Yaşama sevincim yok, hiç bişeyden keyif alamıyorum ne yaparsam yapıyım mutlu olamıyorum bir türlü, neden böyle oldum?

artık hiç bişeyden keyif alamıyorum, önceden bana keyif veren şeyleri yaptıgımda artık hiç bir şekilde keyif alamıyorum. önceden mesela çok şarkı dinlerdim, artık biri şarkı açtıgında kapatıyorum, sese karşı çok hassaslaştım. veya tv de izleyemiyorum artık. takip ettigim bazi diziler vardı onları bile izleyemiyorum hemen sıkılıyorum. geçen sene bu zamanlar şuanki sevgilimin peşinden koşuyordum, ilk bir kaç ay rüya gibi geçti, hayatımın en mutlu aylarıydı, ama artık onunla buluşmak bile istemiyorum, zoraki buluşuyorum zoraki yazıyorum. çok sıkılıyorum ondan, buluştugumuzda da pek konuşasım gelmiyo. hep ilgi bekliyo benden ama ilgi göstere göstere bıktım artık, herşeyden bıktım. hiç bişey yapmadan bütün gün oturabilirim, herşeye üşeniyorum. yaşama sevincim yok artık, geri gelmesini çok istiyorum ama olmuyo. ben neden böyle oldum, niye hiç bişeyden keyif almıyorum? sizinde hiç benim gibi oldugunuz bir dönem oldumu hayatınızda? nasıl düzelebilirim? neler yapmalıyım?
Yaşama sevincim yok, hiç bişeyden keyif alamıyorum ne yaparsam yapıyım mutlu olamıyorum bir türlü, neden böyle oldum?