Sesli iletişim yazılıya nazaran daima daha iyidir. Bazen bir mesaj satırında anlatmak istediğin duygu, konuşurken sesinin tonundan bile anlaşılabilir. Bu yüzden konuşmak daha samimi.
Günlük konulardan sesli konuşmak çok iğrenç. Ancak özel ne bileyim, hislerle dolu sesli konuşmalar kalbinizin kütür kütür atmasına neden olabiliyor. Öyle olduğu takdirde konuşma aksi takdirde mesajlaşma daha samimi
Her ikisinden de mutlu olmuyor ve yüzyüze görüşmenin samimiyetini hissedemiyorum. Fakat görüntülü konuşma bir nebze de olsa düşüncelerimizi olduğu gibi aktarmada etkili oluyo.
Telefonla konuşmak daha samimidir karşıdakinin konuşma tavrı daha rahat anlaşılır. Mesajda ise yanlış anlaşılmaya açıktır ama ben telefonla konuşmayı sevmiyorum lsşkdf
Ben çekingen olduğumdan mesaj atmak daha kolayıma geliyor.. ama arada samimiyet oluştuysa mesaj ya da konuşma pek fark etmiyor..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
zaten bir erkek telefonla konuşmaya zaman ayırmıyor ise bilin çok manita var hayatında demektir.. telefon mesgul çaldıgını görmeni istemez seni ilk baş mesaja alıştırır..
Sanal damı Real demi soru? Konusmak en güzeli ama günümüz dünyasında zor da olsa yüzyüze. Mimiklerini gözlerini görmediğin insanların sözlerine inanmak zor oluyor