İnternet & Teknoloji Telefonla konuşmak mı, mesajlaşmak mı daha cazip geliyor? Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Beni aramayın bana mesaj atın müsait olunca dönerim alllalalalalalalla Güncellemeler+1 yıl Süper soru sormuşum, süperim 🤪 Telefonla konuşmak mı, mesajlaşmak mı daha cazip geliyor? Cevapla Telefon Soruları Mesaj Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Konuşmak daha güzel 1 0 Yorumla
dogacsk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Mesajlaşmak ya insan bir süre sonra telefonla konuşmaktan sıkılıyor 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Konuşmak , mesajlasmak zaman kaybı ve his yok. Yaz gönder yaz gönder boş iş 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 480 cevap paylaştı. Şu sıralar ikiside değil uzun zamandır telefonun çalmasına bile tahammülüm kalmadı 1 0 Yorumla
Melih1998 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Kesinlikle mesaj ki onu da çok sevmem ama telefonda konuşmak zulüm gibi 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Mesajlaşmak daha cazip konuşurken telefonu tutmaktan yoruluyorum ve telefonda konuşmak sıkıyor. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl mesajlaşmayı severim ama konuşmayı da severim sevdiklerim ile ama konuşma bi yerden sonra sıkılırım mesajlaşmada bi boşluklar olduğu için sıkmıyor 😂 1 0 Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ben sesini duymayı tercih ederim. Tabi bu karşımdaki kişiye göre değişir. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. O an moduma göre değişiyor. Yazmak istemiyorsam zaten direkt olarak sesli mesaj atıyorum 0 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Mesajlaşmak cazip geliyor ama konuşmak sevdiğimm biriyse cazip olur 😄🤭 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kişisine göre değişir buuuuu 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Telefonda konuşmak 1 0 Yorumla
ElzemEzell Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Telefonla konuşmak, o ses tonu çok önemli ya 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı. Msjlasmak ya da ses kaydı 1 0 Yorumla
narniaaaaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Hiçbiri kimse rahatsız etmesin modundayım bu aralar 0 0 Yorumla
Walss Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Her ikisi de iyi sesli mesaj en çok tercih ettiğim 1 0 Yorumla
AngelInHeaven90 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Konuşmak 1 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 444 cevap paylaştı. konuşmak 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 532 cevap paylaştı. Mesajlasmak iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Konuşmak daha güzel
Mesajlaşmak ya insan bir süre sonra telefonla konuşmaktan sıkılıyor
Konuşmak , mesajlasmak zaman kaybı ve his yok.
Yaz gönder yaz gönder boş iş
Şu sıralar ikiside değil uzun zamandır telefonun çalmasına bile tahammülüm kalmadı
Kesinlikle mesaj ki onu da çok sevmem ama telefonda konuşmak zulüm gibi
Mesajlaşmak daha cazip konuşurken telefonu tutmaktan yoruluyorum ve telefonda konuşmak sıkıyor.
mesajlaşmayı severim ama konuşmayı da severim sevdiklerim ile ama konuşma bi yerden sonra sıkılırım mesajlaşmada bi boşluklar olduğu için sıkmıyor 😂
Ben sesini duymayı tercih ederim. Tabi bu karşımdaki kişiye göre değişir.
O an moduma göre değişiyor. Yazmak istemiyorsam zaten direkt olarak sesli mesaj atıyorum
Mesajlaşmak cazip geliyor ama konuşmak sevdiğimm biriyse cazip olur 😄🤭
Kişisine göre değişir buuuuu
Telefonda konuşmak
Telefonla konuşmak, o ses tonu çok önemli ya
Msjlasmak ya da ses kaydı
Aramayın ya mesaj atın.
Hiçbiri kimse rahatsız etmesin modundayım bu aralar
Mesejlaşmak tercihim.
Her ikisi de iyi sesli mesaj en çok tercih ettiğim
Konuşmak
Konuşmak..
Konuşmak daha iyi.