Daha önce bunu bir videoda dinlemiştim. Ufak konuların bile mesajlaşmak yerine telefonla anlatılmasının insanın özgüvenini yükselttiği söyleniyordu. - Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesajlaşmak veya telefon açmak özgüveni etkiler mi? #Mireya#ÖzgüvenMeselesi
Mesajlaşmak yerine telefonla konuşmak öz güveni artırır mı?
Benmki mesajı sevmiyo konuşuyoruz hep mesajlaşınca kesn bir taraf sinirleniyor 😂 konuşmak daha sağlıklı özgüveni artırıcağından değilde kendini daha iyi ifade edebildiğini düşünüyorum mesajla iç dünyanı yansıtıyosun konuşurken daha gerçekci oluyosun bencee
Elbette etkiler hatta bir çoğumuz karşısında yapamayacğımız tavrı telefonda yaparız konuşurken söyliyemiycekelrimizi mesajla söyleriz rahatça demekki özgüven olarak bir ilşki var ve iletişimde sesin yeri düşünülürse kesinlikle doğru bir yaklaşım
Yazılı iletişim çoğunluk için en ideal aracı olsa da sesli iletişim çok daha etkilidir. Bir cümlenin yazılışını okumaktansa duymak ve duyulan sesin perde arkasındaki tınıdan kişinin o anki psikolojisini deneyimlemek bence daha etkili.
Arada dağlar var. Sadece mesaj ile iletisim kurmak haylice gereksiz bir sanal cesarer veriyor. Birebir sesini duyarak konuşmak çok başka bir dünya. Ki iletisimi muhabbeti arttırmanın en etkili ve temiz yolu bizzat konuşmak
İlk sevgilim, telefonda konuşurken bağırır sesini yükseltir, ama yüz yüze kedi gibi bir şey söylemeye çekinir ağzından zorla laf alır bir şey söylerken de düşüne düşüne utana utana söylerdi, Bence bayağı arttrıyor.
bir bayanın videosuydu değil mi? Bende izledim mantikli geldi çünkü ben sırf lafa nasıl gireceğimi düşünüp sıkılmamak için mesaj atıyorum ama zorla arasam bir süre sonra daha rahat bir insana dönüşürüm
Ben konuşmak taraftarıyım. Mesaj çok yanlış anlaşılmaya ve uzun iletişime sebep oluyor. 10 dk anlatacağın bir olayı mesajla 1 saatte çözüme kavuşturuyorsun.
Daha bir samimi olur. Mesajlasirken farkli bir bildirim geldiginde konuya konusmaya devam edilmeyebiliyor. Aramada olunca hicbiseyle ilgilenmiyosun o daha bir muhabbet ortami yaratiyor
En İyi Cevaplar