"Erkekler ağlamaz" sözü kadar saçma bişey duymadım. Tuhaf olanı hiç ağlayan erkekte görmedim.
En son ne zaman ağladınız? ya da hiç ağladınız mı?
En son ne zaman ağladınız? ya da hiç ağladınız mı?
Erkekler ağlar ağlamaz diye birşey olabilir mi? Sevdiği üzülmesin arkadaşları görüp üzülmesin ailesi görüp Merak etmesin diye her zaman sessiz sedasız gizli ağlar.. en son bu hafta isimsizler dizisini izlerken ağladım..
O söz yalan, erkek ağlar ama zor ağlar.
Ağlıyorsa gerçekten ağlıyordur içten ve bunu gizli yapar, kimseye kendini güçsüz göstermek istemez.
Duygusuzluğu bir cinsiyete yüklemek çok saçma. Ben ağlayan erkeklere "ayy, ağlak erkek" diyen insanları da anlamıyorum. Duygularını saklayan insandan korkun, ağlayan insandan size zarar gelmez.
Asıl erkek olan ağlıyor ben sana diyim.
Cevap
48Cevap
Yanlış, her erkek ağlar. Sert olduklarını düşündürten bir sözdür bu, ve bundan hoşlanır; bunu reddetmezler. Lakin erkekler de ağlar hatta bazen çok güzel ağlar
İlk doğumumda hemşireler eşimin ağladığı söylemişti, sonra niye ağladın dedim ; kız kardeşi 17 yaşında kanserden ölmüş hep hala olacağım diyormuş birden o aklına gelmiş hem o hem baba olmak, gerçekten duygulanınca ağlanır
Evet ağladım.. 3 hafta falan oluyo. bir müzk etkilemişti beni.. birinden hoşlanıyordum. Aklıma o geldi ağladım. Erkekler ağlamaz diye bişey yoktur. Ama ağlıuorsa
erkekler hiç ağlamazlar sözü çok yanlış ama kadınlara göre daha az ağlarlar sözü ise çok doğru. tabii ki ben de ağladım ama en son ne zaman onu hatırlamıyorum.
kalbi olan her canlı ağlar. Ben ağlayan erkek gördüm. gece ağlayanları da vardır. En son bilmiyorum ne zaman ağladım.
ben en fazla 3 senede bir ağlarım o da yani kaldıramadığım dayanamadığım bir şey olacak yapı meselesi
Doğru değil. Erkekler de insan, onların da duyguları var, onlar da ağlayabilirler.
"Erkek adam ağlamaz" sözü çok saçma.
Toplumun cinsiyetlere biçtiği rollerden sadece biri. Ağlarlar.
Aglayan erkek cok gordum. Kadinlar cocuklar erkekler aglar hayvanlar dahi aglar
Doğru değil.
Gözümün önünde ağlayanları gördüm. Ağlamasınlar. 😕
Hayır doğru değil ağlarlar ağlamazlar mı? evet ağladım tabii ki de. Sinirler boşalıyor.
Yok ağlarız. Ama göstermeyi sevmeyiz. Sessiz sakin yerlerde ağlarız. Tuvalet falan.
Öylesine abartma laf Allah aşkına Başka konu mu kalmadı baya da yorum gelmiş
kolay kolay aglamaz ama aglar ulu orta yapmadıgı için görmez kimse o yüzdendir bu söz
Erkekler de aglar da zor aglar..
Kolay kolay göz yasi dökmez..
Ben cok uzun yillar oldu..
Yalan erkeklerinde duygusu vardır. Erkek dediğin kalpsiz değildir.
Bence ağlamaz değilde zor ağlar ağlarsa tam ağlar. Kolay kolay ağlamam hatta en son ne zaman ağladın diye sor bilmem. Fakat gözlerim dolar arada onuda kimse görmez tabi.
21 yaşında dedemi kaybettiğim zaman ağlamıştım 8 sene olmuş
Kim demis erkekler aglamaz diye, yureginde biriktirir hep. Oyle aglarken goremezsin zaten, daglar taslar duyar ama sen duyamazsin, baskasi duyamaz.
Aglamaz mi? Aglar tabi. Erkegin gozyasinin timsahi olmaz hemde :)
Kızlar gibi her şeye olmasada ağlar erkeklerde en son bir cenazede ağladım
Aslında erkekler kadınlardan daha çok ağlar fakat belli etmezler.
Zaman zaman ağlarım fakat ne için olduğunu belirtmek istemiyorum.
Ağladığını gördüm. Bir erkek bir kadın gibi kolay ağlamaz agladiysa da çok dillendirmemeli
tabi aglar her insanın duyguları vardır hasas yönü vardır oraya geldiğinde illakı aglar
Erkek eğer adam ise ağlar. Bakma sen o sözlere. Aşkı için ağlar, Allah der ağlar, Af der ağlar.
Yanlış..
Asıl erkek adam ağlar
ağlarda yanii sizler gibi değil
Ağladım. Çüküm de var. Bana yanlış gibi geldi. :)
at yalanı izi kalsın yok öyle birşey
Bir kadın kadar dışarıya vurmaz içine ağlar
niye ağlamayalım insan değil miyiz biz 😂
ya niye ağlamasın... android miyiz biz :D
aglar aglar soz yanlış ve yalan
Doğru değil. Erkeklerde ağlar
Ağlar insan olan herkez ağlar duygular bizim için
Gökler ağlıyor dostlar
Ben ağlamışım çok mu
Insan degiliz biz ağlamayız 😂
sacma niye aglamayalum ya
Aglamak cozum degil. Aglamadim cocuktum en son