Her şeyden Nefret Ediyorum Hiç Birşey Umurumda Değil Hedefim Yok Hiç Bir şeyden Zevk Almıyorum Neden Böyle? Neden Ya Neden?

Evet arkadaşlar abiler ablalar öncelikle başlıkta olduğu gibi 18 yaşındayım evet okulu tamamen bıraktım sırf insanlardan dolayı insanlardan nefret ediyorum hayattan her şeyden ya hiç bir şeyden zevk almıyorum hayat çok saçma geliyor büyücez yaşımız ilerliyicek ya evlenicez aile sahibi vs ya da kariyer ne bileyim bu tarz şeyler bana göre değil hani hayat bana göre değil ya hani bu yaşta bir insan ne yapar gezer arkadaş edinir vs işte ama ben geleceği düşünüyorum yani evden çıkmayan biriyim asosyalim belki mizantropist bilmiyorum hatta belki değil o yum direk işe girdim uyum sağlıyamadım kimseye derdimi anlatamıyorum beni anlamıyor yaşama isteğim yok 9 yaşımdan beri internette büyüdüm bilgisayarda büyüdüm bir odada büyüdüm ya kimse olmadan tek başıma bir odada yaşadım yıllarca bilgisayar başında oyunlarda hayatım böyle geçti en son arkadaşım ilk okulda filandı heralde bakın herşeyin farkındayım işte yeri geldikçe internet üzerinden insanlara moral veririm ne yapmalarını söylerim işte hayat hakkında ama ben bunu yapmam yani 18 yaşındayım ama ruh halim sanki 50 ya da 60 bilmiyorum çok yorgun hissediyorum çok pes etmiş çok bitkin yorulmuş işte böyle hissediyorum dışarı çıkıyorum mesela sokakta biri bağırıyo diyorum ne kadar gereksiz insnalar var bu insanlar neden böyle diyorum yeni nesile bakıyorum az çok bilginiz vardır liseliler filan 10-15 tane sevgili yapar yani çok saçma basit bir örnekti bu sadece duygularımı pek ifade edebilen biri değilim ailem müslümandır bende öyleyim ya da değilim bilmiyorum tam allaha inanıyorum ama sürekli ona kızıyorum yani nasıl desem beni yarattığı için sürekli kendi kendime diyorum ki neden beni yarattın diyorum yani herkes güzel yakışıklı vs öz güvenli ama ben neden öyle değilim diyorum ben senden beden istemedim tamam varsın herkesi sen yarattın vs ama ben istemedim diyorum sürekli aklımda birşey düşünüyorum geçmişte olsun veya gelecekte uyanıyorum yatana kadar bilgisayar da oyun oynuyorum ne yapmam lazım birşy söyleyn
Güncellemeler
+1 yıl
Bakın lütfen standart şeyler yazmayın gerçekten ilgimi hiç birşey çekmiyor artık öyle bir şeye geldim ki yani öyle bir şey söyleyin ki ilgimi çeksin hani hedefim olsun bişey yapayım hayatta ne bileyim bütün günüm evde geçiyor dediğim gibi işte kitap oku dışarı çık vs hani istemiyorum ilgimi çekmiyor ya ya emin olun allaha sürekli kızıyorum madem gereksiz yarattın beni saçma yarattın cesaret neden vermedin diye kızıyorum emin olun cesaretim olsa kendimi öldürürüm hiç durmam ama yok işte yokk
Güncellemeler
+1 yıl
+Güncel
Her şeyden Nefret Ediyorum Hiç Birşey Umurumda Değil Hedefim Yok Hiç Bir şeyden Zevk Almıyorum Neden Böyle? Neden Ya Neden?