar
Gösterişi daha geniş bağlamda "samimiyetle yapmadığımız her eylem" olarak değerlendirecek olursak, yaptığımız iş bir süre sonra bir zorunluluk hissiyatına bürünecektir. Bu tür eylemleri başkalarına daha zeki, daha kültürlü daha yakışıklı/güzel gibi gözükmek için; kendimize toplum yahut belirli bir kitle, kişi tarafından değer verilmesi sebebiyle de yapabiliriz.
Bu tarz eylemler insanı kendi zevklerinden ve öz benliğinden gitgide uzaklaştırarak geçici mutluluklarla uyuşturup, stabil bir huzuru imkândan daha uzak bir hale getirecektir. Gösterişle birçok şeyi kısa sürede elde edebilirsiniz fakat hiçbir şeyi kalıcı olarak elinizde tutamazsınız. En önemlisi de kendi içsel motivasyonunuzu.
Yapacak bir şey yok kardeşim kazık kadar adamlarda kardeşi yaşındaki kızlara yürüdüğü için al birini vur ötekine ucuz etin yahnisi gibi körler sağırlar birbirini ağırlar
Haha kadınları daha itici buluyorum ben ya. Vücut sergilemek yakışmıyor gerçekten. Reel hayatta herkes istediğini giyebilir. Ama iş sosyal medya olaylarına gelince, beden sergilemeyi ben itici buluyorum. Ben sadece bunlardan ibretim demek gibi geliyor bana. Kendi tercihleri, herkes istediği kadar doğru ya da yanlış anlaşılıyor.
Erkekte kas sergilemek tamam hadi ben bunları ne emekle yaptım ekmeğini yemeyim mi şimdi durumu olsada gereksiz önemli olan gri eşofman var mı yok mu haha Kadınlarda bu durum daha da saçma geliyor çünkü kendini böyle yaparak objelestiriyorsun bir yerde ne gerek var abi
İkisi de birbirinden beter 😃 Neyin çabası ki bu, iki kası gözümüze sokunca ya da turşu bidonu gibi totosunu erkeklerin gözüne sokunca elit mi oluyor, avam mı? Bence avammm Sevdiğim kişi haricinde milletin gözüne ne sokayım ya
Ben de en çok lavaboyu kalçalarınının arasına alarak gösteriş yapanları anlamıyorum. Ne yani yolcu otobüslerindeki koltuk arası boşluk mesafesi gibi sen de bununla mı övünüyorsun? Ailesinden alamadığı desteği push up sütyenlerden alıp da olmayan memesini büyük gösterip bakın benim memem var pozu verenleri de hiç anlamıyorum.
Hepimiz bir yerde kendimizi beğendirmeye çalışmıyor muyuz? Zeki olan zekasını gösteriyor , kası olan kasini , güzelliği olan güzelliğini. Bence itici olan bunu yapış şekli , beni al şeklinde bir algı oluşturmaya çalışmak. Bu yaşıma kadar öğrendiğim bir şey varsa bir şey ne kadar da güzel olsa gözler önüne serince ulasabilir olunca kıymetini olmuyor. İnsan keşfetmeli
Göbek kaslarım sumo gurescilerini bile devirir fakat Japonya'ya ucusum yasak metrobüstede iki koltuk kaplayan totisim var yakında metrobusede girmem yasaklanir evcil hayvanınız binemez 🤣 totisim sana hayvan dediler 🤭🤭
Kas sergileyen erkek onda bir. Zira her erkek kaslı değil, spora vakit ayırmaz. Ancak kadınların her birinde doğuştan olan neticeleri sayesinde, her dakika gôtüyle ön plana çıkma arzuları sebebiyle, gôtünü göstermeye çalışanlar daha iticiler..
İkiside bir insan neden vücudunu sergiler ki gerçi bu devirde kim insanın kalbine karakterine ya da vicdanına bakarak hareket ediyor ki? Herkes cebe paraya gösterişe önem veriyor neyse durum bu ikiside itici bence 🤷
Kendini özellikle her hangi bir konuda fiziksel olarak sergilemeye çalışan bir kısım insanlar itici oluyor. Özellikle üstüne bastırarak leopar desenli tayt giyen bazı hanım arkadaşlar, yapmayın ne olur.
Bence hiçbir yönleri kuvvetli olmayıp bari yaptığım vücudumu sergiliyeyim diyerek kendilerini sergileyen bir topluluk var. Hem erkek hem kadın fark etmiyor Çok fazla itici...
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Fotoğraf çekinirken kaslarını sergilemeye çalışan erkek mi yoksa kalçasını sergilemeye çalışan kadın mı daha iticidir?