Selam güzel insan 🦋 Hayatına birisinin girmesini, evlenmeyi, çocuk sahibi olmayı, belki de işe girmeyi ya da samimi arkadaşlarını olmasını istiyorsun. Çabalıyorsun bunlar için, elinden gelen her şeyi yapıyorsun ama durmadan da kontrol ediyorsun, oldu mu oldu mu oldu mu? Bu beklenti hali sana çok zarar verir. Sen tohumunu at, yoluna devam et. O tohum yeşerecekse yeşerecektir zaten. Senin durmadan tohumu kontrol etmenin tohuma bir faydası olmadığı gibi senin psikolojine de çokça zararı vardır. 😊 Her gün için yeni planlar yeni projeler mi yaparsınız yoksa akışına bırakıp ne yaşanacaksa yaşarım mı dersiniz?
Geleceğe dair planlarınız ya da beklentileriniz var mı?
Birşey için emek sarfettikten sonra oldumu diye sürekli kontrol ve başka işlere odaklanamamın yanlışlığına katılıyorum👍👍 Ama rüzgara teslim olmayıda hiç sevmem hani Bu yüzden de hep plan ve program dahilinde hareket ederim ama bu plan ve programı benden başka kimsenin yapmasınada kolay kolay izin vermem...
Geleceğe dair plan yapmam asla çünkü 1 saniye sonra yaşayacağıma bile emin olamam her an cansız kalabilme ihtimalim var anı Allah c. c. a kül olmaya çalışmak ile geciririm
Hiç plan proje yapmadım. Ne yaşamam gerekiyorsa onu yaşıyorum kontrol edemem ki hiç bir şeyi ya da kimseyi. Insanlarida, kendimide yaradana bıraktım neyse yaşamam gerekeken onu yaşıyorum.
Geleceğe dair az da olsa beklentim ve planlarım var. Akışına bıraktım artık pek düşünmüyorum. Sadece karşılaştığım olaylara şekil vermeye çalışıyorum buna da şükür diyerek.
Geleceği düşünemiyorum malesef. Sanırım korkuyorum veya bilmiyor olabilirim. Tembellik de olabilir bilemicem. Tohum da atamadım hala ki kontrol edeyim 😐
Geleceğe dair planlarım beklentilerim var, bunlar için disiplinli bir şekilde elimden geleni yapacam ama olayları akışına bırakıyorum Allah kısmet ettiyse bir şekilde olacak zaten.
En İyi Cevaplar