Geleceğe dair planlarınız ya da beklentileriniz var mı?
Bu günü yaşar yarını umursamam diyenler var mı? Her gün için yeni planlar yeni projeler mi yaparsınız yoksa akışına bırakıp ne yaşanacaksa yaşarım mı dersiniz?
Ben "ya nasip" diyerek yarının Allah'dan hayırlı olmasını diliyorum. Elimden geleni yapıyorum tabi ki ama bazen çok çabalamak da fayda getirmiyor.
Biz yine de iyisini yapmaya çalışalım, yarını yarın görür yaşarız nasılsa :)
Geleceğe dair planlarınız ya da beklentileriniz var mı?
Hayatimi hep bir hedefim olmustur ve bunun uzerine her seyi planlarim. Ama tabikide bazen her sey planladigimiz gibi gitmiyor o yuzden sizin de dediginiz gibi her seyin hayirlisini Allah'tan diliyorum oncelikle. En buyuk istegimse ve hedefimse insanliga yararli bir insan olabilmek, elimden geldigince ufak da olsa degisilikler yaratmak.
Doğru ve zihni açık parlak olarak hayata ve yarınlarına bakan, dürüst, merhametli, vicdanlı, yardımsever, insamları ve tüm canlıları seven çocuklar yetiştirebilmek...* Elimden geldiğince, ihtiyacı olduğunda yaşlılara ve sokak hayvanlarına yardım etmek.. Kıskançlık, fesatlık, iki yüzlülükten, menfaatçi insanlardan uzak durarak yaşamak..
Var ama çok dillendirmiyorum. Kafamdan geçiyor. Şu okursa bunu yaparım. Şu işi halledersem kazanacağım para ile şunları yaparım falan filan. İşle ilgili ve mali meseleler yani. Yoksa duygusal yaşamımda plana gerek yok. Evli iki çocuk annesi bir kadınım. Ruhumun derinlerinde, rüyalarımda gördüğüm bir çocuk isteğim daha var ama plana hacet yok, bu şartlar altında maalesef mümkün değil...
Ne hedefim, ne de bir beklentim var... Bugünü, yarını ve en çokta geleceğimi oluruna bıraktım artık. Hayatın bana sunduğu şartlar ile yaşamak zorundayım.
En İyi Cevaplar