AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
146Cevap
Onlar seninde annen ve baban oluyor, dolayısıyla doğru.
Ben demem yanlış anlaşılmasın saygım sonsuz ancak k. bakmasinlar ama ben beni doğuran annem , bana yıllarca bakan babamla onları bir tutamam
en doğrusu anne-baba demek ve kaynasmak tabi.
hani anne-baba demessen sevimsiz biri olarak kalırsın.
benm esimin anneme babama anne baba demesini isterdim ayni sekild bende derm ama belli bir Zaman sonra
Ben direk isimle hitap etmeyi seviyorum avrupai yani
Seni buyutmeyen birine oyle demek insana koyar aslinda ama olay su ki esini o kadar seviyorsun ki esine emegi gecen herkezi herseyi sahipleniyorsun
Esim ile bir elmanin iki yarisi oluyoruz yani biz iki yarim bir butunuz.. E haliyle onun annesi babasi benim de annem babamdir 😊
Tabiki de. Benim annemle babamı öz gibi görmeli çünkü biliyorum ki annem öz oğlu gibi görecek. Bende aynı şekilde anne baba derim
Sevdiğim adamı herşeyiyle kabullendiğim için onun ailesi benim 2. ailem olur ve hiç düşünmeden, severek söylerim anne baba sözlerini..
atıyorum annesinin adı esma ya esma anne derim ya da yine sallamasyon olarak rıza baba derim arka sokaklar hdjhdjo
Bence hoş ve etik değil.. beni onlar mı büyüttü? Onun anası mı doğurdu beni? hayır. çok gereksiz ve saçma birşey bence.
Hayır değil. İsminin yanına hanım-bey getirilerek söylenmesi taraftarıyım.
Ben kendi annemden babamdan başka birisine diyebileceğimi sanmıyorum. Hanım bey daha iyi.
Ben direk anne baba değilde atıyorum kayınbabanın adı kemalse Kemal baba deme taraftarıyım
Öz annnenin, babanın yerini almaz ama usulen söylenmeli !
Doğru tabi ne dicen amca teyze mi?
Bence cok dogru, bir ömür boyu hayatımın aşkıyla paylaşacagım hayatımı.. Annesine annem, babasına babam demek benim de hakkım :))
Evet derim sonuçta sevdiğim adamı o yaşa kadar getirip emek vermişler teyze amca demek istemem o insanlara
Ben diyemem, anneme ihanet etmiş gibi hissederim :(
Tabiki. Onu büyüten onlar. Ve onlar olmasa o benim olamazdı şimdi. O da aynı şekilde düşünüyor.
Benim dememi istiyo oda diyecek yoksa bende diyemem kimse birden ortaya çıkan aileye anne baba demek meraklısı değil
Amca teyze diyoruz biz. Ilk basta ne zaman anne baba diceksiniz diye cok bastirdilar ama baktilar bir ise yaramiyo vazgectiler
Demek gerekiyor sanki ama bende söyleyeceğimi sanmıyorum
Kaynana denecek hali yok ya nezaketen anne vs baba denmeli bence
Yanlış benim 1 tane annem babam var ki onu geçtim kan bağım olmayan bir insana nasıl diyeyim desem bile anneme babama dediğim gibi olmaz içimden gelmez
Tabiki söylemesi gerekiyor benim babam onunda babası olucak bu kadar 😊
kafanızmı güzel ne yapalım adlarıylamı çağıralım :D
Eğer annem ve babam kadar değerli olupta beni öz evlatları yerine koyarlarsa derim ama koymazsa kendileri bilir
ben hitap ederim anne baba diye ama önüne ismini koyarım mesela aysel anne gibi... sonuçta kocam benim herşeyim olacak onun annesi benimde annem
Doğruluk kişiye göre değişir. Kimi olumlu karşılar kimiyse hoşlanmaz
Onunla evlenişimde boyle küçük detayları düşünücem :P
Bence saçma seni bu yaşına kadar büyüten canından çok düşünen sana ömrünü veren kadına da anne de git diğerine de anne de
Bence denmeli, o aradaki samimiyetin bağın göstergesidir. Eşim kocam dediğim insanın anne ve babası sonuçta demezsem ilk ona ayıp etmiş olurum bence
sevdigim adamla evleneyim de gerisi önemle degil hem seve seve derim onun ailesi benim de ailem :)
Bence denmeli sonuçta onlarla da aile oluyosun ne kadar içten olduğunu gösterir 😄
Eger kı gercekten cok ıyı nıyetlı ınsanlarsa dıyebılırım ama tam bı kaynanaysa demem ne munasebet :D
Kişiye kalmış birşey o sıcaklığı yakalarsa demesini isterim ama teyzede diyebilir hanımda diyebilir
Bence dogru. Sonucta esin senin hayat arkadasin ailesine saygi duydugun ve benimsedigini gosterir. Bence iki tarfata demeli
Neden demeyim, yabancı durmak istemem şahsen söylerdim
Mantikli mi bilmem kayın baba ve kayın anne de yani direkt baba anne değil :).
o derse bende derim. ama ilk basta adını söyleyerek derim galibaçmesela ; ayse anne gibi.
Doğru diye düşünüyorum. Ama benim için demek zor olurdu herhalde.
sevgiliyiz şimdi bile istiyor :) ama ben memmunum çok seviyorum annelerimin ikisinide
Bana saçma geliyor
Ama toplumumuzun ego gereği demek zorundayım, derim
nasıl hitap etmemi istersiniz? diyerek öğrenebilirsin cevabı
doğru tabi ki zaten annen baban oluyo kütüklerine kayıt oluyosun resmen yani kızlar için düşünüldüğünde diyorum :D
İlk başta tuhaf gelir derken ama daha sonra alışılır, böyle olması gerek ne diyeceksin ki başka yani
kayınbaba, kaynana :D
Yok demem öyle kötü gelinler gibi :D
https://i.capsspot.com/s/33/8/999388.png
nıhahaha :D
Allah korusun böyle kaynanalardan :D
Beni doğuran büyüten onca emek veren insanlarla onlar bir olamaz kendi anne babama haksızlık yapmış olurum dersem.. ali baba ayşe anne gibi isimleriyle beraber söylerim belki usül olsun diye
doğru tabi demek lazım zaten sizin demeniz sadece simgesel gerçek olduğu için değil
bence doğru değil, ben demem de demesini istemem de
Önüne gelene kardeşim diyosun onlara niye anne baba demeyesin?
Normal bence sende onların evladı oluyorsun sana yabancı gibi değil anne baba gibi davranıyorlar
10 yil oldu ben hala anne diyemiyorum hic bise demiyorum :)
Ben elalemin kadınına anne diyemem. Herkesin bir tane annesi var.
demek istemiyorum.. demek zorun da kalmak hiç istemiyorum.. dememeliyim.
Ne gerek var ki anne baba demeye. Benim zaten anne babam var. Hem bence çok yapmacık :D
Evet demesini isterim ve ben de onun ailesine öyle derim
Benim bir tane annem bir tane babam var ben onlardan başkasına demem.
Ben nişanlımdan istiyorum demesini ve kendim de söylüyorum onun ailesine 'anne-baba' diye
HIMMMM henüzzz o raddeye ulaşamadım ama diyemem herhalde teyze amca derimmm büyük ihtimal eşim dememi isticektir amannn ne bilimm tuhaf bişiymiş bu