AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
238Cevap
Kişiden kişiye göre değişir ama kitap okuyan insan daha az olduğu için kitap
Günümüzde çoğu kişi dış görünüşe baktığı için spor yapan ilk başta biraz daha dikat çekiyor.
Hem kitap okuyorum, hem spora gidiyorum. Ama hala yalnızım 🙄
İkisini kıyaslamak oldukça saçma çünkü ayrı ayrı konular
Kitap okuyan çekicidir spor yapan erkekler ilgimi çekmiyor pek. Zekaya önem veririm
Spor yapıp kitap okuyan seçenekler yok mu peki onlar daha da çekici olabilir :D
Spor disiplin ve süreklilik ister bunu sağlamak daha zor olduğundan spor. net :)
Bence birinden biri eksik oldumu insan yarım kalır. Her ikisinden de biraz olması gerekiyor...
Kitap ve ya her ikisi diyenler spor yapanı seçiyorlar
Cekicilikle ne alakası var ya ben kitap da okuyorum spor da yapıyorum
Bence ikisinin de çekicilikle alakası yok. Veya ikisi de eşit😂😂 karar veremedim
Öekici olmak için yapılıyorsa bu aktiviteler ikisi de değil.
Spor yapan erkekler daha seksi oluyor tabii ki görünüş olarak
kızlara göre spor yapan cekici ama olması gereken kitap okuyanın cekici olması
Benim için kitap okuyanlar her zaman 5 adım daha önde
Kitap okuyan fakat kalkıp wattpad hikayelerine roman diyebilen insanlar b
Bu durumdan hariç...
Spor yaparken vücudu , kitap okurken beynimizi geliştirerek çok çok daha fazla çekici olunabilir
Spor yaparken kitap okuyan insan çekicidir. Teen Wolf'taki Scott gibi 😂😂
Her iksiini birden yapabilenler , bence daha cekicidir.
iyide spor yapınca beyin kaslanmıyormuymuş yanii ?
teee Allahım yaaa
Neden ayrım yapıyoruz ki her ikiside çekici olur zannımca.
Hiç biri, sexsuel olarak spor yapan daha çekici istediği kadar kültürlü olsun saçma dusunceliyse anlamı yok
Kültürün açılımı "saçma düşünce" demek değil güzel kardeşim sen olayı yanlış anlamışsın. Spor yapan erkek/kadın çekici ve güzel gözükür ama görüntü de bir yere kadar. Sen hayatına fit görünümlü bir erkek/kadın alsan o kişinin de beyni bezelye kadar olsa ona ne kadar tahammül edebilirsin ki?
Kendi degerinin farkinda olan insan daha cekicidir 😌
kitap okuyan konuşması aklı fikri yerinde olan insan etkiler görünüş bir yere kadar
Dış güzelliğe önem verenler için spor yapan. İç güzelliğe önem verenler için de kitap okuyan
Ikisinide ayni anda yapabilir sonucta resimdeki gibi cok Seksi ya
Spor vücudu geliştirir kitap beyni beyne daha çok önem veriyorum
Spor insanı zinde bırakır kitap okumak kültürlü olmaktır bir İnsanın kendini geliştirmesi şart
Soruyu soran arkadaş yanlıs sormus birisi fiziki çekicilik diğeri ise kültürel beyinsel çekicilik
Spor yapanın fiziği kitap okuyanin karakteri çekicidir
alakaya çay demle, laf olsun torba dolsun diye anket
Göbekli olup kitap okumayanlar bu tip insanlar genelde müteahhit olur ve paralı olurlar günümüz kadınlarına da para çok çekici geliyor ☺
Sporu sağlık için yapmaliyiz cekici olmak istemeden evet oluyor ama kitap okumak daha cekici hayran bırakicidri bence
İkisinide yapan tonlarca insan var çekici olması için özel gücü filan olması gerek bence
Hem kitap okuyan hem spor yapan tanidigim var hic cekici degil bence.
Şimdi herkes spor yapar oldu , kitap okuyan insan çok az o yüzden kitap okuyan daha çekici bence 😉
Spor yapanların geneli bana dış görünüşe her kızı tavlayı havasında geliyo ve uyuz oluyorum otomatikman
kaslı kadın sevmem. spor yapanların sorunu bu. kendini çok akıllı sanan ukala kadınları da sevmem. kitap okuyan kadınların derdi de bu.
mümkünse ikiside biri olmadan biri eksik kalmasın:) beyinsiz bir kadınla ömürmü geçer anca boş muhabbet
Kitap okuyan insanın ayrı bir havası vardır, spor yapan klasik
Herikiside değil çekicilik başka bişey. kitap okumadanda spor yapmadanda çekiçii olunabilinir
her ikisini de fazlasıyla yapıyorum bunun onla alakası yok bence
spor yapan ınsan kıtapda okuyabılır sen imkansızlara uzan sen onu bulana kadar bekle.. evde kal :D:D
Cok okurum cok yazarım , cok spor yaparım... onurlandırdınız
Spor yapan tabi kitap okuyan gitsin evinde okusun dışarıdakiler mi okunur gürültüde shdbja
İkisini bir arada yapmak zor bir şey değil. İkisini de yapmalı. İkisi de olmaz ise olmaz
Çekici olmak için kitap okuyacak ya da spor yapacak varsa hiç yapmasın daha iyi.
Her ikiside ama ben sporcu olduğumdan spor daha cazip geliyor 😍💪
Okuyan eşek ise önemi yok spor yapan kasıntı tip ise ona da gerek yok efendi olsun tercihimiz
O durum biraz farkli. Bunlar önemli fakat hicbiride degil.
Hem vucudunu hem kafasını kullananan kişi çekicidir.
Çekicilik onlarla ilgili değil.. hormonların yansıtılmasıyla ilgili
Spor yapan vücudunu güzelleştirir, kitap okuyan zihnini. Bu durumda da tabii ki kitap okuyan daha çekicidir.
Kitap okuyan aklını kullanıp kas şoklaması yaparak doğal bir şekilde hızlı kas yapabilir
Soruda iki seçenek sunulmuş birini seçmemiz beklenmiş o şartlara göre bir cevap verdim. Aksi takdirde tabii ki ikisini de yapan bir çok insan vardır. Ama sporu sadece kas yapmak sanmak büyük ahmaklıktır.
Yok kas yapan insan zeka olarak geride kalır ama kitap okuyan hızlı kas yapma tekniklerini öğrenip daha hızlı kas yapıp zeki olabilir demek istedim
Biraz araştırmacı, biraz sportif, biraz cool... ortaya karışık kimseye zararı dokunmaz.
Çekicilik hem fiziksel hem de kimyasal birşeydir ama fiziksel olaraksa eğer tabi ki spor
Spor yapanın vücudu kitap okuyanın zekası çekicidir
Dışardan bakınca spor yapan tabi , içerden bakıcaksan tabi durum değişir
Kitaba dalmışsa ve kendini olayın akışına kaptırıp ilgiyle okuyorsa bence okuyan daha çekici olur.
Bana göre kitap okuyan kişi, böylelikle spor yaparken gözü hem cinslerime de kaymamış olur 😄
Ilk görüş tabiki dış güzellik ama uzun vadede insan zeki birini istiyor