anlat, içimiz açılsın
güzel şeyler duymaya, okumaya ihtiyacım var :)
anlat, içimiz açılsın
güzel şeyler duymaya, okumaya ihtiyacım var :)
Geleceğe dair umutlarım planlarım var mı kendim için eğer yaşarsam sağlığım yerimde olursa deniz kenarında bir ev ya da karavan emekli olduktan sonra o şekilde yaşamak. Umutlarım ise çocuklarımın kendi ayaklarının üzerinde dimdik durup kimseye eyvallah etmeden hayatlarına idame ettirebilmeleri bunun içinde ufaktan ufaktan onlara bir yol gösterecek şekilde yatırım anlamında biraz yatırım yapmaya çalışıyorum
ana baba olmak tam olarak böyle bir şey... al benden de o kadar..
farklı olarak, karavan meselesini çok araştırdım. amelelik mi özgürlük ve marjinallik mi tam karar verememiştim. şu anda ibre amelelikten yana ağır basıyor. bi de artan mazot fiyatları da etkili oldu tabii.. fikrim değişebilir tabii (tuvalet ve temiz su bulma meselesi ile ilgili forumlarda çok şey okudum)
Ya şimdi şu var dediğiniz gibi mazot fiyatları aldı başını gidiyor ama şöyle bir durum var mesela çektim bir yerde kaldın Antalya idi Marmaris'te yazlık kışlık yaşayacaksın ücretsiz karavanda durup kalabileceğin yerlerde mevcut o kararsızlık bir nebzet bende de var diğer taraftan ağır basan olaysa ben denize aşık bir insanım Allah'a aşık bir insanım hiçbir şeyi bilmezsem bir tekne deniz kenarı 60 65 yaşında da olsam tekne üstünde balıkçılık yapıyor olurum
Tekne fiyatları ülkemizde bu kadar fahiş olmasa karavan yerine aynı şekilde teknede yaşanabiliyor
ben de denizi çok severim ama senede belli bir süre tatile gitmekle yetiniyorum. bunun dışında zaten her gün denizi görüyorum. tabii denizle iç içe yaşamak bambaşka..
yaşlar ilerler, karı koca edi ile büdü kalırız eşimle.. o zaman fikrimiz ne olur bilemiyorum tabii..
ne diyelim, hayırlısı olsun güzel günler görelim
Geleceğe dair umutlarım yok maalesef. yani ne istersem olmuyor hiç bir zaman bu yüzden de umudum kalmadı pek. yani ülkenin durumu zaten ortada bir de bu yetmezmiş gibi kendi kişisel sorunlarımız ile uğraşıyoruz yani bu durumda nasıl bir hedefim hayalim ya da umudum olabilir ki yaşıyoruz sadece ama sözde yaşıyoruz. bu yüzden de içimde umut beslemiyorum artık yani, salladım her şeyi diyebilirim.
şayet bu Ülke Bu vatandaşlarımız yok olmakta olan bir varlığı top yekün birlik içerisinde (o zaman bile %45 hain vardı) koskoca bir Türkiye Cumhuriyetini kurabilmek için canlarını feda etmişlerse! biz bundan daha iyilerini yapacak yetenek, bilgi, arzu düşüncelere sahibiz ama yeter ki birlik olalım
inşallah diyorum.
Cevap
17Cevap
Bu gün Resmi gazete ilk defa benim için yazıldı. Yaza memlekete gideceğim. İnşaallah, istediğim gibi bir hayata ulaşırım. Tereddütlerim olsa da, tevekkülüm var.
Bugün itibari ile emekli biriyim. Kendim için umudum ümidim yok. Tek amacım oğluma iyi bir gelecek bırakmak
hayırlı olsun
Baya bir dibe baticaz
Yuksek ihtimalle iç savaş ve diş savaş yqsiywcagiz
Ama tekrardan doğrulacağız insaallah
çok sağol ya... ne güzel içim açıldı.. oldum ben bir çiçek
Üzülme işte ne güzel
Dibe batsakta yuksekecegimizin müjdesini veriyorum
Ama siz kadınlar hep doyumsuzsunuz
ben hedefi yaptım . minimal bir hayat istiyordum ege sahil bir ilce evimi aldım sıra işimi ayarlamak kaldı ayarladıgımda İstanbul terkedeceğim.
hayırlı olsun. kalbindeki, karşına en güzel şekilde çıksın
Düşünüyorum ama bulamıyorum, tamamladım ben o gelecek planlarını, bundan sonra hayat ne getirirse öyle olacak
tek planım çalışmak bir şekilde çabalamak daha iyi yerlere gelmek
içimdeki o inancı yakalarsam
guzel seyler soyleyemıyorum. ne soylesem aagzıma tıkıyor. rabbım. yınede sukur vardır bır bıldıgı..
Var tabi, adım adım ilerliyorum, çocuklarımı büyütmek, iş sahibi olmak, sonra eş 😄 aş, iş, eş 😄
Şu kemal başkanim seçilsin öncede gerisini bakacaz yoksa gelecek melecek yok bize
hadi bakalım hayırlısı
Geleceğe dair pilanlarim batirdigim 3 milyonun telafiisini yapmak
başarılar dilerim
Her şeye rağmen var evet... Ama plan yapmiyorum. Spontane yaşıyorum. Fakat kızım olsun istiyorum. 🥰
hayırlı tatlı sağlıklı bir cimcimen olur umarım mutlu yuvanı daha da şenlendirecek..
Teşekkürler 👍🥰
olmaz olur mu zicirlikuyu mezarlığından yer alcam
Dini açıdan bakarsak inancım var ama biraz da rüzgar yardım etse
Umut yok, plan yok, günlük yaşam devam
ya öyle demeyin illa ki umut olmalı
Yokk benim Allaha emanet oluyum yeter..😏
Büyük bir iş adami olacagim
hayırlısı olsun. kalbindeki, karşına en güzel şekilde çıkar umarım
Kalbim aşka kapalı. Sadece paraya açık.
ben hangisi olduğunu bilemem.. kalbinden geçen ne ise onu kastettim
Paraaaa tabiki büyük bir zengin olup insanlara tepeden bakicam evim da olucak haliyl. Temizlikçi kızlara gülüp gecicem dışardaki baleye artistlik yapıp işten atacagim
Umut biterse hayat biter ya
Anı keyifle yaşamak
keyifli anlar dilerim
Bi mukabele
Buradan sevgili arıyorum.
başarılar diliyorum.
Teşekkür ederim. İstanbul'da arayan bir arkadaşın var mı?
yok be evladım... benim arkadaşlarım sana uymaz :)))
Yaşa değil yaşanacaklara bakarım ben.
Depremle hepsi bitti
üzgünüm...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?